- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz S e t h #9497 üzenetére
Hasonlóképp fogalmaztam meg én is.
A legnagyobb problémám ezzel a sorozattal, hogy nem tudni hova tart? A legtöbb sorozatnak van egy "váza" és nagyjából tudod, hogy mi lesz a végkifejlet....majd egyszer. Van mit várnod! Még a 300 részes Paula és Paulinánál is tudtad, hogy egy nap Carlos Daniel és Paulina összejönnek.
De itt? Azt már felvázolták, hogy ellenszer nincs....biztonságos hely ...nincs. Utópisztikus közösséget meg nem megy...legalábbis eddig 3-ból egyszer se jött össze.
Meg ezen az állandó portyázásos dolgon is folyton felnevetek? Mi a rossebet járnak ezek portyázni ...vagy hova? Nap mint nap... Szerintem egy Magyarországnyi területet ezek már kipakoltak.
És tényleg...most már Negan után hova hoznak be egy újabb szupergonoszt?
Számomra egyébként a sorozat legjobb "ötlete" a börtönös-megfázós rész volt.Egyébként mindig elmosolygok azon, ha zombis film van, hogy miért nem bőrcuccban járnak az emberek? Nekem van otthon egy bivalybőr kabátom. Azt élő vagy holt át nem harapná az tuti....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Most néztem meg a 4. 5. Részt. Hát nem tudtam eldönteni, hogy most wd-t vagy Mcleod lányait néztem két órán át.
-
marilllyo
veterán
válasz Fitzgerald #9416 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ez a Negan-kedés egy Ron Perlman-nel instant befoscsi lenne. Igen tudom, hogy az nem lenne még ennyire sem hű a képregényekhez.
-
marilllyo
veterán
Kövezzetek meg de nekem Negan monológjai nagyon nem tetszenek. Pláne az előző évad végén...
Szerintem általános iskolások fogalmazás órán írták neki.
"Olyan rossz vagyok...ti még nem tudjátok milyen rossz vagyok.... de majd megtudjátok... Mert én annyira de annyira gonosz vagyok. Tudjátok mennyire...hát nagyon!" Kb. ilyen szintű volt. Kifejezetten bosszantott. Nekem ez a karakter valahogy nem jön be. Kegyetlen oké... de pl. a kormányzó szerintem egy sokkal jobban kidolgozott karakter volt.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
A babát eddig azért nem merték mert akkor még a közönség nem "érett meg rá".
+(#9264) cr33pAzért a tróncsiban párat már elintéztek. Nem is akárhogyan.
Glen-nel az a bajom, hogy az első évadokban baromi jó fej volt meg tényleg a kedvenc karakterek egyike de mostanában nagyon a nyál vonalat viszik Maggie-vel.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Elég kemény indítás volt. Bevallom őszintén az előző évad utolsó részében Negan monológja annyira de annyira szar volt. Szerintem egy első osztályos írta neki a szöveget fogalmazás órán.
Most azért rápörgettek rendesen.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz vendingo #8906 üzenetére
Nekem meg mindig eszembe jut, hogy van otthon egy bivalybőr kabátom. Ha zombi apokalipszis lenne egyből felvenném mert azt át nem harapja egyik sem a szuvas fogaival.
Bár mondjuk ebben a filmben a zombiság már harmadrangú. Úgy döfködik át a fejüket a margarinozó késsel mintha valami puding lenne. Nem para már.Egyébként behozhatnák a sorozatba a 28 nappal később szerű rohangálós zombit. Az milyen félelmetes már?!
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Outlander #8903 üzenetére
Hát az eléggé Dallas-os lenne.
Van arról infó, hogy kb mennyi idő telt el a járvány kitörése óta? Mindig ezen gondolkozom amikor azt mondják, hogy "elmegyünk portyázni" ...mire? Már a teszkós konzerv baboskáposzta is megdöglött.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Jaja. Talán nekem ez is a bajom picit vele, hogy a sorozat nem megy semerre. Nincs cél. Oké persze egy ilyen elb*szott világban mi legyen a cél? Túlélni. Csak pl, hogy lehet lezárni majd egy ilyen sorozatot?! Sehogy...meghal mindenki...vagy...megint találnak egy területet amit be kell védeni...
-
marilllyo
veterán
válasz brownus #8876 üzenetére
Igen! Én is így látom.
Ha megfigyelted az egész évad arról szólt, hogy minden karaktert próbáltak tökre jófejnek mutatni....mindenkit egy picit jobban megszerettetni. Judzsin....Ébrehem...stb... hogy most aztán még jobban izguljunk.
Számomra a Maggie-Glen vonal kezd már fájni kicsit. Amennyire megrázott Glen kamu-halála az egyik korábbi évad végén...most már pont nem érdekelne.
Viszont a magyar szinkron mennyire kemény lett már. Egyre komolyabb káromkodások vannak. Főleg Abrahamnél.
-
marilllyo
veterán
Jeffrey Dean Morgen 10 perces húdefossunk be tőle monológját óvodások írták? Annyira rossz párbeszédek voltak ebbe az utolsó részben, hogy felháborító. Szerintem a kormányzó sokkal de sokkal jobb karakter
Eddig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Politika
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...