- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Nem attól lettem idegállapotban, amit írtál, más, felb**tak....mind1...
Más: amit betettem képeket, az nem HDR? Mármint High Dynamic Range? Illetve, ha a TV-d támogatja a HDR-t, meg akkor a játék is, akkor még máshogy, másképpen néz ki?
Mert mostani tudásom szerint a HDR az a fénypászma beszűrődés a képbe, ami kitakar "kivakít" más grafikai elemeket, ezzel elérve, az igazi "szemembe világít a nap" élményt.
Nem így van?
Ha tudsz készíts fotókat, had pislantom meg! -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
Redneck
nagyúr
A harcrendszer nem tetszett, de kontrollerrel toltam sokáig. Azt hittem gyorsabb, kicsit hack'n'slash-esebb. Tegnap már egérrel és billentyűzettel játszottam, így jóval könnyebb volt.
Lehet nem kell a legelejéről kezdenem, mert van olyan mentésem ahonnan még van esélyem folytatni. Mivel kevés időm van játszani, nem bánom ha megspórolok 6-8 órát.
-
Redneck
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Ez így van, mármint, hogy az elmúlt 30 év egyik legjobb játéka, simán nálam is.
Amúgy, ha jól tudom, és megfigyeltem, ha egy láda pirosan világít, nem sima sárga, akkor ahhoz kulcs kell, amit viszont nem biztos, hogy ott a közelben találsz. Mondjuk sok olyan is van, kincskeresés küldi, hogy a nem messze lévő holttestben van egy "magyarázó" levél meg a láda kulcsa, szóval érdemes szétnézni a láda környékén.
-
scyllarus
veterán
Elkezdtem a könyveket még régen, de le vagyok maradva velük.
Majd lassan bepótolom azokat is.
Ez tipikusan olyan játék egyébként, ami a második végigjátszásra is jó, sőt még jobb élményt ad.
Amikor már nem keresel egy NPC-t vagy helyet frusztráltan fél órákig, a sztori viszont változik a döntéseid következtében, nem lesz unalmas. -
AMD Power
titán
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
Aciduzzu
aktív tag
-
tibaimp
nagyúr
Én most itt a végén úgy tervezem, mivel lesz egy csomó "fölösleges" skill pont, kipróbálom a medve azaz a nehéz páncél és a közepes páncél szetteket is, arra kell a sok pénz, míg "kifejlesztetem", azt is azért gyűjtöm. A skill pontok meg az iskolákra kell csak 1-1 a "barna fejlesztési részen"
-
tibaimp
nagyúr
Hagyd a kérdőjeleket a végére, mert egy-egy szörnyfészek kiirtásával kapsz 140-200XP-t és pont kicsúszhatsz! Én a végén kimaxoltam az összes kérdőjelet, és akkor is megkapod az XP-t.
Az olyan küldiket is hagytam, amik nincsenek megjelölve javasolt szinttel, pl.: lovas verseny/Gwent küldik, így is megkapod a 25-75 XP-t, és 57-es voltam, mikor az NG+-t elkezdtem, plusz az a huszon-egynéhány +1 Erőhely. -
Jorus
nagyúr
-
Aciduzzu
aktív tag
-
Atti777
senior tag
Ha a 3. epizódban Foltest lánya a striga, akkor hiba van az ábrán, mert Geralt és Yennefer előbb találkozott, mint hogy levette volna a strigáról az átkot.
Amikor Ellanderben gyógyul, akkor a Foltesttől kapott pénzből vett drágaköveket akarja Nennekénél hagyni, hogy adja oda Yennefernek. -
dannyl
veterán
-
dannyl
veterán
-
GypsFulvus2
őstag
-
hyggelig
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
penge111
addikt
-
hyggelig
senior tag
-
Amartus
senior tag
-
penge111
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
penge111
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
hyggelig
senior tag
Igen! Egyszerűen zseniálisan van megírva a játék.
Viszont én örök Yen párti leszek. Most úgy döntöttem, hogy Triss-t választom, de amikor Yen meglátja Cirit, ott látszik, milyen a két nő igazából.
Yen: CIRIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
Triss: Hi sis.Persze, megértem a másik tábort is és nem lesz soha egyezség e téren

-
dannyl
veterán
Én nem olvastam az altered carbont, de a sorozat nekem rohadtul bejött. A marsi az nagyon állat volt, 4 nap alatt kiolvastam. Zseniális. Ellenben a filmmel, amiben kb. a könyv 50%-a nincs benne. Aki nem olvasta (érdekes módon) azoknak tetszett. Pedig direkt moziban néztem. Az Artemis se volt rossz, de jó se. Elment egynek. Most Asimov-ot olvasok.
-
Aciduzzu
aktív tag
-
Aciduzzu
aktív tag
-
OgreImre
senior tag
-
edari
őstag
-
edari
őstag
-
TheNewDawn
addikt
Én nagyon nem tudom javasolni, első 4 kifejezetten gyenge lett, ott ott is hagytam az egészet a francba. Pedig ha valaki imád olvasni az én vagyok, és biztosan 1000 ből 999 embernél többet olvastam. Tudom és hallottam hogy az utolsó 4 már sokkal jobban sikerült, de addigra elvesztette a szerző a bizalmamat.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Bluetooth hangszórók
- Konteó topic
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán, a legvégén még egy W3 végigjátszás
Lenry