Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper #8293 üzenetére
Ez a játék elején van amikor az ostromban veszünk részt Foltest oldalán.
Mans20a jó befejezést választottam mint kiderült a tükör mester egy szörnyeteg Ogierdnek visszaadtam,az igazi életét már ami maradt belőle. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Šolaire #8287 üzenetére
ez Iorveth oldalán van? a második részt csak egyszer toltam végig, akkor Roche mellett, de ezzel az easter eggel nem találkoztam.
most indítottam egy új W3-at, death march-on, nos igen, az eleje elég húzós, egy random bandita tábor vagy kóbor farkasfalka kicsinál fél pillanat alatt ha nem figyelek oda. bár ahogy nézem ez is hasonló lesz, mint az egyel ezelőtti nehézség, hogy ahogy megyek előre meg jobb lesz a cuccom egyre könnyebb lesz. viszont arra kíváncsi leszek a HoS mennyire lesz durva. bár mire eljutok odáig, az se most lesz, mivel csak hétvégéken tudom tolni
-
noxon
őstag
Felmásztam létrán igen a lepárló mellett lehetett feljutni vele valami emelvényre, ott is körbe néztem. Lehet felvettem, mert mindent egyszerre veszek fel általában nem is nézem miket
De, ha meg nálam van akkor, ha a lepárlóhoz megyek és E betűt nyomok fel ugrik egy ablak gondolom ott kéne lennie annak amit bele lehet tenni, de üres.
-
Šolaire
veterán
válasz
micafighter #8284 üzenetére
Én direkt végigjátszottam újra előtte az első két részt és rengeteg apró utalás van a 3. részben,sokminden értelmet nyert amit esetleg ott akkor nem értettem. Meg tetszik mikor a klasszikus mesékre is vannak utalások a küldetések során nem nagy dolgok de jól beleszövik a Witcher világába. A prímet a 2. rész asassin creed easter egg-je viszi.
-
noxon
őstag
Hello
[Skeligén vagyok a hegyeken egy barlangban lévő szeszfőzdében. Bejártam a helyet, találtam két levelet amiben leírja a dolgokat. A lepárlóhoz hol lehet találni valami pépet amit bele kell tenni?/SP] -
Szerintem biztos, hogy egy cameo erejéig benne lesz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #8274 üzenetére
igen, eléggé "el van rejtve" a vipera, ha nem figyelek oda én sem fedezem fel
-
Šolaire
veterán
Meg minden nagy kiadó
most gondolkodok hogy Ciri tett utalást a Cyberpunk 2077-re.
Lehet csak én képzelem bele de szerintem erre akartak ezzel utalni a CD Projektes srácok.amikor Geratnak mesélt hogy milyen világokban járt amikor menekült a Vad Falka elől:említette hogy minden embernek fémből van a feje és repülő hajókon közlekednek. -
Šolaire
veterán
20 millió felett a Witcher sorozat
csak így tovább
[link] -
k-adi
nagyúr
válasz
zegi_norbi #8260 üzenetére
nemcsoda hogy ilyen sikeres, hiszen tényleg minőségi munka
namármost ha ugyanezt a szintet hozzák a "jövő idősíkban" is (CPunk) az nagyon szuper lenne
-
zegi_norbi
tag
válasz
Televan74 #8259 üzenetére
Szerintem is előbb jön a Cyberpunk, én biztosra is veszem
Nem semmi, hogy már 20 milliónál jár a széria
-
k-adi
nagyúr
válasz
zegi_norbi #8257 üzenetére
kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 a 2017-től 2021-ig tartó tervekhez került
FUCK NO!
Nagyon jó ez a Witcher meg szeretem is, de ha előbb jön egy W4 mint a CPunk a hajam tépem
-
zegi_norbi
tag
Biztató és elég impozáns tervek a CDPR-től a jövőre nézve
Örülök hogy a Witcher 3-nak is szentelnek még pár évet
-
pigatt
őstag
Sziasztok,
Tegnap újra kezdtem NG+-al a játékot még totál a legelején vagyok még a griff sem volt meg, viszont ami feltűnt, hogy a térképről eltűntek a "?" jelek. Ez normális? Elhaladtam néhány olyan hely mellett ahol emlékeztem, hogy ott volt kérdőjel és, hogy az mit rejtett, azok ott is voltak és miután megtaláltam utána szürkén meg is jelentek a térképen, de a ? nem volt ott.
Szűrők között nem kapcsoltam ki a ? jelet.
Vagy én vagyok a béna és nem emlékszem a játék elejére és csak később jelennek meg a ? jelek?Mi lehet a gond? Eredeti játék legújabb patch-el.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
foxboro #8250 üzenetére
Szia!
40-es szintű a páncélszett, a sztoriban lesz rá lehetőség megvásárolni a páncélok tervjarzait, az acél kardot is sztoriban szerzed meg, az ezüst kardot akkor szerezheted meg, ha egy bizonyos endinget választottál (a HS-ben, nem az alapban), majd megkeresed. Leírhatom részletesebben is, csak az már spoiler lenne. -
foxboro
tag
Sziasztok,
A Vipera páncél és cuccok a Hearts of Stone -nál elérhetőek? Milyen szintűnek kell lenni illetve kit kell keresni a tervrajzokért?
Köszi,
Tamban
-
foxboro
tag
Sziasztok,
A Jutta féle kaland (Vasszűz quest) után hogy lehet visszaszerezni a ruhákat és a felszerelést? Én néztem be valamit vagy bugos nálam?
Köszi,
Tamban
-
LLKobe
veterán
Folyamatos a 60 fps, nagyritkán egy-egy pillanatra esik be 55 köré
Mindezd majdhogynem kimaxolt grafikán, csak HBAO helyett van SSAO, meg az árnyékok minősége van high-on.
A VRAM használatot viszont megdobja, az eddigi 1100-1300-ról felugrott 1700-1800MB-ra.Ezeket:
The Witcher 3 HD Reworked Project
Talán az utolsó a legfrankóbb
-
LLKobe
veterán
A hétvégén felpakoltam egy pár grafikai modot, hát eddig sem volt semmi, de most már állleejtős lett
Tegnap csak sétálgattam az erdőben, mezőkön, és csak ámultam. Az egyik mod változatosabbá teszi az időjárást, valami baromi szép.
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper #8240 üzenetére
Hasznos cikk volt sokat segített
oda tényleg jó pakli kell én is sokszor visszatöltöttem.
-
FireKeeper
nagyúr
na igen, nekik azért piszok jó paklijaik vannak, én is akkor mentem oda mire már elég jó paklikkal rendelkeztem, és elég jól beletanultam a gwentbe (logoutra is írtam ugye
), de arra emlékszem, hogy nekem is kellett mentést visszatölteni vagy 2-3x, nem sikerült mindenkit elsőre megverni.
-
Šolaire
veterán
Az első meccs a legnehezebb amit te is mondol😊 nekem a játék közepe felé jutott eszembe hogy gwentezni akarok. Egyedül a bárót szalasztottam el szerintem. Amennyire nem értettem az elején úgy megszerettem a végére. Az acsi után azért hízott a májam
zeorsdfd: Nekem is ssd-n van nem is fér rá többnem tudom mi lehet a probléma sajnos nekem steam-es van
-
-
robertosz91
tag
-
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Dark Archon #8233 üzenetére
SSD-n van inkább nem defragolnék:-)
A verify oké, de teljes újratelepítés után egyből ezzel kezdjem? Megnézem. -
válasz
zeorsdfd #8230 üzenetére
GoG-on belül a játék mellett More / Manage / Verify-Repair, ha jól emlékszem. A játék vinyón van? Mert megérne egy defrag-ot akkor, hátha az miatt szenved a töltéssel. A 3 végigjátszás alatt egyszer akadtam el én is hasonlón, de ott a karakter nem csinálta azt, amit kellett volna. A 7. vagy 8. próbálkozásra aztán csak sikerült tovább jutni.
-
birorichard
őstag
válasz
zegi_norbi #8224 üzenetére
Még mindig keresem az állam...
-
Pipó
őstag
Nem ide tartozik, de tegnap feltettem a Risen 3-at (1-2 anno tetszett), 45 perc után már nem bírtam elviselni, uninstall. A Witcher 3 nagyon magasra tette a mércét.
-
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
zeorsdfd #8173 üzenetére
Akkor erre nincs megoldás? Tényleg egy ilyen bug miatt nem tudom folytatni a játékot?
Tehát: fent van minden patch, driver, stb és az Open Sesame questnél, miután a "házat visszavinném" végtelen loading screen vár a hosszú beszélgetés után. Nincs régi mentésem. Újratelepítés megvolt.
Nem lehet, valami paranncsal befejezetté varázsolni ezt a questet. Más játékban volt ilyen....
-
zegi_norbi
tag
Ezek belsős infók és június elején fog megjelenni, májusban pedig egy trailer jön elvileg. Lesz benne egy rakat szájtátós újítás is, ezek is le vannak írva a cikkben
-
user137
őstag
Sziasztok! a Quest az "Old Pals", hol Gwentezni kell a régi barátaiddal. Ellenben már 35. szinten vagyok (a story vége felé) és Lambert Kaer Moerhenben van valahol a föld alatt, ahol nem találom...
A neten utánaolvasva azt kaptam, h a "Following the Thread" quest végén kellett volna kártyázni vele, de akkor még csak tizen-valahányas szintű voltam és ott elmaradt. Lambert a Nowhere Inn nevű kocsmában sincs, ahogy a többiek javasolták.
Van még esély arra, h lejátsszam vele a kártyapartit?
-
k-adi
nagyúr
"nyárra" ígérték, de vannak olyan portálok akik már nyár elejére ígérik, de konkrét dátumról még én sem tudok...
szerk.: én is sokat gwynt-eztem
amennyire hülyeségnek tartottam az elején annyira megszerettem a végére
(viszont a Novigradi nagy-tét partit mindig elvesztem, gondolom az scriptelve van?) -
TSanya
aktív tag
Gratula a 220 órádhoz
Nekem 155 és fél óra lett a HoS DLC-vel, pedig én másodikra elszöszöltem rendesem a felszerelésekkel, és persze, ahol lehetett nyomtam a gwyntet.
Elsőre, főleg a gwynt hiányában 100 kerek óra alatt végeztem.Tudja valaki a BaW pontos megjelenési idejét? Én csak annyit tudok, hogy valamikor nyáron...
Üdv:
S -
Šolaire
veterán
Bőven lesz én most járok a Hos dlc-nél ami zseniális idáig rengeteget nevettem játék közben. A végjátékból is van még rendesen és 130 óránál járok minden mellékküldetés megcsinálva pár kérdőjeles hely maradt és akkor még ott lesz a Blood and Wine is. Jelenleg 35-ös vagyok. Meg akkor ott a New game plus is. Minden fillért megért ez a játék szerintem. Egy bugos mellékküldi van amit nem tudtam befejezni de annyit nem is izgat annyi a tartalom még benne.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Cseresznyés vodkát hol tudok szerezni?
Illetve melyik az a küldetés, ami ténylegesen a végjátékot indítja?
Most vagyok a végső készülődés, vagy hasonló című küldetésnél, de még nem indítottam el, van bőven más is. -
Šolaire
veterán
válasz
foxboro #8208 üzenetére
Én úgy jártam hogy megcsináltam az iskolás küldiket mégis hiányzott pár tervrajz. Nem tudtam legyártani a remekmívű farkas kardokat. A videók alapján meg tudod keresni őket mert azok fix helyen vannak. A dlc-t hamarabb is el tudod kezdeni megfelelő szint kell hozzá mert kicsit keményebb mint az alapjáték szerintem.
-
foxboro
tag
Szia,
Köszi. Igen, azóta megnéztem a net -en a lehetséges befejezéseket...
Szerintem nagyjából jól nyomtam a küldetéseket....bár kb. 28-30. szintnél mikor mellékküldik jöttek, azok már szürkék voltak jobbára...
Az az igazság, hogy baromira nehéz abbahagyni ezt a játékot...
Talán csak a Stalker -t tudnám említeni illetve még a C64 -s időkből a Pirates! -t....Üdv,
Tamban
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
foxboro #8200 üzenetére
Szia, sokféle véget érhet a kaland.
Van vidámabb is annál ami nálad lett.
34-36. szinten fejeztük be eddig legtöbben. Ha jó sorrendben viszed a küldetéseket (nem szürkülnek ki és kapsz értük kb 0 xp-t) akkor talán kicsit e fölött is lehetnél. A kiegészítőben még léphet pár szintet. Utána, ha new game+ módban kezded újra, akkor kb duplázhatod a szintedet a végére.
A romance részt sok weboldal kitaglalja; döntési pontokkal együtt. Például ez.
A wolven gear-nél ha megvan a megfelelő szint, akkor már csak a megfelelő recept és alapanyag kell + egy jó fegyverkovács vagy páncélkovács, hogy összerakja. Részletek itt.
Kiegészítőkön nem érdemes tökölni, vedd meg. Baromi jó a HoS és szerintem a többi is az lesz majd. Kellő kihívást is jelent az alapjáték végéhez képest.Jó játékot!
szerk: és
a részletes leírás a lehetséges végkimenetelekről. nagyon spoileres!itt -
foxboro
tag
Szia,
Igen tudom, hogy több befejezés van....lehet, hogy visszatöltök majd valami korábbi játékállást....
Mondjuk az érdekes, ha pl. a 36. szinten véget ér a főküldi, akkor utána hogy lesz meg a 70. szint...
Akkor lehet, hogy mindegyik csajhoz kedves voltam, csak nem eléggé....
A farkaskard receptje megvan, csak valamiért a hatékonyból nem tudtam csináltatni kiválót...azt is a Hattori nevű kovács készíti Novigrádban...
A Hearts of Stone -on akkor elgondolkodom.Köszi,
Tamban
-
k-adi
nagyúr
válasz
foxboro #8200 üzenetére
Több befejezés van, remélem tudod. Amit te kaptál az csak 1 a sok közül (3 fő befejezés van, de van még pár "mellékbefejezés is" )
Szint max. az 70 ha jól tudom, newgame+ a barátod, stb.
Románcok 3 lehetőség van:
Ha Yen kell akkor Trisshez kb. hozzá se szabad szólni, Ha triss kell akkor Yent el kell küldeni a búsba a dzsinnes küldinél, ha meg mindkettő kell akkor mindig jófejkedni kell velük A farkaskard ugyanolyan mint a többi (griff, macska, medve, stb).. Kell hozzá a "recept", utána az alapanyagok és mehetsz a kovácshoz vele.
Hearts of Stone határozottan ajánlott, a lagzis rész + Shani nagyon cuki és a történet is érdekes a kísértet házzal. Ez egy olyan DLC ami legalább tartalmas (viszonyítva manapság a többi mai dlc-khez képest) Nyáron jön a 2. és egyben utolsó DLC... biztos vagyok benne hogy azt is megéri majd megvenni, eddig csak jókat hallani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Képregény topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest