Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
válasz
Intelligencs
üzenetére
-
Egy barátom csinálta meg nekem, aki profi grafikus. Beszkenneltem neki a fedlapomat és elküldtem mailben. Ő pedig kiszerkesztette, és tizedmilliméter pontossággal körbevágta a fóliát egy speckó vágógéppel, majd ráapplikálta. Elvileg ez 5-10 évig úgy marad, mivel ez olyan fólia, amit autók dekorálásához használnak.
Sajnos nem tudom távolról normálisan lefényképezni, mert nem látszik semmi sem belőle. Azért, hogy valamennyire lásd a hatást, lefényképeztem Neked makro módban a Lenovo logot, hogy látszódjon a különbség. A Lenovo logo körül lévő rész fényes, mivel ez a gyári rész, a többi meg mindenhol matt. Egyébként nagyon-nagyon jól néz ki, a logok abszolút kiugranak amiatt az 1 mm-es fényes keret miatt. Eddig még senki sem vette észre, hogy nem gyárilag matt, sőt, sokan akkor sem, mikor mondtam, hogy ez matrica.
-
Sajnos itthon nem találtam hozzá tokot. Kipróbáltam mindkét tokot, amit linkeltél az Extreme Digitalból, egyik sem jó hozzá. Végül eBay-en megvettem ezt:
13.3" laptop notebook sleeve bag for IBM ThinkPad SL300
Ezzel meg vagyok elégedve.
Ja, és a fedelét is lefóliáztattam az SL300-asnak, most már a karcolástól sem kell tartani, és az ujjlenyomat is kevésbé látszik meg rajta.
-
Igen, ezzel egyet is értek, én a thinkpad feelinget nem is így értettem. Hanem arra gondoltam, hogy ha nyitva van előttem a gép, és használom, akkor viszont semmi különbséget nem érzékelek pl. a haverom X-61-ese, és az SL-300 között.
Viszont a Vista meglehetősen cammogva indul el, vajon lenne lényeges változás, ha a gyári 2 giga RAM-ot lecserélném 4 gigára? Az az igazság, hogy ez az első eset, hogy saját gépemen Vista van, de mivel azt olvastam több helyen, hogy az új gépekre már jobb a Vista, ezért nem fogok küzdeni az XP-vel, inkább megszokom ezt.
-
Megvettem az SL300-at, tegnap nullára is merítettem az akksiját, annyit nyomkodtam. Megmondom őszintén, hogy nekem teljesen Thinkpad feeling, jól össze van rakva, és számomra a teljesítménye is tökéletesen elengedő. Az LCD-nek nagyon szép képe van, a billentyűzete nagyon fasza, egészében véve masszív.
Két negatívum: a fényes fedlap, és a zárszerkezet hiánya. A fedlap, az nagyon gáz módon csúnya, sajnos.
-
válasz
tomi.tomi
üzenetére
Köszönöm, ez lett volna a fontos. Akkor azt hiszem megveszem az SL300-at. A thinklight - ami nekem fontos lett volna - amúgy is használhatatlan a T400-ban, mert pont a szemembe világítana, amikor az ölemben van a gép, és fetrengek az ágyban este. Roll cage, hát, majd igyekszem nem leejteni a gépet. A marketingért meg nem fizetek 120 ezerrel többet.
-
Most tervezek SL-300-at venni, és hallottam olyat, hogy a T és R szériához képest, ez közel sincs olyan jól összerakva. (Hullámos billentyűzet, kicsit púpos fedlap, stb.) Kérdésem, hogy ez tapasztalta valaki közületek? Szívem szerint természetesen a T szériát venném, de sajnálok annyi pénzt kiadni egy notebookért, ha az SL300 is épp olyan jól ellátná a feladatát.
-
-
Cool! Miért nem a logouton írtad meg? Biztos sok embert érdekelne.
Egyébként tudja valaki mi a különbség a T400 és az R400 között? Mert én gyakorlatilag semmi különbséget nem látok, úgy tűnik, hogy az R400 mindent tud, amit a T400, tök ugyanúgy néz ki, csak jóval olcsóbb. Ezek után miért vegyek T400-at?
Pl. itt van ez a 2 modell:
T400 (6474W4T)
R400 (2786W14)
Az R400-ban ráadásul még nem integrált videókártya is van, amivel azért biztos jobban lehet játszogatni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest