Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz Fitzgerald #2880 üzenetére
minden rész a leadás követő kb 1-3 mp alatt fent van a filemegosztókon, a felirtatra kicsit várni kell
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
úgy vártam, hogy Violettából zompig lesz....
-
vvega30
senior tag
hát hát...
régen volt ennyire jó rész, nálam nagyon gyorsan vége lettNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz mikrosuttii #3326 üzenetére
ja, menni kell dolgozni
-
vvega30
senior tag
nem tudom elképzelni ezt a sorozatot szinkronizálva
azért bele fogok nézni abban biztos vagyok, de nehezen fog meggyőzni akármennyire is jók a magyar szinkronok/szinkronszinészek. de hátha.NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
-
vvega30
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #4647 üzenetére
Juditnak (ugye eza neve a babának?) akkor már minimum 2 évesnek kellene lennie.
-
vvega30
senior tag
válasz Tyler Durden #4687 üzenetére
Tipikus Boby kijön a zuhany alól...
De miért kell beáztatni a baseball ütőt?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz Avicularia #4926 üzenetére
mert saját magát hibáztatja.
-
vvega30
senior tag
válasz Avicularia #4928 üzenetére
Hát nem az a bőbeszédű srác akinek be nem áll a szája ha magáról van szó
Kövi évad első részeiben biztos vagyok, hogy meg fogjuk tudni mi történt.SPOILER
Szerintem a Terminus vezetője (aki egy főpap vagy kormányzó 2.0) rabolta el. Abbanis biztos vagyok, hogy nem magátol ment el, nem hagyta volna ott szó nélkül Darylt. De azon se lepődnék nagyon meg hamár csak látványelemként látnánk a fejét egy befőttesüvegnek látszó tárgyban, amit persze Daryl talál meg és sívafakad, hogy nem tudott vigyázni rá és mindeki elveszít maga körül stb stb. Átmegy terminátorba, kirágja a vagon oldalát és puszta kézzel, szájjal (Ricktől tanult módszerrel) ledarálj az összes mozgó lényt a telepen.
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz Avicularia #5100 üzenetére
Átlag Joe és felesége így is tökre kiakad a Lizzys sztori miatt...
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
Azért annyira nem rossz az. Az biztos, hogy aki most nézi először annak teljesen megfelel, bár Glenn és Daryl hangját nagyon nem tudták eltalálni. Még ha nem is nézte az ember eredeti nyelven, szerintem akkor is feltűnik, hogy nem illik hozzájuk ez a szinkronhang. 2 pajtikám is erre várt, hogy szinkronosan nézhessék mert úútálnak olvasni... (szerintem nem is tudnak, de ez maradjon köztünk... ) és nekik nagoyn bejön.
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz kenwood3 #5432 üzenetére
örök klasszikus, Rejtő Jenő for prezident
"Ketves Fijjugg?
Tsagg kétt. Holnappja, hoty idd vagok. Orranband. A sog bénccel. De mmár ki. Lyoszanottam. Merdd. Elleintte kiccsit iddam. Musszáj folt. Neggem. Ma nem dechettek sem. Mit. Vas sárnap De holnap. 7-főn kezdem kutattni. Aszt. Gh!!!t. Mosd már. Uttána nészeg. Hodj mit lehhedd avval a Hopp kincsel tenni. Ámpár. Mi vollna. Ha! Lezolgállnná assz. Idejjét? Ráf ér
Kiválló Tisztellleddel:
Marradddam."NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz jegenye77 #5451 üzenetére
http://filmsor.net/z-nation-syfy/
"A legjobbak persze azok a mondatok, amik a The Walking Dead, hiszen elhangzik a “Walking in the Dead”, na meg szó esik egy exrendőrről is, aki néhány társával egy börtönben talált magának menedéket."
Nekem ennyi elég volt, biztos meg nem nézem
-
vvega30
senior tag
válasz FoxiestFox #5923 üzenetére
Igen, sok igazság van abban amit írtál. De az, hogy egy lapon említed ezt a sorozatot a falling trágyával..... na ezt már nem. EZT NEM
-
vvega30
senior tag
válasz vendingo #6654 üzenetére
Lehet, hogy a zombi szájában hordozott egyéb vírusok kikezdik a delikvens immunrendszerét és mivel nincs antibiotikum, sem egyéb gyógyszer, szépen leépül az emberke míg végül belehal a fertőzésbe. De az is lehet, hogy egyszerűen csak túl sok vért veszít és mivel nem nagyon vannak túltáplálva így nincs annyi utánpótlás amire szükség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest