- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #9663 üzenetére
Nálam 4 páncél van kirakva a hozzájuk illő kardokkal.
*az alap witcher cuccok, amik a játék legelején voltak meg. Szerencsére semmit nem dobtam ki közülük.
*Wolf mastercrafted teljes szett (amiben a HoS kiegészítőt fejeztem be és játszottam addig,
).amíg a GM nem lett meg *Wolf grandmaster teljes szett (amiben befejeztem a játékot (fekete felső rész és nadrág, szürke kesztyű és csizma)) *versenyen kapott Geralt szett Geralt bácsinak pedig kraftoltam még egy alap wolf szettet, mert visszavonulás után jó az a 'laza cucc'.
Még a kardokat is lecraftoltam az alapra, úgysem megy már medvén kívül vadászni.A ládába pedig beleraktam a
Manticore teljes szettet (ezt meg azért, mert még tetszett) Witcher felszerelésen kívül nem is használtam semmit (kivéve amikor muszáj volt, tehát küldetés adta). Amúgy sem tetszett semelyik másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged