Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz vizimi #2928 üzenetére

A fórumotokat olvasgatva azonban kissé megíjedtem mert sokszor olvasni a driverek beszerzésének nehézségéről.
    Ha jól láttam, ezt megjegyzést a Lenovo 3000-es topikba szántad inkább. Finoman fogalmazva, nem feltétlenül azt a topikot kellene olvasgatnod, mert 1-2 arrogáns hangadó véleménye nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
    A ThinkPad gépek driver és szoftver támogatottsága a legjobb, ezt bizton állíthatom. Néha előfordulhat az, hogy pl. az Intel honlapján már egy újabb driver van fent, s a Lenovo honlapján még nem frissítették. Ettől nem dől össze a világ.
    Van egy System Update nevű program is, amit ha elindítasz, automatikusan megkeresi neked a géphez szükséges driverket és szoftvereket.
    Az SL400-ról: mivel az SL sorozat teljesen új, szerintem senkinek sincs még ilyen itt. Annyit lehet tudni róla, hogy bár ThinkPadnek nevezik, számos olyan fícsőr hiányzik róla, ami miatt én nem nevezném ThinkPadnek: pl. a zsanérok nem fémből vannak, nincs ThinkLight (bill.-megvilágítás), nincs ThinkVantage gomb, nincs Roll Cage (fém merevítés a házban), stb.

Én egy hosszútávon strapabíró, megbízható gépet szeretnék átlagos othoni felhasználásra időnként hordozva munkára.
    Ha megbízható, új gépet akarsz ebben az árkategóriában, inkább nézz körül a 14.1"-os R61-ek közt. Esetleg várd meg, míg kapható lesz az R400.

Aktív témák