Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel zaklatnálak benneteket: ( SL400 )
1.) Mac OS X Leopard progit tettetek már fel a gépetekre és, ha igen mik a tapasztalatok?
Hogy fut ez az op. rendszer, driverek ...... stb ?2.) Windows 7 hogy muzsikál?
Köszi
-
vizimi
tag
Bocs
-
vizimi
tag
Sziasztok!
SL400-as géphez keresek olcsó szivargyújtó töltőt. Ha valami jó tippetek vagy beszerzési forrásotok van légyszí osszátok meg velem.
Köszi -
vizimi
tag
válasz
kurcsics
üzenetére
Nos mint előttem is írták valóban biosz frissítésen esett át a gép.
Megoldás így utólag egyszerűnek tűnhet: Power Manageer program elindítása után állítgattam a teljesítmény beállításokat. Nálam valamiért a frissítést követően full teljesítményen maradt a processzor és értelem szerűen a ventilátor is ennek megfelelően hűtött. Gyári értékre visszaállítottam az értékeket majd újra indítottam a gépet.
Gyakorlatilag ennyit tettem.
A ventilátort pedig csak nagyon közel hajolva hallom azóta.
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Ma délután a Lenovo Care programban Update My System szolgáltatást futtattam és a felkínált frissítéseket telepítettem.
Emlékezetem szerint ezt követően még minden rendben volt a géppel.
Majd a Back up now fülre kattintva hosszan telepített vagy letöltött valamit a gép.
Sajnos nagyon hiányos az angol tudásom.A problémám az, hogy eddig a ventillátor hangját alig hallottam, csendesen járt max terhelésre pörgött fel, most viszont magas fordulaton hangosan erőteljesen jár folyamatosan.
A gépen a windows mellett Ubuntu is telepítve van és a ventillátor folyamatos hangos búgása ott is jelentkezik.Mi lehet az oka, hogyan oldhatnám meg a problémámat?
Gépem: Lenovo SL400 Type: 2743-4MG
-
vizimi
tag
válasz
tomi.tomi
üzenetére
Kérhetsz, nagyon készségesek a szervizben.
Azért utólag el kell mondanom, hogy az újratelepítés során angol tudás hiányában hibás választ adhattam és valószínűleg ez okozhatta a hibát. Ennek ellenére én is kértem helyreállító lemezeket. Billentyű problémámat 3 nap alatt rend behozták, de a kéztámasznál a behajlás nyeklés megmaradt. Ezért az árért végül is megérte megvenni meg hát pénzem sincs most a cserére
Most az Ubuntu 64 bit-es verzióját passzírozom a gépre és meg kell mondanom sokkal tutibbnak tűnik mint a Vista. Azért akad bőven gondom vele.
-
vizimi
tag
Szevasztok!
Segítségeteket kérném a következő hiba orvoslásához: "Power Manager működése leállt"
Ikonról idítva is hasonló üzenetet kapok. Letöltöttem a Lenovó oldaláról a Think Vantage csomagot majd a javítás opciót választottam, de ez sem hozott eredményt.
A Vista probléma keresések és megoldások funkciója alatt azt írja: " Power Manager Működésképtelenné vált"Leírása:
Leírás
Stopped workingProbléma-aláírás
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: pwmui.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 48dafcf7
Probléma-aláírás: 04: PWMUI
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 48dafcf7
Probléma-aláírás: 07: 1c
Probléma-aláírás: 08: 0
Probléma-aláírás: 09: System.TypeInitialization
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.6
Területibeállítás-azonosító: 1038Aki tud légyszí segítsen a megoldásban

-
vizimi
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ha emlékeztek nekem is hasonló problémám volt a kiírt lemezekkel. Shadowfax
tanácsára felvettem a kapcsolatot a lenovo szervízzel akik másfél hét elteltével megküldték az eredeti gyári 4 lemezből álló helyreállító csomagot.
Az ötletért köszönet Shadowfaxnak
Beszéltem is velük és kiderült, hogy rosszul próbáltam visszatenni a vistát.
Telepítéskor a Recovery program elindulása után kéri, hogy tedd be az eredeti lemet, erre nemet kell nyomni majd ezt követően kérni fogja az om lemezt amit elfogad és elindítja a telepítést.
Kipróbálni még nem tudtam mivel szervízben van a gépem a korábban írt billentyű probléma miatt.Eddig egyébként hihetetlenül jó a tapasztalatom a szervízzel kapcsolatban. Alig egy hét különbséggel 2x kerestem Őket problémával és eggyet megoldottak (helyreállító lemezeket küldtek) egy pedig folyamatban van. Szerintük ugyan nincs igazából gond a billentyüvel, de úgy gondolták, hogy megnyugtatásomra rendelnek egy új billentyűzetet és azt szerelik be a gépembe.
Nos csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz, kellemeset csalódtam.
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. A mai napon mind a laptopom mind az asztali gépemen jelentketett az alábbi hiba:
A biztonsági központ szerint az autómatikus frissítés ki van kapcsolva. Nem tudom átállítani és az update sem működik. Ezt a hiba kódot írja ki: 0x80070424
Emlékezetem szerin mindkét gépre ezt a progit telepítettem utoljára: BusinessCards MX v3.93 Természetesen telepítés elött megvizsgáltam vírusírtóval is.
Sajnos az angollal hadilábon állok ezért csak magyar oldalon tudtam utánna nézni, persze eredménytelenül.Várom segítségeteket! Köszi: vizimi
-
vizimi
tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Bocsi fiuk, de segítsetek légyszi! Az írás felment, de a fotók lemaradtak, nem tudom feltenni a cikket megfelelően. Megköszönném, ha valamelyitek feltolná helyettem vagy segítene.
Köszi -
vizimi
tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Másnak nem jött be az írás, alig fél óra elteltével törölték.

-
vizimi
tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Feltettem
-
vizimi
tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy hasznos az írásom másoknak is akkor tedd fel légyszíves a Logoutra. Nem tudom, hogy pontosan mire gondoltál, de ha segít oszd meg másokkal is.
www.vizimi.extra.hu/SL400.rar
Szeva: vizimi
-
vizimi
tag
Drága barátaim!
SL400 notirol írt tapasztalatomat írtam le néhány sorba. Ennyi kivánkozott ki belőlem.
Remélem némi segítséggel szolgál vásárlás elött. A leírást rar-ba tömörítve tettem fel és a mellékelt linkre kattintva tölthetitek le:www.vizimi.extra.hu/SL400.rar
Üdv: vizimi
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Minap vettem egy Lenovo sl400-as gépet amire a merevlemezről feltelepítettem a Vistát. Ezt követöen a recovery progival elkészítettem 3 dvd-re a helyreállító lemezeket, majd töröltem a szervíz partíciót az adatokkal, hogy felszabadítsak további 10GB helyet.
Ma ete szerettem volna újra telepíteni a vistát (saját szám íze szerint) és ekkor ért a kellemetlen meglepetés. Lemezről butoltattam, elindult a telepítés majd kiírta, hogy fals a lemez amit készítettem. Kaptam ugyan helyreállító lemezeket hozzá, de azon xp található Én pedig a Vistát szeretném vissza rakni.
Kérdés:
1.) Rosszúl írtam ki a helyreállító lemezeket? (a progi indítás után sorba kérte az üres lemezeket majd kiírta, hogy befejezve)
2.) Netán rosszúl próbáltam telepíteni, van valami Lenovo-s trükk amit nem tudok?
3.) Hogy tudok szerezni egy működő helyreálító lemezt?
4.) Valakitől esetleg szerezhetnék egy működő sl400 helyreállító lemezt (az nálam is működne) ?Kérlek benneteket segítsetek, ha tudtok.
Köszi: vizimi -
vizimi
tag
Sziasztok!
Laptop vétel elött járok, de nem tudok dönteni 13,3" vagy 14,1" est vegyek. Az, hogy pont ide írok nem véletlen hiszen az sl szériából választok magamnak gépet.
Mondhatnátok, hogy mennyek el egy boltba és nézzem meg a méret különbséget, de itt mifelénk a kereskedők nincsenek minden mérettel ellátva és csak rendelésre hoznák meg a gépet.
Holnap reggelig választ kell adnom, hogy mi mellett döntök.
Hordozhatóság szempontjából mindeggy melyiket választom.
Elsősorban netezésre, fotóim szerkesztgetésre, néha munkára használnám otthon és munkahelyemre cipelgetve. 13-as elég nagy az élveszhető munkához?Válaszokat előre is köszönöm.
-
vizimi
tag
Shadowfax! Köszönet a válaszodért! Körbenézek a neten és meglátom meddig nyújtózkodhatok.

-
vizimi
tag
Kedves Barátaim!
Engedjétek meg, hogy újoncként és leendő Lenovo tulajként kérdésekkel zaklassam a tisztes társaságot

Miután a kiválasztott típusnak nincs külön topikja ezért írtam ide.
A Lenovo sl400 típusú laptopot szemeltem ki és ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot, véleményt.
Vásárlásom szempontja a pénztárcám és egy olyan gép választása volt mely hosszab távon biztos "társam lehet".
A neten található magyar leírásokat elolvastam, ismerem a gép hardveres adatait, de angol tudás híján az angolnyelvű teszteket fórumokat nem tudom elolvasni.
Mi a helyzet ezzel a géppel, ár-érték aránya tudása alapján nekem nagyon bejön.
A fórumotokat olvasgatva azonban kissé megíjedtem mert sokszor olvasni a driverek beszerzésének nehézségéről. Ha op rendszerrel veszem a gépet nem adnak mellé drivert, netán nem jók? Nekem aki nem vagyok profi gondot jelenthet ezeknek a progiknak a beszerzése.
Én egy hosszútávon strapabíró, megbízható gépet szeretnék átlagos othoni felhasználásra időnként hordozva munkára.
Minden jószándéku hozzászolást főleg tapasztalaton alapuló véleményt örömmel fogadnák.
Köszönettel: vizimi
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest