Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
-
.LnB
titán
válasz Avicularia #5098 üzenetére
Nincs baj a sorozattal, azért az is átlagon felül brutális. És így legalább elkülöníthető a képregénytől. Az szerintem sokkal rosszabb lenne ha egy az egyben másolnák a képregényt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
james001
veterán
Én kijátszottam a Telltale féle játékot végig a 400 Days dlc-vel együtt,nagyon király volt. A második évadot még nem kezdtem el,megvárom amíg kijön az összes,őszig csak kiadják őket.
Amúgy végre megtaláltam a képregényeket 115-ig asszem. Farm mikortól van? Bár lehet olvasom az elejétől mert néhány dolog homályos már belőle.https://psnprofiles.com/kazama001
-
keIdor
titán
-
.LnB
titán
Mesélhetek, de csak nagyon Spoileresen. És nem tudom mennyire akarod tudni, mert a sorozatba még nem lőtték el például az egyik elég komoly dolgot.
Szóval nagyon Spoileres lesz amit leírok csak az olvassa akit ez nem érdekel!
A kormányzórol a képregény alapján.
Nos, a képregényben a 6. kötetben tűnik fel. És nagyon nincs bevezetés, rögtön bemutatják, hogy mennyire elmebeteg. Elfogja Ricket, Michonnet, és Glennt. Majd, hogy megmutassa nem viccel, levágja Rick bal kezét a p*csába. Nincs itt bevezetés, hogy de szépen igazgatja Woodbury-t. Aztán kikötözi Michonne-t és többször megerőszakolja. És nagyobb hangsúlyt kap az arénaharc is a képregényben, az ott elesett emberekkel eteti a lányát, aki ugye zombi. És igazából a képregényben Woodbury lakói is tudják mennyire elmebeteg, de nem foglalkoznak vele míg nyugodtan élnek. Ez persze csak a 6. kötetig igaz. Még a 7. kötetet nem olvastam, bár kétlem, hogy emberségesebben ábrázolják majd. És a 8.kötet borítóján is ő van. Szóval lesz még sokat alakulhat a karaktere. Ja és miután Michonne kiszabadul, elmegy megbosszulni azt amit vele tett. Ez konkrétan úgy néz ki, hogy kikötözi, fúróval szétfúrja a vállát, letépi a körmeit csipesszel, levágja a jobb kezét kardal, majd egy kanállal turkál egy kicsit a seggében, majd azzal a kanállal kikanalazza a jobb szemét. Szóval elég brutális.Itt tartok most, szerintem ma elolvasom a 7. kötetet.
Nagyon tetszik, hogy eléggé különbözik a képregény és a sorozat. Így mindkettő teljes mértékig leköt. A változtatások bejöttek a sorozatban, ott még jobban kibontakozik egy egy karakter, míg a képregény tömörebb, lényegretörőbb. Bár ezt még 6 kötet után lehet elhamarkodott kijelenteni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
keIdor
titán
Én játszottam vele, szerintem is nagyon jó, második évad második részig kivittem az összeset. (addig van kiadva)
Mesélhetnél a képregényről meg a kormányzóról, hogy ott milyen, mert én pl. azt meg nem olvastam, nem tudom milyen. Hiányozna belőle Shane egyébként, egyik kedvenc karakterem volt, legalább élt 2. évadot a sorozatban.
A végén sajnos megzakkant, annyira mások lettek Rick-el a végére. Meg persze Daryl és Merle is hatalmas arcok, ők sincsenek a képregényben.Nekem még mindig Lauren Cohan tetszik csak, de ő nagyon.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
.LnB
titán
válasz james001 #5091 üzenetére
Jól összefoglaltad
Más téma:
Mivel nálam nagyon tart a TWD láz a napokban. Elkezdtem játszani a Telltale féle játékkal. Az első évaddal, jó nagyon. Már csak az utolsó rész van hátra. Valaki játszott vele? Tudom kicsit el vagyok késve mert két éves már Aztán jön majd a 400 day DLC és a második évad.Közbe pedig kiolvastam a 6.kötetet is. (Sajna nagyon gyorsan fogynak a kötetek, lehetnének háromszor hosszabbak ) És azt a konklúziót vontam le, hogy a sorozat azért sokkal "fogyaszthatóbb"-ra lett csinálva. Ami érthető is, mert ha a kormányzót tényleg olyan brutálisan mutatták volna be, mint amilyen a képregényben akkor lehet sokakat ez megrémisztett volna.
A másik dolog amit nem értek mostmár a sorozattal kapcsolatban az az első évad végi sztori. Hogy az mi a francnak kellett? Teljesen kilóg az egész TWD "hangulatból". május 18.-án jelenik meg ugye a 8. kötet magyarul. De utána nem tudom mit csinálok, meg kéne bírköznom az angol kiadásokkal.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jó reggelt mindenkinek. Ettől kicsit jobb lesz Ez a nő, édes istenem...
Hétvégén ovlastam, hogy Emily Kinney (Beth) pedig 28éves? 22-re tippeltem volna max.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ezek jók.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
james001
veterán
Majd azért rákeresek jobban,mert akarom tovább folytatni. Lehet aztán én is megveszem magyarul,még meglátom. Amúgy még a könyvet se olvastam ki,pedig azokra is kíváncsi lennék,asszem van már vagy 3 is (A kormányzó színre lép,A Woodbury-be vezető út és A kormányzó bukása),de azokhoz meg lusta vagyok nekiállni
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Woodslave
félisten
sp
inkább azt vettem észre, hogy a fő vonal, meg egyes jellemző motívumok köszönnek vissza, csak nem biztos hogy ugyanannál a karakternél (nem is egyeznek meg teljesen) Pl. karlevágás volt már de nem Ricknél.
Meg a képregényhez képest a film nagyon "enyhe"
monjduk a múltkor akartam folytatni, de valahogy nem érdekelt már annyira.. Igaz már kb 2-3 éve hagytam abba, szóval a fonalat se tudtam felvenni hirtelen
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
Woodslave & james001 Sajnos nekem az angol nem ment. Kiolvastam "tékából" 1-4. kötetig magyarul. Aztán a többit nem találam már a "tékában". Ezért megrendeltem 5-7. kötetig magyarul. james001 én megtaláltam nagyon sok részt "tékában" angolul. Csak egyszerűen nem boldogulok vele, azt hittem menni fog, de nem. Woodslave akkor te már nagyon előre tartasz. Én még csak most jutottam a kormányzós részig.
Spoiler!:És eléggé lesokkoltam mennyire durva az a rész. Rickel is amit csinál. És Michonne-al. És úgy általában mennyire más az egész. Szerintem a Rick-es dolgot most fogják meghúzni az 5.évadban. Te mit gondolsz erről?
Beszippantott, csak túl rövidek, 130 oldal nem sok.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz L_YKing #5073 üzenetére
Erre ennyit tudok "válaszolni" [link]
Tudom, hogy már kérdeztem, de senki nem olvassa a képregényeket? Én magyarul olvasom, lenne mit megbeszélnem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #5071 üzenetére
2 reszes lesz
1. reszben osszeverik Carl-t es zombit csinalnak belole majd celbalovest gyakorolonak a kis zombin
2. reszben Rick felebred es mielott bemenne dolgozni osszeveri Carlt es tovabbi szep napot kivan neki -
cellpeti
nagyúr
esetleg tudja valaki mi lesz az 5. évadban? Most végeztem a 4.vel
Tigris, tigris, csóvafény...
-
.LnB
titán
válasz Woodslave #5064 üzenetére
Elhiszem, én sajnos a könyvet nem olvastam. Így tetszett nagyon, kevés az ilyen hangulatú film.
-
.LnB
titán
válasz L_YKing #5061 üzenetére
Nálam is ez van. TWD finálé óta meg végképp, ma jött meg 3 kötet képregény TWD. És készül a Demobaza stílusú pulcsim. Mert ugye eredetire nincs pénzem
-
.LnB
titán
válasz L_YKing #5053 üzenetére
Egyébként a The Road c. filmet láttad? Szenzációs, hétfőn néztem meg újra, nekem is postapok hangulatom van. Mondjuk zombi nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz L_YKing #5053 üzenetére
Terrorbolygó nagyon jó film, csak úgy kell értékelni amilyennek szánták. Grindhouse movie. Mint a Machete!
-
L_YKing
addikt
Ki ajánlotta a Terrorbolygó c. filmet?
Szörnyen fos egy filmVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Vladi
nagyúr
válasz batai15 #5048 üzenetére
spoi:
Ha már ennyire türelmetlen vagy. Az egyik a testvére, a másik a férje. Azért nem támadják, mert nincs mivel! Levágta a karjukat és az állkapcsukat is. Így csak magatehetetlenül bóklásznak utána. Azért viszi magával, mert kissé megzakkant a gyászban.
Azt ő nem is tudja, hogy megvédik. Csak azt látja, hogy nem támadják a zombik. Ez azért van, mert a két serpazombi bűze miatt őt már nem veszik észre. Az 1. évadban is Rick és Glenn béllel kente be magát és nem vették észre őket!na nesze.
il sole non sorge più ad Est!
-
batai15
félisten
Michonne zombiairól mit tudni? mert eléggé kezesek voltak neki, azt hogy érte el?
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
tonyrulez
őstag
Elkezdtem olvasni a képregényt, most kezdtem be a 4. kötetbe, aminek a cselekménye a sorozatnál is a 3-4. évad környékén van. Na de viszont eddig megjelent asszem 21 kötet A képregény ennyivel előrébb jár mint a sorozat?
4 8 15 16 23 42
-
leslieke
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #5032 üzenetére
De jó lenne egy ilyen otthon kerti dísznek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
.LnB
titán
Srácok olvasta valaki itt az összes képregényt? Akár csak ami magyarul megjelent?
-
bok92
addikt
Ma nem volt új rész? a csudába...
-
xors
senior tag
válasz Avicularia #5024 üzenetére
kellene... a hulláknak hulláknak kellene lenniük ez fikció így szerencsére az író mondja meg hogy mikor porladjanak el bár láttam már pár elég rossz 'bőrben' lévő zombit
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
batai15
félisten
válasz Avicularia #5017 üzenetére
Ők mióta vírus hordozók? már mint az állatok ?
-
batai15
félisten
Azon gondolkodom, állati zombik mér nincsenek?
-
.LnB
titán
Keresek Eladó, magyar nyelvű The Walking Dead képregényeket.
Aki esetleg megválna tőle, vagy tud eladót az írjon PM-ben.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
Én csak azt nem értem hogy shane hogyan lett zombi? mert ok hogy halt meg, de utána rögtön hogy lett zombi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest