Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
ne feltétlenül csak az ismert karakterekben gondolkozzatok.
-
Frod
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
És? Más witcherek nincsenek? Think outside the box

Időrendileg is tehetik a sztorit mind korábbra, mind későbbre is. Ilyen siker után tuti nem hagyják el örökre ezt az univerzumot, lesz még Witcher játék. Lehet csak 2020-ban, de lesz
-
-
Titanone
tag
Bocs tényleg öt, igaz, most jut eszembe, pedig olvastam is
Én úgy tudom jövő márciusban ír a kiadó, a további terveikről, addig mindenképp a witcherrel foglalkoznak. Én is úgy hallottam, nem ez az utolsó rész. -
S1M0N
senior tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Ez nem igaz, elvileg csak Geralt kalandjai értek véget a 3. résszel.
De azért jön még két kiegészítő, szóval még egy jó darabig kalandozhatunk majd.
Szerintem pár évig pihentetni fogják a Witchert (esetleg egy önálló gwynt/gwent játékot kiadnak) a DLC-k megjelenése és pár javítás kiadása után, megcsinálják a Cyberpunk 2077-et, aztán utána majd kiderül, hogy mi lesz a következő projektjük.
Egy biztos: mind más kiadók, mind a maguk részére igen magasra tették azt a bizonyos lécet, hihetetlenül jó játékot alkottak.
-
Titanone
tag
Első végigjátszásomnál tartok 75- dik óránál . Konkrétan most léptem át először Skelligére. A játék valami hihetetlenül összetett. Van néhány bug, de azok nem zavarják a játékmenetet szerintem. Novigrad-Velen párost végigkalandoztam szinte teljesen. Azt kell mondjam nem volt olyan rész vagy mellékküldetés, ami nagyban hasonlított egymásra. A gwyntezés szerintem megfelel egy külön játéknak.( aki szán neki egy kis időt nagyon élvezetes tud lenni). Nagyon durva, hogy néha mennyire be tud szippantani a játék. Mész és megjelenik valaki aztán bumm egy küldetésben találod magad, ha meg azt megcsinálod nem szusszanhatsz, mert rögtön jön a rákövetkező ( többször is van ilyen). A szörnyek iszonyatosan változatosak, sűrűn ajánlott a különböző olajok és italok használata. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége
. Elég elfogult kijelentés szerintem ,de bőven megállja a helyét, mint a valaha készült legjobb rpg (nem hardcore értsd pillars of eternity). Mindenkinek csak ajánlani tudom.sajnos én Trisst elengedtem,
van egy olyan érzésem nem is tér vissza
Remélem ,ha valaha készül 4 ,akkor minimum ilyen lesz. Még valami, én olvasom a könyvet is és azt kell mondjam, teljesen visszaadja a történetet, bár magyarul csak 4 jelent meg egyenlőre. -
genndy
addikt
Dokumentumok\The Witcher 3\gamesaves
AutoSave_1073c8_7df38800_4af1bb9.png
AutoSave_1073c8_7df38800_4af1bb9.sav
CheckPoint_105a8e_7df38800_48a4b89.png
CheckPoint_105a8e_7df38800_48a4b89.sav
ManualSave_1002b5_7df32400_4cf7447.png
ManualSave_1002b5_7df32400_4cf7447.sav
QuickSave_10a33a_7df38800_4c3a858.png
QuickSave_10a33a_7df38800_4c3a858.savA .sav-ok bb. 200 kB-tól (eleje) 3,5 MB-os (vége) fájlok.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Valaki le tudná írni, hogy milyen formátumú és kiterjesztésű a játék mentés fájljai?Összeomlott anno a rendszer lemezem, most állítom vissza az adatokat, de nem találom a játékmentések között a Witcher 3-at.
Elég sok órát töltöttem el a játékban már és nem szeretném újrakezdeni, reménykedem, hogy valamelyik késői mentést sikerül visszaállítanom.
Előre is köszönöm!
-
válasz
pendre54
üzenetére
Igen-igen, plusz rengeteg egyéb hely és küldetés van elszórva mindenfelé, amit nem jelöl semmi a térképen, és csak úgy lehet észrevenni őket, ha végiszambázol gyalog a térképen. Most Velen nyugati partjain derítettem fel a terepet, a kérdőjelekhez még hozzá se szagoltam, de így is tele van a part mindenfelé hentelni való szörnyekkel, felfedezésre váró kincsekkel, felszabadítandó településekkel, szal durva.

-
brumi1024
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az szép! Engem még nem vitt rá a lélek, hogy tényleg mindet összeszedjem, pedig szorgalmasan gwentezgetek.
-
FireKeeper
nagyúr
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ezt olvastad?
A release date for this patch has not been announced. -
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Az engem is érdekelne, mert Yennefer nagyon nem jön be.

-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
1 hónap után nekikezdtem egy újbóli végigjátszásnak.
Most ott tartok, hogy megyek a báróval vissza a banyákhoz.
A napokban olvastam valami olyat, hogy jön 1 patch, amiben több lehetőség, több beszélgetés, romantika lesz Trissel kapcsolatban. Most megyek lassan Novigradba, ahol majd találkozok vele.
Tud valaki valamit erről a patchről? Mikor jöhet? -
Bibgr0
aktív tag
Megabit vagy Megabyte? Ha 10 megabit-es a neted, annak a max letöltési sebessége 1,2 megabyte per sec.
Ha 10 megabyte-al tudsz letölteni, akkor kb 80 megabites a neted.
Nálam még a helyi lemez lassúsága szokta megfogni a steam-et. És amig vár a lemezre addig nem vagy lassan tölt.
-
melega
őstag
Miért nem tudja a steam a 35 GBos Witcher 3-at 1,2 mb/s sebességnél gyorsabban letölteni, a az intenet maximális letöltési sebessége 10mb/s?
Így egy fél napig tart a letöltés. Ezt a játékot akkor veszem meg ha karácsonyig géptuning mellett döntök. Az processzorom is kevés, és a memóriám is.
AMD FX-6300 AM3+ 3,5GHz BOX Black Edition 33200 Ft
alaplap 16800 FT
2*4 GB ddr 3 memória 12000 Ft
DVD író 3800 Ft
67 200 Ft
Az 500 wos táp a ház a Windows 7 64 bites, és a 40 GB szabad hely, és az 1 GB ddr5 ös kértya Shader Model 5.0 directx 11 támogatással megvan hozzá.
-
genndy
addikt
A főküldetést kb. csak úgy lehetne szürkülés nélkül végigvinni, ha csak azt csinálod, de akkor meg sokkal több mellékküldetés szürkül, XP-ben rosszabbul jársz. Viszont a főküldis részek mindig sok XP-t adnak, szerintem még szürküléskor is.
Szörnyfészkekért is mindig jár a teljes XP, de a település többet ad.
Nem nagyon kell szerintem ilyen guide, ha figyelve csinálod a mellékküldiket meg a főküldit akkor 3-4 szinttel simán magasabban végzel, azért az jelentős előny. -
Köszi, ez tényleg nem tűnt fel eddig, igaz nem is érdekelt túlzottan. Szóval, most azért megnéztem, és 20-as rangnál járok, és 63 órám van eddig benne. Viszont Skelige szigetre még el se indultam, mert fene a jó szívemet, felvállalók minden egyéb apró-csöprő, szirszar ügyet, meg minden kérdőjel alá bekukkantok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S1M0N
senior tag
Akkor "szürkül be", ha 5-nél több szinttel magasabb a karakterszinted. Ilyenkor alig kapsz XP-t az adott küldetésekért (2-3-5 XP).
De van kivétel, mert pl. egy felkiáltójeles küldetésért megkaptam a normális mennyiségű XP-t, pedig ott már bőven magasabb volt a szintem.Általánosságban viszont kevesebb XP jár a főbb küldetésekért (sztori, megbízások, kincskeresés, egyéb), ha beszürkülnek, viszont a kérdőjeleknél megint csak jár a teljes XP, legalábbis a település felszabadításos dolgoknál.
Majd következő végigjátszásnál (ami nem mostanában lesz) jobban oda lehet ezekre figyelni, addigra talán jön valami segédlet, amivel az összes küldetést meg lehet csinálni maximális XP-t szerezve.
Látom lassú voltam.

-
-
Ez a "beszürkülés" mit jelent? A piros küldik, amik egyelőre túl nehezek lennének, a zöldek, amiket el lehet vállalni jó eséllyel, de szürkét még csak olyan esetben láttam, amikor más tájegységen volt a küldetés tárgya (pl. Velenben a Novigrad-i küldik).
brumi1024: köszi az infót!
-
S1M0N
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Játék közben belépsz mondjuk a felszerelésekhez (i), aztán alul írja, hogy statisztika megtekintése a "C"-t lenyomva, ott írja, hogy hány hét/nap/óra/perc/másodperc.
Én mondjuk legtöbbször Steam-en nézem, aszerint 163 óránál tartok, ez az első végigjátszásom.
Amúgy a szintezést kissé elszúrtam a Ködsziget előtt (túlfejlődtem), pár mellékküldetés és a fő szál is beszürkült (utóbbi mondjuk most zöld lett megint), majd legközelebb már jobban oda fogok figyelni.
-
Üdv!
Most, hogy többen írtátok a játékkal eltöltött időt, és is meglesném az enyémet, a bökkenő, hogy nem tudom, hol keressem. A játékmenüben ott nem látok ilyen statisztikai részt, néztem a GoG oldalán is a fiókomat, de egyelőre nem leltem ott se, szóval egy kis segítség jól jönne. -
Mate
nagyúr
-
Nagyjából mennyi a játékidő? A Witcher 2 ugye sokkal lineárisabb volt, ahhoz képest a 3 már-már sandbox-os, és egyelőre jóval hosszabbnak tűnik. A 2-t olyan 50 óra alatt toltam végig, a 3-ban Velenben kalandozok egyelőre, 18 óránál járok, de még a negyedét sem jártam be a területnek, tehát 50 óra simán meglesz már Velenben.
-
Bibgr0
aktív tag
Közben megjött a link. Itt lehet beváltani a kódot amit a Nazara által csatolt weboldalon lehet megigényelni:
https://www.witcherstore.com/mobile/gwent
"The Limited Edition Gwent Set is only available to those who have also purchased the Hearts of Stone Expansion Pack, or The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass"
$9.99 az ára és erre jön a szállítás. San Diego-ból :-D
Okt 26-án lesz elérhető, most csak pre-order. A posta még kb 1-2 hét.Standard international: $8.45
Express international: $27.09Azaz $18.44-ért kapnánk meg, ha ezen az úton vesszük. Ami kb 5200 HUF.
A CDG-ben az első kiegészítő és a kártya együtt 6500 HUF.
Fránya postai költségek...
-
TBT
addikt
Nagyon baráti MOD támogatottsággal rendelkezik a játék:

-
fauv
őstag
Kezdek besokallni ettől a játéktól

Beregisztráltam, a cod-ot beütöttem, na mondom hajrá go telepítés. több mint 350 GB szabad hellyel rendelkező helyre akartam telepíteni, erre azt írja ki amikor elkezdem letölteni, hogy nincs elég hely és megszakad. áááááááááááá
Esetleg még valami ötlet?
UI.: A "C-re " akarta telepíteni de oda csak a rendszer fér fel, ezért a " D " -t jelöltem ki.
-
Sonja
nagyúr
-
Nazara
őstag
No:
Where do I input the code?
After filling out the form above, we will send you a special email which will contain both the code and a special link to http://www.witcherstore.com.
Szóval valszeg kapsz egy speciális linket, egyéb esetben tényleg láthatatlan a dolog.
(#4956) S1M0N: Jaja, tényleg szinte mindenre igyekeznek gondolni.

-
Nazara
őstag
Egyébként a CDPR inditott egy weboldalt, ahol azok, akik digitálisan már beszerezték az Expansion Passt, meg tudják vásárolni fizikálisan a két pakli Gwent kártyát. (Egész pontosan generál egy kódot, amit aztán a Witcherstore.com-on lehet beváltani - ahol én egyelőre nem találom a paklikat.
)Mindhárom platformra érvényes ajánlat, tehát Xboxra is!
-
fauv
őstag
Skacok kellene egy pici help !
A nagy fiamtól kapta a kicsi ajándékba a witcher 3-at eredeti dobozban. Kibontottam, és a feltelepítésnél a 3 lemeznél állandóan megakad, megpróbáltam felmásolni a lemezeket a gépre , hogy onnan telepítsen, de szintén a 3 lemeznél megakadt.
Valami ötlet hogy esetleg tudjon játszani a srác / meg az apja
/ ?Előre is köszi a válaszokat
-
S1M0N
senior tag
Jó lenne, ha azok is megkapnák ezeket az extrákat, akik korábban vették meg az egész Expansion Passt.
Leginkább a képregényre lennék kíváncsi, de ha nem kapjuk meg, legfeljebb beszerzem máshonnan.

(#4945) Nazara
Azért ez igen szép gesztus, a CD Projekt messze a legkorrektebb fejlesztő és kiadó, minden egyes fillért megérdemelnek!
-
Nazara
őstag
Ő, most nyomott ki egy ilyet FB-n a The Witcher Magyarország:
Geraltot a Tükrök kereskedője azzal a megbízással kereste fel, hogy győzze le Olgierd von Everecet, a kegyetlen banditavezért, akinek birtokában van a halhatatlanság adománya. A witcher mi mást is tehetett volna, minthogy igent mond a titokzatos utazónak, aki segített neki megtalálni Yennefert. Nem egyszerű a feladat, hiszen három elképesztően nehéz, szinte lehetetlennek tűnő kihívást kell teljesíteni, ám mint tudjuk, Geralt nem adja fel egykönnyen, így Olgierd nem tudhatja magát biztonságban. Azonban, míg eljutunk Olgierdhez, számos kalandnak leszünk majd részesei; betörőket fogadunk fel, megannyi új szörnnyel hadakoznunk és bizony még egy kísértettel is eltöltünk egy görbe éjszakát!
Nagyon fontos, friss információ a kiegészítő kapcsán! A PS4 verziót PSN-en (SEN) lehet aktiválni, míg a PC-s verzió GOG, Steam és Origin rendszereken is aktiválható! A PC verzió esetében a doboz hátoldalán pontos instrukciók lesznek a Steam és Origin rendszereken való beváltásra vonatkozóan.
-
Mate
nagyúr
Steam-eshez csak steam-es lesz jó.
Így vagy megveszed steam-en a Hearts of Stone kieget vagy megveszed a pack-ot.
A csomag 25€, míg a H of S csak 10€ (8,5).Tehát a második kiegészítő majd min. 15€-ba fog kerülni, de nem csodálkoznék, ha 20€ lenne. Így előreláthatólag 30€ lesz külön-külön megvéve, míg egybe 25€. Viszont így 15%-al megvéve 25,47€m vagyis 48 centtel drágább, mintha pass-t venne az ember.
-
TBT
addikt
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok!
Láttam az expansion dobozos és nem dobozos kiadását gondoltam megosztom a véleményem.
Hát nem semmi...
Megint nem csalódtam a CD Projekt ben.
Én a digitális verziót fogom megvenni(aminek amikor megláttam az árát csak annyit gondoltam (ezt elütötték vagy mi, hogy ilyen olcsó?)
Engem is csábított a dobozos kártyapaklis de őszinténszólva:
-Családból úgyse érdekelne senkit, hogy Gwyntezzen velem
-Összejárni úgyse fogok kártyázni( meló mellett időm se nagyon lenne, de ha lenne is lustább lennék).Persze "jó érzés" birtokolni fizikailag a kártyapaklit de csak egyel több cucc lenne otthon amit igazából nem használnék.
Szóval részemről digitális. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
az jó lehet, de akkor ki lesz Triss?

Dijkstra - Brian Cox?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tényleg jó!
Keira Metz ki legyen? - Azt odaadhatjuk Amy Adamsnak?
Na meg Dijkstra?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Emhyr-nek simán jó lesz Charles Dance aki a hangját adta a játék angol verziójában

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dormert te 100x többet láthattad, mint én, nem tudok róla sokat. Ha úgy érzed, legyen
Esetleg Lauren Graham?
Akkor Dandelionra még meghallgatunk további jelölteket?
Emhyr császár - John Malkovich?
Vesemírt megvettük
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Dormerben az tetszik hogy nem egy olyan tökéletes szépség, ahogy a könyvekben Yennefer sem volt az. emellett tud olyan hűvös, számító és szarkasztikus is lenni, mint Yen. Megan Fox? ugyan már az nem színésznő

Colin Farrell? áááhhh nekem ő túl komoly lenne mint Dandelion
Tommy Lee viszont tényleg jó ötlet

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Daniel Craig - végülis fapofa

Natalie Dormer - nálam Yen érettebb személy, hiszen több száz éves
mondjuk egy sovány Megan Foxra gondoltam
Amy Adams - Trisst meg fiatalabbra osztanám. (Köszi egyébként, egy ilyen csajjal szemezgetek irl, csak nem tudtam honnan volt olyan ismerős) Nincs tippem, bár az a kis ugribugri aranyos vörös színésznő aki be szokott öltözni elfnek és szerepelt már fantasy rövidfilmekben, jó lehetne. Persze ő nem A kategóriás valószínűleg. Asszem angol
Ben Whislaw - jó, bár Craighez fiatal lenne. Mondjuk Colin Farrell? Mert olyan jó borostás szokott lenni, mint egy vándor
Zoltan - Valami nagydarab normál ember kicsinek filmezve, törpeszínésszel nem lenne jó.
Ciri - Szokni kéne, de jó
Vesemír - És Tommy Lee Jones? Tök Vesemíres orra van
Eskel és Lambert - jók -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Geralt: Daniel Craig - nekem bejött James Bondnak, sztem ugyanez a stílus működhetne Geraltnál is.
Yennefer: Natalie Dormer - ezért
Triss: Amy Adams
Dandelion: Ben Whislaw - nem tudom hogy mennyire illene a stílusa a karakterhez, de ahogy kinéz, az nekem tiszta Dandelion
Zoltan: erre még csak tippem sincsen...
Ciri: Emma Stone
Vesemir: Jeremy Irons. Eszembe jutott még Tom Hanks, aki kinézetre jobb lenne, de messze nem annyira badass.
Eskel: Ewan McGregor
Lambert: Tom Hardy -
Televan74
nagyúr
Melyiket vegyem meg? Expansion pass -t vagy a Witcher 3: Wild Hunt kiegészítő: Hearts of Stone -t a CD galaxistól? Esetleg mindkettőt?

(#4933) mate3553 Azt hiszem akkor marad az Expansion pass.Nincs szükségem egy olyan kártya paklira amit 2-3 éveként kiveszek a dobozból megnézni és soha sem használom.
-
Mate
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Ha jól tudom most csak a The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone jelenik meg. A másik meg gondolom jövőév elején.
-
Montesantos
senior tag
Októberben akkor két kiegészítő lesz?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mondjad nyugodtan, kit castingolnál :-)
Mondjuk Sean Connery Vesemírnek nagyon elcsépelt lenne :-) -
Frod
addikt
Persze, értelek én. Átfogalmazom, a helyi pénznemünk borzasztóan rossz.

Nyilvánvalóan nem a CD Projekt-es srácoknak szól ez, mert valóban életem egyik legjobb cuccát csinálták meg, és nyilvánvalóan nincs olyan, hogy ne szerezzem be a kiegészítőket, csak első látásra az árszabást nézve ez kiszaladt belőlem.
De mivel nincs Witcheres ismerősöm ha akarnám se tudnám mire használni a paklikat, csak fognák a port - nem is vagyok célközönség. (plusz én a két másik paklit kedvelem eleve) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
igen, tudom hogy van egy lengyel sorozat, de mondjuk tegyük fel felkapná egy HBO, vagy egy Netflix, és készülne belőle sorozat, amihez simán lehetne castingolni A-listás színészeket, akkor ti kiket választanátok.
pár szereplőre nekem lenne tippem
-
Nazara
őstag
Mivel digitálisan lehetőséged van lényegesen olcsóbban hozzájutni, igy nem gondolom, hogy pofátlan. Itt megkapod a kártyákat, ezért fizetni kell. A 8 eurós ár ~ 2500 Ft a kiegészitőért, tehát a két kártyapakli 4 ezer forint.

Mivel a GOG-on a 29 eurós expansion pass vásárlása során visszakapsz 4 eurót, kb. 8000 forintra jön ki a két kieg, ami a 12990 ft-os alapjáték mellett 21K-t jelent.
Én amondó vagyok, hogy más játéknál rengeteget beleölnek az emberek igazi valós tartalmak nélkül is, itt pedig még fizikális cuccot is kapok. Nekem megéri.

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már készült Lengyelországban :-)
Akkor októberben még nem jön Shani?

-
boost
veterán
Pofátlan lenne, ha meg kellene venni, mert ott a játék vége (Dragon Age Inq.), esetleg a játék egészéből vágnak ki részeket, és azt adják, mint DLC (Batman AC). Így szimplán egy ajánlat, ha szeretnéd megveszed, ha nem, nem, de amit megvettél, az ettől nem lesz kevesebb. Szerintem ami a CD Projekt számára 10 óra játékmenet, az nekem simán lesz 14-16 is.
-
Frod
addikt
úgy néz ki akkor csak szerintem pofátlan valahol egy 10 órás kiegért fele annyit kérni, mint a ~140 órás alapjátékért

pláne, hogy akkor így borítékolható jövőre a következő is ennyiért, és akkor kb 25e-be meg is áll mindenkinek aki dobozosan vette. (bár lehet az még drágább lesz, hisz digitálisan is a mostani kieg csak 9$, míg a csomag a kettővel együtt 30)
bár igazából fanoknak nem számít, velem is csak a saját bérem mondatja ezt, szóval igazából költői kirohanás volt csak
-
Frogged
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Geraltnak tuti Tom hardyt tenném meg mind 2 szűkszavú és kicsit mogorva alkat meg fizikailag is jól állna neki , a csajokra viszont nincs ötletem.
-
FireKeeper
nagyúr
Egy kis gondolatkísérlet emberek!
Ha készülne a Witcherből filmsorozat, kiket castingolnátok a főbb szerepekre?
-
S1M0N
senior tag
Értem, akkor a kolléga által linkelt leírást rosszul értelmeztem?
Arra voltam kíváncsi, hogy a Ködszigetre lépve milyen küldetések vesznek el.
Hmmm, vagy a barátok küldetéseivel kell addigra végezni?
-
S1M0N
senior tag
A Reason of State/ Államérdek küldetés hogyan indul be?
Anno megcsináltam a "cipészes" küldetést, de azóta semmi, most meg nincs semmi ezzel kapcsolatban. -
S1M0N
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Igen, felfedezek mindent, ahogy írtam, most a kérdőjelekre mentem rá.
Soknál meg lehet találni küldetések helyszíneit (witcher felszerelések, küldetések), így néha-néha azok is fogynak.
Meg én imádom a gwentet, azzal is simán eljátszadozok, ha új és nehezebb ellenfélbe botlok.
Plusz megcsináltam már minden lóversenyt is, egyedül az ökölharcnál akadtam meg, a kocsmában lévő nagydarab csávót eddig még nem tudtam legyőzni (én 26-os, ő 28-as volt, de nem bírtam vele)...
Köszi a linket. Azért furcsa, hogy a Ködszigetnél magasabb szintű küldetéseket is el lehet bukni...
-
Nazara
őstag
válasz
Anubris
üzenetére
CDG-nél pl. még csak értesitést kérhetsz, és majd a megjelenés előtt tudod leadni a tényleges megrendelést. 576-nál meg nem veszed át a terméket, ha nem akarod, 3 napig tartják.
(#4908) FireKeeper: Tudom, anno néztem is redditen, hogyan készitettek ilyen paklikat, de nekem nincs rá energiám. A kieget úgyis megvenném, akkor már egy kicsivel többért ott a kártyás változat dobozosan.

(#4907) szgergely: Mondjuk nem értem benne a logikát, mert ha a két másik pakli volt benne, akkor ezek pont hogy kiegészitenék azt. Inkább más lehet a dologban szerintem.
-
Anubris
őstag
válasz
Televan74
üzenetére
És akkor elvileg ha csak most ezt veszem meg 10 dollárért, nem pedig az expansiont, nem lesz belőle később hátrányod, csak majd külön meg kell venni a másikat is ha megjelenik?
Ha tényleg 6500 lenne, ennyiért mondjuk megvenném szívesen a kártyás változatot is.
De mi van akkor ha most előrendelném és később felviszik 20.000-re?
-
Nazara
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ahha, szóval csak Xbox One-on járt hozzá. Ezért volt furcsa, mert az én gyűjtőimbe nem volt ilyesmi.

No nem baj, azért remélem, hogy a második kieghez mégiscsak adják majd a másik paklit.

Köszi az infót!

-
Nazara
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen? Sehol nem láttam ilyesmit, csak fanmade verziókat.
Itt a topicban is volt már róla szó, hogy örülnénk a kártyáknak. -
brumi1024
veterán
"Amúgy meg 149 óránál tartok és még nem mentem a Ködszigetre!"
Az szép, gondolom mindent megnézel. Én 146 óránál tartok és 2 normál és egy NG+ végigjátszáson is túl vagyok, de még mindig találok új, apróbb küldetéseket (amit nem jelöl a térkép).
Ezek az elbukható questek, angol nevekkel. Egy jelentős része a Ködszigettel válik elérhetetlenné, de nem mind, van ami előtte, van ami utána.
-
S1M0N
senior tag
Én is most láttam, hogy jön dobozosan, tuti vétel, pedig Steamre már megvettem az Expansion Passt.
Plusz az alapjátékot megvettem digitálisan GoG-on is, plusz a dobozos gyűjtői kiadást is.

Hiába, imádom a Witcher játékokat.
A gwent pakliknak külön örülök, még a szövettérkép kellene, aztán akkor meg is lennének azok a cuccok is, amik csak Xbox One-ra jöttek ki.
Amúgy meg 149 óránál tartok és még nem mentem a Ködszigetre! Igaz, már 27-es szintű vagyok, annál meg 22 az ajánlott, de most a kérdőjeleket fedezem fel.
Hányas szintű/milyen küldetések lesznek elérhetetlenek a Ködsziget után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry