- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Egy ilyen világban keménynek kell lenned különben elhullasz.
Rick arra megy rá mentálisan, hogy egy csapatot is kell kommandíroznia, ergo nem csak saját maga iránt kell felelősséggel viseltetnie, ez óriási felelősség zombieworldban.
Ehhez képest nem tudja nyakon vágni ezt a taknyos Carlt, aki akkora májer, hogy fél szeme van, pár résszel ezelőtt majdnem fél karja lett, de még mindig kemény mint Tarzan talpa.
Megértem én, hogy Rick ellágyul ha róla van szó, mégis családtag, szinte az egyetlen aki még a korábbi, normális világhoz köti, de lassan olyan orvost kell keresniük, aki implantátumokat is be tud ültetni, mert Carl viselkedése determinálja, hogy lassan fél lesz neki mindenből.
Rick helyében baxnám nyakon egy zombi leszakadt lábszárával. -
törölt tag
-
Vladi
nagyúr
Hát ez ritkaszar volt már megint.
twd alatt még sose néztem meg, hogy mennyi van még? Most igen.
Olyan ez már, mint a mr robot. Oké van xy jó történet, belefér 5-6 részbe, de azért nyúzzúk szét 60 részbe, mer kell a reklámlóvé.A farmos évad ez megint. Csinálnák itt a drámát meg a karaktereket, de rohadtul nem megy nekik.
Az egyedüli értékelhető a végén volt a
teherautóban, ahol carl mondta, hogy "hi". De az is csak a magyar felirattól : "csá" lett olyan vagány. -
törölt tag
Én mondjuk hiányoltam egy jelenetet az előzőből, ahol Carl (Coral) elküldi a faszba Negant, ha már egyszer kinyitotta a száját. Valami ilyesmi szöveggel, hogy "miért viszed el a leggagyibb pisztolyokat is te idióta, mivel védjük meg magunkat, hogyan dolgoznánk neked holtan, ha nem tudjuk megvédeni magunkat, hogyan termelnénk neked kaját hullaként te fasz? Ennyire félsz tőlünk, hogy egy fogpiszkálót se mersz a kezünkben hagyni te gyökérfaszomöccse?"
Lazán belefért volna egy ilyen jelenet, egy kis enyhülést adott volna a nézőnek, meg rávilágított volna a kis gyökér Negan valójában annyira segghülye, ha más nem tartaná el rég felfordult már volna. És hogy valójában fosik a szája Rickéktől nem is kicsit.
Persze Negan az egészet lerendezte volna a tipikus gyökér tróger fejmozdulattal, arcmimikával meg beszólással, pampogna a tisztességről álszenten miközben a környék legnagyobb seggfeje, a néző meg már verné az asztalt idegében, hogy PÜÜÜÜÜÜÜÜ a kurva anyád de kettéfejelnélek.
Valami eszméletlen irritáló egy szereplő, direkt nyújtani fogják évad végéig mint a taknyot, az is biztos. Igaza volt a többieknek, nagyon el kell rendeznie Ricknek a faszit, hogy az elegendő megnyugvást adjon. -
matyialiga1
csendes tag
válasz
Fitzgerald #9433 üzenetére
Ebben nem nyílván, de ahogy nézem a köviben is megint jártatni fogja a száját
-
Fitzgerald
veterán
válasz
matyialiga1 #9432 üzenetére
Nem is szerepelt ebben a részben. -
matyialiga1
csendes tag
Rositát nagyon erőltetik h képernyőn legyen
Érik Neki is a sorsa?
-
Fitzgerald
veterán
Ez még mindig kategóriákkal jobb volt, mint a King Ezekieles baromság.
-
Arpee78
senior tag
válasz
csadi0011 #9427 üzenetére
1000bocs, nekem alapvetően megfelel e sorozat átlaga, az évad megelőző részeivel sincs különösebb bajom,
de ezen epizód megtekintése után én úgy éreztem nem láttam semmit. Mi volt vele a probléma? Mi volt benn jó? Ne mond, hogy a csókjelenetekre bolondulsz. Nagyon tyúklépésben haladunk a lényeg felé. -
Arpee78
senior tag
Jobban jártok, ha egy üres papírlapot néztek egy órán át. Nem szoktam nagyon kritikus lenni ezzel a sorozattal, de nekem ez a rész most nem annyira jött be. -
enginev3.0
félisten
Szerintem rohadt jó negan színésze, és tetszik a szerep is
-
törölt tag
Na letudva ez a rész is. Halljátok ez a Negan egy igazi törzsgyökeres fasz, egy igazi ökör, egy balfasz. Tipikus középiskolában én vagyok az osztály menő gyereke stílusú utolsó suttyó balfasz nyomorék geci, akit az első épelméjű ember egy laza lenéző mozdulattal eltipor mint egy férget.
Nagyon el lett cseszve, az első részben egy brutális embert hoztak be vele, most meg egy utolsó senkiházi csicskaszarrá figurázzák ki. Ez mire jó?
Kajak emlékeztet 15 évvel ezelőtti osztályfőnökömre, ő is hasonló nagypofájú keményarcz volt, egy igazi fasz, utálta is mindenki, mindig lehugyozták az autója kilincsét, meg leköpködték.
Dwight se sokkal különb, nem kell nagyon a szomorú rinyájának bedőlni amit az előző részben nyomatott, hogy ő se akarta, meg blabla. Egy féreg és kész, remélem a listán van ez is.Rick pszichopata, szemével kínok között megöli nézése viszont nagyon állat.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest