Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz Dyrtyho #6790 üzenetére
Egy dráma sorozatban mi számít felesleges drámai szálnak?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Woodslave
félisten
válasz brownus #6797 üzenetére
engem azért zavar, mert egy posztapokaliptikus világban az emberiség kötelessége, hogy szaporodjon és benépesítse a bolygót. Ehhez meg egy nő és egy férfi kell, ugyanúgy mint a házassághoz bocs (hülyültem)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mepet
addikt
Én erre mindig az imdb nevű honlapot használom. Esetünkben: http://www.imdb.com/title/tt1520211/
A Seasons résznél rákattintok az évadra, és ott kiírja, hogy melyik rész mikor fog megjelenni, illetve mikor jelent meg. Ráadásul egy rövid leírással és képpel is szolgál, amiről felismerem az epizódot anélkül, hogy emlékeznem kéne a jellegtelen, sablonos címére.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz zulu_mester #6793 üzenetére
-
twine
veterán
Srácok,,egy pici segítséget szeretnék kérni, mert kezdem elveszíteni a fonalat:
-téli szünet óta mennyi rész(t) játszottak/jelent meg? jól gondolom hogy 3?
-ez pontosan mit is jelent ha tölteném 5/9-5/11ig?
Köszönöm előre is -
félisten
Én most egészen elvoltam ezzel a résszel.
A Zombie Driver rész különösen jó volt, csak túl rövid ideig mutatták felülről.
Az meg mókás, hogy ezek szerint a világvége után is lesznek mások. Mármint a zombikon kívül.Aki képben van képregénnyel, felvilágosítana, hogy ez a hely/közösség is gonosz lesz, vagy kapunk ismét egy sablonos gonosz vezetőt, meg ilyesmi? Mert ugyanazt a poént többször ellőni kicsit béna lenne. -
xenom0rph
őstag
Komolyan azt hittem, hogy a mai jó rész lesz. Aztán megjelent az a két
.homár halahala
-
james001
veterán
Képregény SP
A Carl féle szemkilövést nem hiszem hogy meglépik. Ha már se a Judith-ot nem gyilkolták meg,se a Rick-nek nem vágták le a kezét akkor szerintem ezt se fogják,így is a képregényben is hihetetlen volt kicsit Félek is hogy Negan-t nem fogják annyira durvának beállítani,még ha meg is öli majd Glenn-t (ami nem 100% mert sokak kedvence) az se lesz olyan brutális... Ne legyen igazam,jó lenne már egy kis brutalitást vinni a sorozatba https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
Én nem szeretnék spoilerezni. De itt a kommentek között mindenki olvasgathat saját felelősségére. Legalul vannak az újabb kommentek, azok aktuálisak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz brownus #6778 üzenetére
Azokat is tudom, de nem erre gondoltam. Hanem, hogy ahova most mentek ott milyen cselekményszálak lesznek.
Amiket spoilerben írtálelőbbit szerintem már nem lépik meg, utóbbit azt remélem igen. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
-
makro
senior tag
válasz FoxiestFox #6775 üzenetére
Több esélyt látok arra, hogy 90 perc alatt történik is valami.
-
.LnB
titán
Tegnap megnéztük az 5x11-et. Utána nem bírtam magammal utánanéztem mi van a képregénybe. WoW! Marha jó lesz Bár hülye vagyok mert gyűlölöm a spoilereket! De a TWD esetében nem bírom megállni.
-
félisten
-
AndrewBR
senior tag
Valakinek már jó...
A.
-
AndrewBR
senior tag
Tudtátok hogy ez az évad utolsó része 90 perces lesz?
A.
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Enton
addikt
válasz Drenadar #6760 üzenetére
Az első atlantai tábor és a farm annyira nem volt rossz hatással rájuk, hétfőn kiderül itt mi rejtőzik.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
brownus
veterán
e11, vegre egy jobb resz volt, ja, megneztem az elozo veget is, tenyleg szep a naplemente :d
-
makro
senior tag
Nem túl izgalmasak mostanában a részek
Odaértek a táborhoz, hurrá. Szerintem csak a két homo van a lekvárüzemben aztán ennyi. -
Dyrtyho
őstag
S05E011
Rickre már ráférne egy borotválkozás, kezd nagyaposodni...
amúgy nem tudom, nekem furának tünik ez az új arc, ezzel a védett tábor szöveggel. Túlságosan is szépen hangzik....szóval itt valami tuti büzlik, és amondó vagyok, most lenne itt az ideje egy nagy balhénak, amikor már mindenki kezd lelkileg megnyugodni [ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
killer095
őstag
Képregényeket belehet szerezni valahol magyarul?
Mármint sorban mindet?ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
james001
veterán
Gondolod hogy a pénzelő sorozatukat kukába vágják és helyette egy ismeretlen emberekből álló spin off-ot zúdítanak a nyakunkba? Ja,megéri nekik Ez egy külön sztori külön emberekkel külön várossal. Amíg meg megy a képregény menni fog a sorozat is.
-
Enton
addikt
Mindig van promo, csak maradj a jól bevált releaseknél:
(#6750) Danielssss:
Azok után én is az lennék. Mintha nem lenne mire parásnak lenni.
Még Michonne-nal is beszélnek erről. Persze mikor odaérnek gyerekzsivaly meg beszélgetéshangok a túloldalról, de se a képeken egy ember se a promoban sehol egy. (#6751) enginev3.0:
Akkor már rögtön szezonzáró után nem is spin off lesz ez hanem kvázi folytatás???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #6749 üzenetére
Úgyan így paranoid lennék mint rick, szerintem nem volt idegesítő Kiváncsi leszek mi lesz most velük, remélem nem "A farm ahol élünk" lesz megint.
-
enginev3.0
félisten
Hm, nekem ez is tetszett Nem tudom miért lyallyogtok mindig, szerintem jó volt
És persze megint várni kell egy hetet, ajjjmárJa, és Rick tényleg idegesítő, ahogy a kölyke is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
killer095
őstag
Na ez nagyon jó rész volt
Kiváncsi leszek milesz bent.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
xors
senior tag
Na ez végre kicsit fordulatosabb rész lett
Az a vége nálatok is, hogy Rick fogja a gyereket, megkérdezi, hogy Should we go és ennyi? Csak mert valami olyat szettem le aminek a végén nincs a következő részből előzetes és hirtelen szakadt vége. -
Enton
addikt
válasz james001 #6742 üzenetére
Egyszer lett már említve ha KÉPREGÉNYT spoilerzel azt nyugodtan eléírhatod a Spiolernek nagybetűvel.
-
james001
veterán
Végre ez jó rész volt. Rick azért elég idegesítő volt mondjuk.
Kíváncsi leszek ki lesz az öreg fószer,meg hogy Rick itt is leborotválja magát olyan hülye hajúra mint a képregényben Plusz nemsoká jön Negan is remélem,bár szerintem ő már csak a 6. évadra marad. https://psnprofiles.com/kazama001
-
Avicularia
veterán
g@ylobby befigyelt itt is
nem tudom miért kell ezt a témát mindenáron erőltetni -
mishubi
tag
Ebbe a részbe már vittek azért fordulatot. Kellett már nagyon...
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
csadi0011
őstag
-
félisten
-
AndrewBR
senior tag
válasz FoxiestFox #6734 üzenetére
Feliratot leszedni hozza?
En olyan oldalon nezem ahol mar eleve igy van.
Irtam par hsz-el ezelott a 12 monkeyst. Utolso 3 reszt
A vetites napjan neztem. Felirat nelkul. Eleg ertheto
Amugy, de persze hiaba penge a nezo, jo azert ha ott van
A szoveg. Jatekoknal is alap, hogy beallitom. Most eppen aktual:
Zombi tema: Dying light. Yo kis game.A.
-
twine
veterán
Volt egy ismerősöm,,egyszer együtt nyaraltunk külföldön...egyik éjszaka megtudtam a bárban, hogy ő 5 szót tud angolul:
-szex
-yes
-no
-baseball
-cadillacEzzel operált egy egész éjszakán át két amerikai csajjal
igaz, már senki nem volt szomjas,,,de működött!!! -
james001
veterán
Tudom,meg azért egész jó vagyok angolból de azért szeretem ha megy alatta a magyar felirat is. Van hogy filmet már felirat nélkül nézek,lehet aztán ezt is úgy kéne.
-
félisten
-
james001
veterán
Felirat hogyhogy nincs még? Ilyenkor már szokott...
-
Zjunior
veterán
Az új rész jó vagy rossz?:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
twine
veterán
én meg lesz@rom ezt is mint a spoilert "Felét" angolul láttam, a "felét" magyarul, a "felét" némán felirattal...
Sehogy sem zavart....[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz enginev3.0 #6711 üzenetére
Akkor azt hiszem kihagyom kizárt hogy 5 és fél évad után el tudnám fogadni.
Köszi"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Woodslave
félisten
amit a fox-on adnak hétfőnként, az már szinkronos vagy feliratos?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MODERÁTOR
Megkérnélek titeteket, hogy a filmes eszmefuttatásokat a megfelelő topikban tárgyaljátok ki, köszi.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #6706 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, még utoljára, mert ez nem Blomkamp topic , hogy a Chappie ismét saját rendezés lesz ha jól tudom, innentől kezdve nincs gond.
Ezerszer jobb lesz mint a megtévedt Scott gyökér Prometheus-a.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #6704 üzenetére
Szerinted miért jobb mint a 4?
A Fox meg Fox, de az AvP 2 után szerintem belátták hogy ha így megy tovább baj lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #6702 üzenetére
Az Elysium eddig is az volt, de én viszont nagyon jól tudom hogy miért, ez van ha nem hagyják kibontakozni a rendezőt.
Egyébként az Alien 3-at anno az Oscar díjas operatőr mentette meg, mert olyan jól dolgozott hogy a szorgos ollók a Fox-nál nem tudták tönkretenni a munkáját.Szal ha a Fox-nál megszületett a fejesek agya, akkor hagyják Blomkamp-et dolgozni, és sok pénzből még jobbat is összefog tudni hozni mint a D9.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest