Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Tetszett ez az új FTWD rész is,szépen lassan építik fel az egészet az biztos. De persze ez nem baj,"valósághűbb" így.
-
Apollyon
Korrektor
FTWD S01E02
Na ez már nézhető volt, viszont látványból itt sem volt sok. A zavargásokból szinte alig mutatnak, inkább a színészeket mutatják ahogy bámulják mi történik. Ez rohadt frusztráló szerintem. Az az érzésem van hogy TWD sikert akarnak tizedannyi pénzből.
1-2 helyen hangulatos volt a zene, csak hogy jót is mondjak
De azért megerőltethetnék magukat a készítők. -
matyialiga
tag
-
matyialiga
tag
The Walking Dead TrailerEgy kis ráhangolás, a másfél hónap múlva induló szezonra

-
-
Outlander
addikt
-
Pearce
aktív tag
"de azért simán nevén lehet nevezni a dolgot...Zombi baz'meg,,,zombi...hát azért mégis csak napjainkban játszódik a sorozat..."
Lehetne, csak a sorozat világában nem léteznek zombis filmek,sorozatok, nincs semmi, ami alapján azt hihetnék, hogy ezek a lények zombik.
Mondjuk ez szerintem is hülyeség, ha már napjainkban játszódik a sorozat és egy ilyet kivesznek belőle. -
L_YKing
addikt
válasz
matyialiga
üzenetére
En is igy gondoltam. Az meg mindig erdekel, hogy a kisbaba illetve a kerekesszekes zombi tud e jarni..
-
twine
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"Az hagyján hogy soha nem láttak zombis filmet"

Pont ez jutott eszembe mikor körbeírta a gyerek mit látott...
frankón idegesített, ahogy eldadogta,,, meg a többi ilyen és hasonló jelenet...persze persze, ha belegondolunk , hogy velünk történne ilyen, amikor van egy kialakult világképünk, és ennyire szürreális dolgot látunk, hát valszeg kvára meglepődnénk mi is...de azért simán nevén lehet nevezni a dolgot...Zombi baz'meg,,,zombi...hát azért mégis csak napjainkban játszódik a sorozat...
Plusz az olyan hülyeségek, hogy a csapból is az folyik, hogy mi történt az este(híradó,,, internet,,stb) de olyan szinten, hogy iskolákat ürítenek ki,, erre a gyerek még mindig találgat másnap is,hogy megőrült e vagy sem... -
Woodslave
félisten
én meg remélem végre megértem hogyan lett ebből az elszórtan jelentkező átváltozásból olyan szintű káosz amit az amerikai rendőrség, hadsereg, nemzeti gárda nem tudott kezelni. Az hagyján hogy soha nem láttak zombis filmet
de arra azért két zombi után rá lehet jönni hogy fejbe kell lőni (ütni, szúrni stb.) őket) -
matyialiga
tag
-
twine
veterán
Na végre sikerült időt keríteni rá, hogy megnézzem...
Nekem pont ugyanannyit adott mint a TWD..sem többet sem kevesebbet....

MIntha pont ugyanazt a filmet nézném..csak pepitában...
van egy ember aki nem tud semmiről, aztán szép lassan kiderül számára mi lett a világból..csak itt nem mi lett, hanem mi lesz a világból...
Ott már kész a káosz, itt meg készül a káosz...de pont ugyanolyan értetlen emberek vannak/lesznek értetlen arccal, mint a fő sorozatban...
Ezzel nem lehúzni akarom... a TWD részeit is megnéztem,elcsámcsogtam kicsit rajta, aztán pont...ez is ennyi...
tartom is magam a legutóbb leírtakhoz..tökéletes példája a szórakoztató ipar "pénzcsinálásának"...
RAMBO 1-2-3-4-5-6-7-8-9-100....Nem hiszem ,hogy többet tudna a jövőben adni, vagy plusz infót, amit az eredeti sorozatban ne tudtak volna elhelyezni...
Annyi előnye lesz, hogy talán kicsit több zombis sorozatot tudunk nézni hetente, ha beindul a TWD "6"
is...

-
enginev3.0
félisten
válasz
matyialiga
üzenetére
Nem nagyon szoktam előzetest nézni
Egyébként a kórházban mondták hogy az öreg mellett egy másik ember is meghalt
-
matyialiga
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem biztos h az öreg harapta meg Őket....az igazgatóra meg a trailerben, meg a 2 rész előzetesében is fellehetett figyelni, már ha megnézted...
-
tonyrulez
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
TWD pilotjában masszívan benne voltak a zombik. Rick hogy ébred fel a kómából, veszi tudomásul hogy mindenki meghalt, meglátja a zombikat, menekülget, túlél stb. FTWD-ben semmi ilyesmi, mindenki "boldogan" él, 1-2 ember alakul csak át zombivá, ezért nem is volt olyan erős a pilot mint a TWD-é.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
freeknight
üzenetére
Tök mindegy hogy dráma vagy sem, nem az a lényeg. Hanem az, hogy ez pilotnak szörnyű gyenge volt, de még töltelék résznek is az lett volna. Hasonlítsd már össze a TWD-vel! Annak a nyitója is ilyen gyenge volt? Ugye hogy nem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
matyialiga
üzenetére
Azért ennyire ne spoilerezz, nem tudtam hogy az igazgató már nem lesz ép elméjű
A kórházas dologra bevallom nem figyeltem ennyire, bár furcsa hogy akkor még is hogy harapta meg őket az úton -
freeknight
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
"A 60 percből kb 5-10 perc volt a lényeg, a többi bullshit."
Miért, a fősorozatban olyan sok zombulás van egy részben?
A farmot ajánlom figyelmedbe, szerintem ott az egész 2. évadban van ennyi akció összesen
.
A TWD mindig is inkább drámasorozat volt, a fear is az lesz elsősörban, bár szerintem itt picivel több akcióra számíthatunk. Persze az is lehet, hogy nem, olyat is olvastam, hogy Kirkmanék célja elsősörba az lehetett a spinoffal, hogy kapjanak végre egy Emmyt legjobb drámasorozat kategóriában, ha már a TWD-vel nem voltak képesek egyszer sem behúzni. -
Apollyon
Korrektor
Azzal mondjuk egyetértek, hogy az első öt percben még nem kellett volna mindenki nyakába tenni egymás beleit, de egész órás only dráma + vergődés sem kell. Nagyon lehetett érezni hogy a várossal történő fősztorit a felesleges párbeszédekkel akarják megúszni. A 60 percből kb 5-10 perc volt a lényeg, a többi bullshit.
Gondolom jóval kisebb a budget mint a TWD-nél, de itt még annyira nem is kell erőltetni a CGI-t, meg a zombulásokat sem kell annyira cifrázni egyelőre, max a statisztákat toborozni. Persze a látvány itt is fontos, szóval ha ezt itt nagyon hanyagolják akkor garantált bukta lesz.
-
matyialiga
tag
Azért néznek ki "bénábban" mert még friss hullák, idővel azok is rohadni kezdenek és olyanok lesznek mint a TWD zombijai, de ezt Kirkman és Nicotero el is mondta.
enginev3.0
yugi a 2. részben már megzombul az igazgató
És ha odafigyeltél láthattad, hogy viszik a véres hordágyakat mindenhová, tudják a kórházban, hogy para van, nem véletlenül vitték el olyan gyorsan az öreget. -
Jakesz
addikt
A késes gyerek tisztára olyan, mint Eugene gyerekként.
-
-
james001
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Semekkora mert ez a sorozat Los Angeles-ben játszódik.
-
jegenye77
addikt
Na sikerült megnéznem.
Egész jó volt ez az első rész
Pár epizódig ellehetne húzni ezt a kezdeti állapotot.Így még izgalmas is.
Viszont később félek tök ugyan az lesz mint a másik.Ne legyen igazam mert akkor unalmas lenne.
Mindenesetre a rajt jó volt és várom a következő részt.
-
james001
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
"A késes kissrác meg elég félelmetes"
Szerintem ő lesz a főszereplő pár epizód után,mindenkit megment és még a kiscsajt is megkapja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
Szerintem azok, a TWD-ben is találnak kiutat, meg mindent ahol el tudnak menni, csak hang kell nekik amit kövessenek, az meg egy élő városban van elég sok
Egyébként az elégedetlenkedők nem tudom mit vártak, ez egy induló sorozat, első része, nyilván az 1 órát ki kellett tölteni valamivel, amihez a legjobb a legyünk a kórházba mert ott fekszik a gyerek.
De nem várhatunk csapatostul zombikat, hisz még alig vannak, majd csak lesznek zombikÉn annak is nagyon örültem, hogy a végén mikor elütötték a néger csávót nem halt meg, hanem még utána is mozgott, így már nem nézik a drogos srácot sem hülyének.
Személy szerint sokkal többet kaptam mint vártam, egyáltalán nem lett szappanoperás, ahol a nő azon gondolkodik hogy vajon az olajostestű alejandro megcsalja-e, miközben alejandro ott szeretkezik mellette az ágyon a szeretőjével, annyira egyértelmű
A késes kissrác meg elég félelmetes
-
Bad Pritt
félisten
Except... a Fear pilot epizódja oda-vissza megeszi az összes TWD részt az elmúlt két évből. Nagyon el lett találva maga a hangulat, csak félő, hogy elnyújtják az egészet. Azért a járvány Day 1 és Rick felébredése között nem telt el annyi idő, amiből sok évadot lehetne összerakni.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy tűnik feltételezhetjük, hogy a friss zombikban még rövid időre marad annyi intelligencia (szal nem totálisan agyhalottak), hogy kijáratot találjanak olyan szinten, ahogyan a drogos gyerek is kimenekült a templomból.

-
Woodslave
félisten
mostanában nem nézek szinte semmi, de nekem bejött. Mondjuk 5 évad TWD után kicsit sovány a felhozatal, meg már tudja az ember hogy mi lesz, de alapjába véve nem rossz.
Különösen a templomos rész volt jó amikor sötétben ment pótapu (a twd-ben mondjuk jobb lett volna egy ilyen rész
) meg az igazgatós is vicces volt.. -
enginev3.0
félisten
Fúúúúúú én imádtam

Már úgy is rég volt bennem elegendő adrenalin, de az elején már is dobott egy kicsit, szegény Gólira, már is meghalt
És nagyon örülök, hogy nem húzták el 4-5 részig hogy ne csak a drogos gyerek lásson zombikat, hanem ott volt a mentős eset meg a legvégén a néger srác is

Ha nem halt volna meg az első részben a srác melletti öreg csávó a kórházban, akkor megkérdeztem volna itt tőletek, hogy kivel fogadunk hogy az öregből zombi lesz, bár én arra tippeltem hogy a kórházban lesz zombi, de aztán még se
Nagyon állat, nekem nagyon tetszett, és nagyon várom a folytatást
-
twine
veterán
Független attól hogy még nem láttam(TFWD) egy vélemény, ha megengeditek:
"lovagoljuk meg a The Walking Dead hullámait és zsebeljük be a zsét érzésem volt a film nézése közben ."
.....hát pontosan kurvára erről van szó...
Miről másról is lenne, hiszen erről szól a média..minél több levest behúzni...
Elindult a TWD....
"'sztaku,ezt zabálják a népek b@szod...azonnal csináljunk belőle még levest amíg lehet...
Figyu Kirkman,,gyere csak ide,,,üljünk mán' le 'oszt matekozzunk kicsit...mennyiért dobnál össze egy ilyen "előzményt"...?
Mhmmm...csattog a számológép...
OK...pacsi...akkor hónap végére rakd ezt össze, és indítsuk be...mert ez nagyon szalad most..."Persze ha nem is megy...de na....mi meg kajáljuk...mer'jó...
ők meg lesz@rják,,,egy a lényeg "vegyünk" belőle minél többet....
Szóval minőség ide vagy oda ,azt hiszem, meg is fogtad a lényeget

-
Apollyon
Korrektor
Csatlakozom.
Tegnap megnéztük asszonnyal, ő be is aludt rajta. Az én finom véleményem meg az, hogy ez egy iszonyat nagy rakás szhar. Ha a második rész is ilyen tré lesz akkor részemről kasza. Annyi jó sorozat van már, elég luxus ilyen szemetet a képernyőre engedni. Szóval remélem sok jót tartogat a köv. ep. -
ooloo
őstag
Nekem csalódás volt az első rész .....
Olyan sebtében összedobott ... lovagoljuk meg a The Walking Dead hullámait és zsebeljük be a zsét érzésem volt a film nézése közben .
Ha így folytatják , akkor borítékolható a bukta .
Azért remélem , hogy nem nekem lesz igazam , és beindul a szekér .
A szereposztás meg a küszöbérték környékén sincs . Egyetlen értékelhető karakter a Pót apuka .Lehet , hogy csak én raktam magasra a mércét és összehasonlítottam a TWD kezdeti részeivel . Azért azok a részek odaszögezték az embert a fotelhoz , és öt percnek tűnt a negyven akárhány perc is .
-
Első résznek nagyon jó volt ez a Fear féle TWD, bár innentől az ez utáni részben már gondolom bele kell csapni sajnos a lecsóba, mivel a főszereplők már tudják mivel állnak szemben (csak köréjük épül a sorozat ugye).
Szóval a kibontakozás nagy részén szerintem már túl is vagyunk. Pedig én sem bántam volna, ha még pár rész erejéig épülgetett volna szép lassan a feszkó.Szerintem sincs baj a szereplőkkel amúgy.
Ha meg a többség által szimpatikusabb, normálisabb embereket alakítanának főszereplőknek, akkor az meg olyan snassz lenne.
Aliciába szerelmes is lettem már most (Alycia Debnam).
Kicsit arcra emlékeztet amúgy a Contracted című, szintén zombis filmben lévő főszereplő csajra.Hozzájuk lehet majd szokni szerintem, elvégre is nézzük a fő sorozatot is, Carl-t kezdetben utáltuk és ez később sem változott... wait...

-
Dani82
senior tag
Csak most tudtam megnezni a Fear the Walking Dead elso reszet. Konyorgom mondjatok, nem a drogos gyerek lesz a foszereplo.... elkepesztoen unszimpatikus.
-
Yayoh
aktív tag
Nekem összességében bejött az első rész, én is remélem még sokáig húzzák a teljes össze omlást, meg az se lenne rossz ha a vírusról többet megtudnánk, vagy hogy honnan ered. Nekem a szereplőkkel sincs baj, sőt a kiscsaj végig ismerős volt, de már rájöttem honnan ismerős

A The 100-ban ilyen gonosz fővezér féleség, remélem itt is badass lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
matyialiga
tag
válasz
freeknight
üzenetére
1-2 napja nyilatkozta Kirkman, hogy már tervezi a lezárást, csak a producerek kb 50 évadot akarnak.
-
freeknight
őstag
Tegnap este én is megnéztem a Fear The Walking Deadet (angol szinkron+magyar felirat) és baromira tetszett! Őszintén, engem a világ pusztulása mindig is jobban érdekelt, mint a katasztrófa utáni vándorlás/túlélés, ezt nem szerettem sose a twd-ben, de végre megkapjuk a másik oldalt is.
Már maga az első jelenet megvett kilóra: azt hiszed, hogy itt is a katasztrófa után vagyunk, ahol a túlélők bevették magukat egy elhagyott templomba, erre megjelennek az emberek, kitisztul a tömeg, az autók hangja, a kamera pedig ráközelít az (egyenlőre még) élő, lélegző városra... Zseniális volt. Az is tetszett, hogy sokkal nyomottabb a hangulata, mint a twd-nek, sokkal nagyobb a fenyegetés. Ez a twd-ből már teljesen kiveszett, mióta a fél kezükkel gyaknak le 200 zombit.
A színészi játékról nem sok mindent lehet elmondani: apuka egy nulla egyenlőre, anyuka szimpatikus, magabiztos, jófej, a drogos gyerek rohadt idegesítő (pedig egy ilyen karakterben sok lenne), a kiscsaj meg világszép, de még nem sokat láttunk tőle. Legalább nem Carl-szintű gyerekszínészek vannak benne, ez is egy fejlődés.
Eddig egy spinoff-sorozatot láttam, a Better Call Sault, ott sokkal több volt a kapcsolódási pont, a hangulat, kameraképek mellett rengeteg színész is feltűnt a Breaking Badből. Kicsit hiányoltam legalább egy minimális kikacsintást, pl elfért volna, ha anyukáék összefutnak Merle-el és Daryllel mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában, ahogy éppen pattannak fel a mocira
. Bár az öreget ellátó dokiról azt olvastam, hogy benne volt az 5. évadban, én nem emlékeztem rá, szóval mindegy.
Jó lesz ez, nálam abszolút nézős, annyi kívánságom van, hogy ne egyből, a következő részben kezdődjön a teljes zombipánik, szívesen elnézném még a vihar előtti csendet, de majd meglátjuk.matyialiga, Kirkmanék zombijai nagyban hasonlítanak a klasszikus Romero-félékre: járkáló halottak, nem csak a harapástól zombulsz be, hanem visszatérhetsz sima halál után is, szóval szerintem alapozhatunk az ott lévő elméletekre. Az eredeti, 1985-ös Holtak Napjában a tudós elmondja, hogy mivel ezek halottak, bomlanak, még ha sokkal lassabban is, mint egy sima holttest, és számításai szerint maximum 25 év múlva teljesen eltűnnek majd a zombik, csak addig ki is kéne húzni valahogy. Ha megnézed, a twd-ben is egyre lepukkantabb formában vannak az élőholtak, több évvel a járvány után, mint most, a fearben. Szerintem a zombiprobléma a twd-világban megoldódhat magától is előbb-utóbb, csak kérdés, hogy magát a sorozatot hogy lehetne lezárni - bár ez még nyilván tervben sincs

-
makro
senior tag
válasz
matyialiga
üzenetére
Lehet kiderül, hogy egy hatalmas elzárt területen bohóckodtak, az emberek pedig tudomást sem vettek a zombikról a világban. A rádió/tv bemondások meg direkt megtévesztés miatt készültek.

A hétvégén lehet letöltöm és megnézem én is az első részt. Kidolgozásra mennyire tűnik gagyinak nektek?
-
james001
veterán
válasz
matyialiga
üzenetére
Vagy Kirkman sem tud egy normális sztorit kitalálni rá azért nem mond róla semmit.

-
james001
veterán
válasz
matyialiga
üzenetére
Kirkman azért mondta hogy a vírus lesz a középpontban itt,szóval igen megmutatja hogy tört ki a dolog,de arról is legyen már szó hogy honnan/ki miatt/miért történt ez.
-
Enton
addikt
Szegény Nick srác meg milyet walkerként megy meg mozog.
-
james001
veterán
Na nem volt rossz ez a kezdő epizód,de máris utálom a főszereplő csajt,de a csávó se szimpatikus annyira. Drogosról ne is beszéljünk... De lehet csak most ilyen "furák" számomra,később 4-5 epizód után már csak normálisabbak lesznek.
Szerintem kellően lassan vezette fel az egészet,tele volt feszültséggel,és elég "valósághűen" tálalta a dolgokat. Remélem sok minden kiderül majd a vírusról meg a többiről,mert állítólag ez a sorozat amiatt készült főleg
-
matyialiga
tag
-
L_YKing
addikt
Hat ez igen jo sorozat lesz! Nekem nagyon tetszik. Minden benne van aminek benne kell, hogy legyen.
-
james001
veterán
-
matyialiga
tag
Lassan indul be a sztori, de Nekem így tetszett, apránként építve fel a történetet és ahogy jönnek rá a "titkokra" annál nagyobb a feszültség is.
Egy dolog nagyon nem tetszik és pedig a női főszereplő, nekem eddig csak egy nagy rinyagépnek tűnik, aki a saját fiát is legszívesebben holtan látná, de hát ízlések és pofonok.
Első nekifutásra Nekem tetszett, a következő rész pörgősebb lesz
-
makro
senior tag
Kinek mi a véleménye az első részről?
-
enginev3.0
félisten
Végre van 1080p
Asszem maradok feliratnál
-
matyialiga
tag
-
james001
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Magyar felirat sincs még,remélhetőleg lesz azért. De lehet elkezdem angol felirattal mert nagyon kíváncsi vagyok rá.

-
keIdor
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Angol szinkron, angol felirattal. (mert akad, hogy nem hallani, amit mondanak, vagy akcentus)
Minden sorozatot, filmet így nézek.
-
enginev3.0
félisten
Na, ki hogy nézi? Angol, magyar?
-
keIdor
titán
Szerintem jó lett az első rész. Jó lassan indul be, de jó lesz ez.
-
L_YKing
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ooo most nezem

Fura az uj avatar
-
james001
veterán
Este már tolják a Fear The Walking Dead-et nem?
-
enginev3.0
félisten
Vajon a The Walking Deadben fognak találkozni a Fear The Walking Dead szereplők?
-
matyialiga
tag
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Itt DE-ba van egy weboldal allposter.de, toluk lehet olcson rendelni mindenfele plakatot. Az oldalon altalaban fix meretek vannak, de csinalnak egyenit is.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tuti.
-
james001
veterán
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt mondod, hogy teszed fel az ujat es a regit le kell szedni
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Megyünk lopni, megyünk lopni...

-
makro
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Minden nagyvárosban van, több helyen láttam én is.
-
james001
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Van egy a Keletin is. Kéne egyet lopni itthonra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért megerőltethetnék magukat a készítők.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

yugi a 2. részben már megzombul az igazgató