Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
A fórumotokat olvasgatva azonban kissé megíjedtem mert sokszor olvasni a driverek beszerzésének nehézségéről.
Ha jól láttam, ezt megjegyzést a Lenovo 3000-es topikba szántad inkább. Finoman fogalmazva, nem feltétlenül azt a topikot kellene olvasgatnod, mert 1-2 arrogáns hangadó véleménye nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
A ThinkPad gépek driver és szoftver támogatottsága a legjobb, ezt bizton állíthatom. Néha előfordulhat az, hogy pl. az Intel honlapján már egy újabb driver van fent, s a Lenovo honlapján még nem frissítették. Ettől nem dől össze a világ.
Van egy System Update nevű program is, amit ha elindítasz, automatikusan megkeresi neked a géphez szükséges driverket és szoftvereket.
Az SL400-ról: mivel az SL sorozat teljesen új, szerintem senkinek sincs még ilyen itt. Annyit lehet tudni róla, hogy bár ThinkPadnek nevezik, számos olyan fícsőr hiányzik róla, ami miatt én nem nevezném ThinkPadnek: pl. a zsanérok nem fémből vannak, nincs ThinkLight (bill.-megvilágítás), nincs ThinkVantage gomb, nincs Roll Cage (fém merevítés a házban), stb.Én egy hosszútávon strapabíró, megbízható gépet szeretnék átlagos othoni felhasználásra időnként hordozva munkára.
Ha megbízható, új gépet akarsz ebben az árkategóriában, inkább nézz körül a 14.1"-os R61-ek közt. Esetleg várd meg, míg kapható lesz az R400.
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi