- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
mike1334 #22029 üzenetére
Én se bánnám sőt ha nyáron jönne csak az se érdekel hiába lett végül mégis csak preorderelve. Szkeptikus vagyok a One S-el kapcsolatban de legyen tologassák és tegyék inkább rendbe, itt kimaradtak még a DLC-k + NG+ és jól elvagyok most a COD-okkal is ráérnek a srácok részemről a CP-vel. .
-
Alpi.
addikt
-
válasz
mike1334 #18170 üzenetére
Redditen is van jópár thread ami ezzel foglalkozik, konkrét infót nem nagyon kapni a játékból. A “játékosbarát” verzió szerint a katasztrófa elkerüli a világot, ha Ciri szembeszáll vele; a másik elgondolás szerint a katasztrófát csak az ősi vérrel való egyesülés teszi elkerülhetővé. Nekem ez utóbbi szimpatikusabb, bár sötétebb. A regényekben ugye erről nem esik sok szó, csak háttérsztoriban bukkan fel néha a jövendölés, de a sivatagi kóborlás során a sötét sorsra, végkifejletre vannak utalások.
-
válasz
mike1334 #18168 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha eltekintünk Geralt Ciri iránt táplált érzéseitől, és az igazán nagy képet nézzük, akkor kizárólag az lehet a boldog befejezés.
Mármint, ha Ciri feláldozza magát, akkor a világ, amelyben játszunk, megmenekül a Fehér Fagytól. Ennél nagyobb jót meg nehéz lenne kihozni a játékból ugye. Ennél valamivel kisebb jótétemény, hogy Ciriből császárnő lesz, és így módja van arra, hogy a játéknak otthont adó kontinens politikáját hatalmánál fogva az eddigiektől eltérő, remélhetőleg jobb irányba terelje. A legönzőbb befejezés - ebből az aspektusból legalábbis - az, hogy elmegy pár orenért vagy florinért folytólidérceket gyilkolni a trágyaszagú falvakba. -
-
janos666
nagyúr
válasz
mike1334 #18114 üzenetére
A B&W-ben nekem messze a mesevilág tetszett legjobban. Szerintem ez a legjobb a hosszú, alaposan kidolgozott mellékküldetések közt (alapjátékot is beleértve). Egyszerre karikatúrázza szórakoztatóan a népmeséket az alapjáték stílusához passzoló módon, és húz vissza minket a saját gyerekkorunk romantikus fantáziavilágába, amit végül egy futó románc mélységűnek ható rövid együttlét koronáz. Izgalmasabb és érzelmileg sokkal magával ragadóbb, még mindig witcher-ízű, de romantikusabb hangulatú, ahogy az egész DLC is, de itt a fantáziavilágban éli ki igazán magát.
Az integráltság viszont sok szempontból problémás, főleg a több alapjáték-befejezést is figyelembe véve, de legjobb esetben is kompromisszumos az egymáshoz való viszony az alapjáték és DLC közt. Én ezt inkább egy játékon belüli játéknak fogom fel, vagy egy új Witcher játéknak, ami a 3. részhez járt, de nem feltétlenül kell tudnia tökéletesen integrálódnia. Máskor, más közönségnek, más hangulatban meséli ezt el Dandelion, mint az alapjátékot.
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #17964 üzenetére
Nem viccből mondják, hogy sok nagy cégnek feladta a W3 a leckét a két dlc-vel, mert gyakorlatilag nem is dlck, különösen a Blood and Wine-ra igaz ez, hanem egy teljes értékű játékkal is felérnek. Így kellene minden játékkiadónak a dlcről gondolkodnia, mert így senki se érezné ezt pénzlehúzásnak.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17957 üzenetére
Na igen, harmadik és eddig utolsó végigjátszásom során én ezt úgy oldottam meg, hogy bár nagyon szivtam a fogam és szenvedős volt hogy egyszer össze kéne jönni Yennel is hogy mindent kipróbáljunk, de a szerelmet vallás után 5 perccel mindjárt végig is látogattam az összes létező nyilvánosházat Novigrádban meg mindenhol máshol és persze akivel mód és lehetőség volt kavarni, azzal meg is tettem
-
-
válasz
mike1334 #17952 üzenetére
Apróságok.
Annyi pl., hogy a Prof Moreau-s küldetést indító levelet az a lány küldi, akivel kavartál, illetve a sztori végén az a lány jön el hozzád a pecóba, akit választottál. Ha mindkettővel kavartál, akkor pedig Ciri. Abban az esetben, ha ő az alapjáték végén meghal, akkor meg Pitypang. -
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17945 üzenetére
Szerzőké??? Whaaaat ??? Könyvben 1 választás van, Yen, eszed nem eszed nem kapsz mást, a gamet meg te alakítod, és te döntesz, nem a szerzők/készítők ezügyben
Na mindegy is, csak mondom én ezen már csak röhögni tudok, hogy mikor bárhol bárkitől rákérdeztem hogy miért Yen, akkor kb soha senki nem a saját véleményét/indokát mondta hanem 80-90% ban hogy " há mer a könyv "
Csak mert én pl kismillió okot tudnék felhozni Triss mellett, de amúgy ellen is, ahogy Yen mellett és ellen is, meg azt is meg tudnám indokolni nem kicsit, hogy a sok pro és kontra mellett miért mégis Triss elsősorban. -
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17942 üzenetére
Amiért pl a Disney SzarWars is Star Wars a nevében, de kb ennyi köze van hozzá, ami az első 6 részt illeti.
De ami még fontosabb : Könyv alapján szimpatikusnak találni valakit saját vélemény helyett kb olyan, mint szimpatikusnak találni a szovjeteket azért, mert olvasta valaki a Nagy Honvédő Háború Története c könyvet, vagy látott gyerekkorában 200 db szovjet filmet.
Van 1 féle álláspont, a szerzőé, és választási lehetőségünk pedig nincsen. A játékban pedig megismered az érem mindkét oldalát, és meghagyják neked a döntést. Arról nem is beszélve, hogy számomra ez 2 teljesen külön történet, ( mármint a könyv és a játék) még ha valami közük van is egymáshoz,nem véletlen végződik a könyv ugye úgy, hogy meghal Geralt és Yen is. -
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17939 üzenetére
Szerintem meg vonatkoztassunk el mi van a könyvekben, ami amiket amúgyis egy jóindulattal közepesnek nevezhető iró írt, mivel a játék egy teljesen más történet. Ettől még ha valakinek Yen hát Yen ( mint tudjuk nem lehet mindenki tökéletes
) Csak ne azért, mert a könyvek, mert ettől az indoklástól falnak megyek kb
-
szabi62
csendes tag
válasz
mike1334 #17928 üzenetére
Azzal ugyan nagyobb lehet az esély, de akkor is vagy beadja vagy nem .... és ahogy mondod, ha pont arra immunis amid van, akkor olyan mintha semmi nem lenne berakva.
Én már háromszor végigjátszottam (alap + 2 kieg. + NG+ is), most tolom negyedjére, végigpróbáltam már rengeteg variációt, ezek tűntek eddig a legjobbnak.
-
szabi62
csendes tag
válasz
mike1334 #17926 üzenetére
Ahogy haladsz előre a játékban, egyre komolyabb fegyvereid lesznek (egy, kettő, majd három "férőhelyes" kardok). Az ezüstbe égés, fagyás, mérgezés javasolt (ebben a sorrendben), mert a legtöbb szörny nem szereti a tüzet és a hideget, viszont jól bírják a mérgezést (mire olyannal találkozol ami bírja a tüzet, vagy a fagyot, már három rúnás fegyvered lesz).
Az acélkardba vérzés, páncéltörés, a harmadiknak égés, fagyás mérgezés, tetszés szerint (én égést használok) -
penge111
addikt
válasz
mike1334 #17880 üzenetére
145 óra, egy darab küldim sincs már, csak a B&W kieg főküldije. Illetve Skelligén még van kb 80 ?-es rész, de nekem ott nagyon nem jött be az úszkálás, minden máshol 100%-ra fel van derítve minden. Játszottam az előző részekkel, de mindig rájuk untam, nekem nem igazán tetszettek, ez a rész viszont fantasztikus lett. Könyveken erősen gondolkodok, hogy be kellene szereznem.
Meg decemberben érkezik Ps4-re is a Thronebreaker, nekem nagyon bejött a gwentezés, pedig ez csak egy butított változata a rendes gwentnek.
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #17878 üzenetére
No, hétvégén a Blood and Wine kieg minden mellék küldetését, kérdőjeles helyszínét felderítettem. Sikerült az alapjáték Gwentes küldijét is megcsinálni, így már megvan az összes gwentes kártya, szóval csak a főküldetés maradt meg, ezt gondolom 10 óra és ki is végzem majd. Hatalmas cím ez a játék, életem legmeghatározóbb darabja, nagyon sajnálom, hogy lassan véget ér a kaland...
-
-
válasz
mike1334 #17869 üzenetére
Skelligén van egy biztos helyem
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #17859 üzenetére
A DLC-kre kíváncsi leszek, hogy boldogulsz majd, én hardon tolom, de a Blood and Wine-ba egy sima kis farkashorda is lecumiztat, ha csak hadonászik az ember. Mondjuk az alapjátéknak is jót tett volna, ha az ellenfelek ilyen kis trükkösek mint a kiegekbe, főleg az utolsóban..
-
PAtr0n
addikt
válasz
mike1334 #17856 üzenetére
"A nehézséget levettem a legkönnyebbre, azóta a harcrendszer se zavar annyira. (főleg az elején frusztrál, hogy részben a saját bénaságomból folyton meghaltam"
Képzelheted, amikor hosszas RPG kiesés után elkezdtem vele játszani (naná, hogy a legnehezebb fokozaton), és fehér gyümölcsöskertben folyton Ghoul meg farkaseleség voltam. Többször haltam meg benne ott az elején, mint a Dark Souls-okban összesen
(na jó, utóbbi erős túlzás volt, de közel lehettem hozzá)
Zolás:
Az a perk baromi jó, a vége fele szereztem meg én is, nagyon megkönnyítette a dolgomat csoportos bandák ellen. (+ ugye a felbűvölt nyíleltérítés bomba egy kombó) -
genndy
addikt
válasz
mike1334 #17845 üzenetére
Nem kell nagyon izgulni, a sztori küldikért mindig óriási xp-k járnak, az simán kompenzálja ha a mellékküldiken buksz. Amit befolyásol, hogy ha 4-5 szinttel magasabban mész a sztori küldikre, akkor az azokban lévő harc könnyű, mert leléped az ellenfeleket (engem ez speciel egy csöppet sem zavart). Amúgy tényleg Novigrad jön, mert ha megnézed a fő-főküldit, ez a sorrend, illetve a területekhez tartozó küldik szintjei is ilyenek (Velen 5-7, Novigrad 8-13, Skellige meg 16-18). Ha mindent megcsinálsz úgyis 35-36 leszel a végén.
De van a neten olyan térkép amin a régiók szinthatárai rajta vannak. Meg van mod is (Sort Everything) ami szint szerint rendezi a küldiket, nem kell görgetve vadászni hogy melyik legyen a következő. -
-
válasz
mike1334 #17843 üzenetére
Skellige sztori és a nehézségi szintek szerint is Novigrad után jön, de egyébként olyan sorrendben csinálod, ahogy jól esik.
ha felfedezni szeretnél, tedd azt, csak arra figyelj, hogy a questlogban ne maradjanak a te szintednél alacsonyabb követelményű küldetések, mert 5-nél nagyobb szintkülönbség esetén már nem kapsz értük XP-t -
-
-
atainprison
senior tag
válasz
mike1334 #15440 üzenetére
Azért, ha teheted inkább a 2-vel kezd. A történet nagyon szorosan kapcsolódik a háromhoz, plusz megismersz egy csomó szereplőt, akiknek igen fontos szerep jut a 3-ban.
Plusz még egy olyan indokom lenne (amivel biztos sokan nem fognak egyetérteni), de nekem a 3 után a 2 harcrendszere egy kalap fos. Tehát, ha előbb a 3-mal játszol, már nagyon nehezen fog menni a 2. rész (legalábbis én így voltam vele). Viszont kihagyni meg kár lenne, mert szerintem történet szempontjából a 2. rész a legjobb (itt most a fő szálra gondolok).
De, mint előttem írták a 2 nélkül is teljesen érthető a 3, de sokkal jobb élményt ad szerintem, ha a 2 után kezdesz neki. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged