- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Heló mindenkinek!
Mivel csak most kezdtem el nézni a sorozatot valamiről fogalmam sincsen.

De az izgat a legjobban, hogy valahol valamiben elmagyarázzák hogy terjedt el ez a vírus, vagy valami hasonló? -
Enton
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nagyon szépen nézve ő csak egy barát a sok közül:
"I'm a friend."
De képregény nélkül is lehet sejteni hogy ő a vizes, hisz vágja őket névről.
Mondjuk még mindig megvan a Morgen-es szál is az elejéről, nagyon bujkál vagy valamit szervezkedik az is tuti. Még az ővé lehetne a víz. -
L_YKing
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére

naneee... most jöttem rá, hogy ha rámegyek az egérrel a spolerekre akkor látom a szöveget..

Ezt a hülye f@szt, mint én

-
Dyrtyho
őstag
SPOILER !!!!!!!!
Azt a jópár üveg vízet nem Morgan hagyta ott nekik ? Mellesleg először úgy örültek az esőnek mint a Texasi földmüvesek, akiknek a földje már mióta nem látott vízet

-
Enton
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze hogy fogták az ajtót, csak meg kellett várniuk amíg az ornádó elfujja a kintieket.
Számomra az furcsább, hogy reggel maggie aludni biztatja darylt és majd kimegy sashaval az erdő szélére napfelkeltét nézni????
Persze daryl még szépen neki is fekszik, de akkor ki marad őrségben?
Ugy fest szegény maggienek már csak ilyen lesz a scriptje végig. -
-
xors
senior tag
-
james001
veterán
Ismét lassan folyó unalmas rész volt,de a vége legalább "biztató". Legalábbis aki olvasta a képregényt annak ismerős a csávó (mármint a név) meg a szituáció. Remélem lassan elérünk a jó részekhez

-
törölt tag
RIP Doge -
tonyrulez
őstag
Fenomenális epizód!
Szomjasak vagyunk, farkasok, víz az út közepén, esik, we are the walking dead beszéd, rejélyes idegen, függöny
Már csak azt bánom hogy csak 10 perc után kezdtem el a gyorspörgetést
Ha a harmadik epizód is egy kinyújtott webisode tetszését kelti, akkor kaszálom. -
Mr. Elliot
senior tag
a körülményekhez képest túl jól öltözött, nem?Aaron 
-
AndrewBR
senior tag
Semmi köze a zombikhoz, de én most erre függtem rá,
nagyon is tűrhető + egy WD-s szereplő is játszik benne.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
+1 a z nationre, meg lesz egy ilyen is: izombie
-
james001
veterán
-
ingalls
senior tag
Tudnátok linkelni oldalt, ahol normális angol felirat van a részekhez? A 10- kez nem találtam.
-
xors
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
"The episode’s director (and one of the executive producers) Greg Nicotero suggested in last night’s The Talking Dead that it wasn’t random, and that those bodies would play into future episodes. Is it possible that the bandits were cutting up bodies to lure the wolves down toward the village. To use those bodies as chum to draw the wolves into Wiltshire and murder everyone?"
hmmm mit ki nem talál az ember/író ha zombiapokalipszis van

-
@rglaaf
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
Ide jártok spoilerezni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ok, akkor élvezkedjünk. JujujujujujuJUJdeIZGI. 
-
AndrewBR
senior tag
Nem is tudtam hogy van ilyen gomb.... 
-
L_YKing
addikt
(SP)(/SP) -
makro
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pont ma kérdeztem megy fórumlakót, hogy a fenébe csinált hasonlót

Aztán kiderült, hogy új fícsőr
és tényleg működik -
james001
veterán
Kirkman interjúban mondta:
“Ő (Daryl) vissza fog csúszni a korábbi szokásaihoz. Daryl eredetileg máshogy viszonyult a csoporthoz, de aztán közelebb került Rickhez és Carolhoz. Elkezdett kötődni, ahogy még soha senki máshoz életében, de Beth halála miatt eltávolodik majd, ami olyan eseményekhez vezet, amilyenekről most még nem beszélhetek.”
“A képregények rajongói nagyjából sejtik, hogy merre mehet a történet, de persze sokat változtattunk a sztorin. Számos karakter lesz áthozva a füzetekből, és számos új karakter lesz mellettük. A képregényekből ismert szereplők más motivációkat és személyiséget kapnak majd, ezzel is izgalmasabbá téve a történetet azok számára is, akiknek van már képük a csapat lehetséges jövőjéről”.
Szóval Negan több mint valószínű hogy feltűnik
-
enginev3.0
félisten
Jé van spoiler gomb 
-
james001
veterán
Spoiler [link]

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Megették őket a zombi többi állatok.
-
makro
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy jó sztori kell, és már jöhetnek is a radioaktív / 6 lábú / farkason lovagló / páncélos zombik
Igazatok lehet, talán tényleg fel tudná feldobni a sorozatot. Bár még mindig az emberi tényező a legnagyobb ellensége a csapatnak.
-
mepet
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Olyan már volt, amikor az erdőben a zombik szarvast vagy valami hasonlót lakomáztak. Azok az állatok meg lettek harapva, és mégsem váltak zombivá...
Bár lehet, hogy van igazság a következő mondásban: "a kutya is ember".
Szerintem amúgy tuti farkasok haraptak duplavét a zombik homlokára!

-
enginev3.0
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Zombi állatok, egy még pont elsutheto dolog, de nem tudom mennyire tetszene
-
-
vendingo
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Azért égtek ki a házak, mert pár szuka tüzelt

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Farkasok ?
Enton: Az még oké, hogy farkasok jönnek, de a házak miért vannak kiégve?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
És zombiként szórják a triplákat?

-
juliabrilke
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Volt egy tábla, hogy South Carolina 221 talán. Meg a falon, hogy "wolves not far".
Úgy tudom, hogy ott él valami farkas faj, lehet erre figyelmeztet?De talán van ilyen kosárlabda vagy baseball csapat is.

-
twine
veterán
Éljen a spoiler...
nekem most tök jól jött, mert így egyáltalán nem vágyom megnézni mindenképpen az "új " részt,, majd a következővel együtt...vagy ilyesmi...
Viszont a z nation-höz meg meghoztátok a kedvem...lassan nekiállok annak is...(Eddig kimaradt) -
enginev3.0
félisten
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Próbáljuk meg összetenni
-
james001
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Lehet hogy pankrátorok voltak
WWE logó -
mepet
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
-
-
Doki16
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Z Nation-t en is jobban varom mar mind a TWD-t. Olyan jo kis befejezest hagytak a vegere. Kivancsi leszek , hogy tul eli-e a csavo azt a par atomraketat

-
vendingo
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Köszi.

Nem nagyon figyeltem, mert unalmamban majdnem lefordultam a székről, a fél részt átpörgettem, hogy legyen már vége. -
Pocsék volt.

Z Nation folytatódhatna már.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr. Elliot
senior tag
Kíváncsian várom, hogy mit jelentenek a jelek a zombikon. S gondolom az sem véletlen, hogy ketté voltak vágva.
-
mepet
addikt
[SPOILER]
Ez volt minden idők leggyengébb TWD epizódja. 50 percen át azt néztük, hogy egy karakter milyen baromságokat haluzik... Ez már a régi dallas szint.
A fontosabb már ki(ny)írt karaktereket egyenként felvonultatták. Ez tökéletesen értelmetlen húzás volt, csak annyi derült ki az egészből, hogy a nagyobbik néger még emlékszik rájuk. Erre pedig én nem voltam kíváncsi... Még azzal megkoronázhatták volna, ha Lori előkerül, és megkérdi, hogy "Where's carl?"...
Ráadásul nem csak a haluk miatt volt időutazás, hanem vissza is tértek a fél évaddal ezelőtti uticéljukhoz...
[/SPOILER] -
xors
senior tag
Igen azt a sok félbevágott testet én is néztem, elég fura volt, de biztos lesz még róla szó a következő részben, csak érdekes, hogy miért nem tették fel a kérdést egymásnak, hogy itt meg mi történt?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
szsanyika86
üzenetére
Az történt vele, hogy majd későbbi részben kiderül hogy kik csinálták, és jól összeütköznek Rick-ékkel
-
mishubi
tag
Egyben akartam nézni a következő résszel, de annyi volt itt a spoiler, hogy már meg kellett néznem.

Ennyi szünet után valami nagyobb durranásra számítottam. Kell ilyen rész is, de amikor már ennyit kell várnunk TWD nélkül, akkor tegyék oda magukat jobban a folytatásra. Mondjuk, mint a szünet előtti utolsó résznél.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szsanyika86
üzenetére
Ühüm... oszt ezt hol olvastad?

-
makro
senior tag
válasz
szsanyika86
üzenetére
Valószínűleg ezt a tábort is megtámadták, vagy sikerült pár zombinak bejutni és menekülni kényszerültek mindenen keresztül. Várható volt, hogy nem itt fognak letelepedni. Vajon Eugene-ra fognak hallgatni és irány Washington?
-
james001
veterán
válasz
szsanyika86
üzenetére
SP
Nem kizárt hogy Negan és csapata "pusztított" ott,de az a baseball ütő kötve hiszem hogy pont az amit Negan is használ a képregényben
-
szsanyika86
csendes tag
SPOILER
Ez mi?
Pontosan mi történt Noah szomszédságával, ami miatt úgy néz ki, mint egy gyújtogatás / bombázás sújtotta környék? Mi volt az a sok szétkaszabolt zombi és levágott, megjelölt felsőtest?
Glenn az egyik háznál talált egy baseballütőt, amin gyanúsan sokáig elidőzött a kamera - ha ez az ütő az a bizonyos (sok-sok fájdalmat okozó) fegyver, amit a képregényekből később Lucille néven ismerhetünk, akkor már sejtjük a választ a kérdésekre...
-
Vladi
nagyúr
spoi!
nekem igen is tetszett a rész. Ez twd, ide kellenek az ilyen elvontatós, meditálósos, művészkedős részek is. Sajnáltam a pofát azért. Nekem hiányozni fog. Mikor megharapták rendesen elkeseredtem. Szimpatikus volt. Benga nagy néger, eszelős nézéssel. ennek ellenére valami romlatlanság figura volt vagy mi.
De a Michonne is kezd leépülni, már konyhakertet szeretne, meg háztartást vezetni. Nem bírják már sokáig.
-
AndrewBR
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Torzsvendegek...
ez yo! -
Enton
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Az csak azért van ott mert akkor épp Ricknél is van egy gépfegyver ami alapból nincs, az csak egy bevillanó kép Tyreese fejében mikor hezitál a maradás és menés közt.
-
Avicularia
veterán
Ritka fos rész volt

Azt láttátok, hogy 35:04-nél Daryl vagy inkább a dublőre velük fut számszeríjjal a kezében? WTF?
Lenyesett karú torzók mik voltak ott a furgonban? Ők voltal a törzsvendégek?
-
mepet
addikt
Nekem csak 56k-ról vannak emlékeim. Videókat nem is erőltettük, zenéket szedtünk le, egy zeneszám 6 részben 1.44MB-os floppy méretre .rar-ozva. Nem hiányzik ez... Most egy fullHD TWD részt hány darabban töltenék?!

[Félig-meddig talán spoiler]
Remélem ma lesz időm megnézni, mert ahogy a spoilerekből kiderült, egy általam nem kedvelt, totál feleslegesnek tartott karakterrel történt valami...
[/Félig-meddig talán spoiler] -
AndrewBR
senior tag
No üdv újra itt.
Megnéztem végre.... nem volt rossz, de lehetett volna ütősebb is ennyi várakozás után.
Na majd a jövő héten... hátha.
-
Dyrtyho
őstag
Mellesleg kiváncsi leszek a folytatásra, ez az egy évadon belül újabb "fő" karakter elvesztése is, hát érdekes fordulatokat hozhat a későbbiekben.
-
Dyrtyho
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)