Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez nagyot ütött szerintem is.
bár már készülök a börtönös szüttyögésre és drámázásra
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Apollyon #895 üzenetére
Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ha a horda szétszóródott - vsz. ezért volt egy az autópályán is -, akkor már hihetőbb a történet.
(#894) Dyrtyho
Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ?
Szerintem igen, jól érted, mindenkiben benne van a vírus.
-
leslieke
Jómunkásember
No, ez a rész rendben volt.
Rick beszédére már régen szükség lett volna!
-
leslieke
Jómunkásember
Esti mese indul!!
-
Apollyon
Korrektor
Azta Q végre itt van Michonne, meg a börtön is
A képregényben halálpontosan ugyanígy jelent meg Michonne, a láncra kötött két zombival. Annak értelme is van ám, azt mondta, hogy így nem támadják meg őt a hordák, mert hogy zombikkal mászkál, tehát álcának használja őket. Nincs karjuk, és alsó állkapcsuk sem (vagy asszem csak be van tömve a pofájuk) hogy ne tudjanak Michonnera támadni.
Michonne amúgy nem kaszával nyomja, hanem szamurájkarddal, és ez a jellemző a karakterre, pisztolyt meg ilyeneket nem használ.Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ricknek végre fel kellett lépnie, mert van egy-két nagypofájú gyökér, akik széthúzzák a csoportot. Lori egyre nagyobb biccs, remélem minél hamarabb megdöglik már, legkésőbb a börtönben. Amúgy ott elég sokat lesznek elvileg, az is lehet hogy ott is átvészelnek egy évadot legalább. Lesz Governor is, huhú, ha csak ennyire követik a képregényt már akkor nagyon tuti lesz
-
Dyrtyho
őstag
A 2x13 évadzáró epizód nekem is adta nagyon. Csak egy kérdésem van. Csak én láttam rosszul, vagy már Rick is kezdi átvenni ezt a Shane féle megzakkanást ? Mert a tábortűznél egy kicsit erős volt amit mondott, mondjuk azt megértem, hogy épp akkor ölte meg a legjobb barátját, de azért mégis. Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ? Húúú, de messze van még az a 3. évad, mert ez a csuklyás Ninja Gaiden fazon nem kicsit strici, főleg hogy a két mögötte álló zombik kar nélküliek voltak.
-
Gyufaaa
veterán
Jah. Hát a soti is olyan, hogy csak egy pontba lövi meg a fejét. Az érdekes volt
De ez legyen a legkevesebb szvsz. Most legalább a sztori jó volt.
Ami még furi kicsit, hogy halkan lopakodnak, meg a fegyó hangjára felfigyelnek a zombik, de a csopper durrogó hangjára immunisak
-
rétisün
veterán
vicces......ebbe az egy részbe sűrítették bele az évad összes zombiját
ráadásul mindenki milyen jó céllövő lett, minden lövés pont fejbe egy zombit.
sebaj, azért végignézem.
-
keIdor
titán
Fő, hogy lesz Merle megint.
-
po1son
addikt
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ebből gondolod, hogy Merle a másik csoport vezetője?
-
adyz.
aktív tag
!SPOILER!!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ez a csaj meg Michonne lenne, mármint akihez az a két zombi volt kötve. És ami engem is a legjobban izgatott, miért hurcolja őket magával ? A két zombi: Az egyik a volt barátja, a másik pedig a volt barátjának a legjobb barátja. Azt, hogy miért hurcolja őket magával jó kérdés.
Valamint a 3. évad csak a börtönben fog játszódni .. És igen, lemerem fogadni, hogy a 3. évad 1. része azzal fog eltelni, hogy megtalálják a börtönt, meg találkoznak Michonneval meg Andreával."
érdekes lesz.
olvastam még olyat is, hogy a börtönben találni fognak még élő elítélteket (természetesen pszichopaták) és Hershel lányai bánják...a képregény szerinttényleg érdekes lesz a következő évad, rengeteg a kérdés és a találgatás
-
adyz.
aktív tag
a képregényt nem nézem, így nem tudom. és valóban hatalmas jelenet volt, ahogy megjelent
Avicularia: remélem hoz majd pár üde színfoltot a következő évadba, mert ez a második évad elég érdekesre sikerült. nagyjából a fele részek jók voltak, a maradék pedig nem is kellett volna.
egyébként nagyon várós a harmadik évad, kíváncsi leszek a börtönre... -
Gyufaaa
veterán
SP:
Végre! Ez über jó volt! A kaszás a két ördögével kíváncsi leszek ki lesz. Lehet, hogy Merle????
-
leslieke
Jómunkásember
(#871) rétisün igen, még a TBBT is többször nézős.
-
rétisün
veterán
nocsak, alias a twitteren írta, hogy csak este 10-11 között lesz felirat....ehhez képest meg már itt is van
megvan az esti program
(most nézem, az aktuális rész meg még csak most csordogál lefelé
)
(#865) leslieke: többször nézős: TBBT, esetleg archer, raising hope, south park néhány rész
-
Bencus88
nagyúr
Na én is túl vagyok ezek a részen.Nem volt rossz bár évad zárásként azért ütősebb befejezést vártam volna.
-
Bencus88
nagyúr
Nincs mit én most nézem nagyon izgalmas
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a felirat
-
rétisün
veterán
"TWD 2x13 felirat este 10 és 11 között lesz." forrás....
-
keIdor
titán
Eleg fasza resz lett, talan a legjobb. Sok harc, sok zombi, sok siras.
Spoiler: Rick elmondja mit mondott neki Jenner, meg latjuk mi lesz a 3. Evadban. A borton.
Meg a resz elejen ott a helikopter is. Andrea-t meg vajon ki mentette meg??? Varom az otleteket... Az a ket kez nelkuli, fekete zombi vagy ember erdekes.
Most azok miert voltak lancon??? Walkerek? Es ha igen miert maradnak egyhelybe?:S -
bok92
addikt
Na tölthető a final rész...
Várjuk a feliratot!! -
feka007
veterán
Azt bírom
Akkor biztos durva lesz a 3. évad, nem nagyon tudnám elképzelni a csávót ahogy pecsenyét sütöget és vizet hord stb. a farmon..
Dyrtyho: "először azt hittem, hogy Carl a saját apját akarja lelőni"
Sztem először tényleg az apjára célzott, Shane is csak utána áll fel mint zombi. Mondjuk lehet, hogy csak egy kis jelenetkavarás volt a lényeg vele, de nem elképzelhetetlen hogy úgy volt, mivel előző részben eléggé apja ellen fordult, főleg mikor fejbelőtte volna a pajtában a foglyot és odament
-
rétisün
veterán
ha valaki hiányolta merle-t: link
-
Dyrtyho
őstag
Na, végre volt valami izgalom a 2x12 epizódba.
Szerintem onnantól kezdett beindulni a gépezett, hogy Shane belépett Randyhez a pajtába, amúgy örülők, hogy Rick végre kivégezte ezt a mocskos Shane-t, bár ezzel elvesztettünk egy igen erős karaktert, először azt hittem, hogy Carl a saját apját akarja lelőni, de végül megnyugodtam hogy csak Shane-t lőtte fejbe. Kiváncsi vagyok, hogy ez a sok zombi az erdőben merre felé fog menni, és hogy mi lesz Daryllel, és Glenn-el...két kedvenc karakterem, remélem hogy épségben kijutnak majd az erdőből. Most már kíváncsian várom az évadzáró epizódot -
Vladi
nagyúr
válasz
ch003067 #798 üzenetére
Nahát...
Először is, ez sci-fi. Tehát ne várd, hogy racionális válasz legyen mindenre.
Másodszor azért lehet egy bizonyos szintig magyarázatot adni az eseményekre. Nekem pl, van egy kettős fertőzés elméletem. 2 kórokozó tesz valakit zombivá. Az egyik légi úton terjed, a másik nyállal. (testnedv)Tehát mindenki fertőzött. Aki nem lett automatikusan zombi, annak a szervezete természetes immunitással bír az egyes számú kórokozó ellen. Világos?
-
m1sk4r
aktív tag
SP
Előzetes, nagy harc lesz úgy néz ki.
-
mepet
addikt
Erre én is emlékeztem, de az kimaradt, hogy kiderült volna, hogy mit súgott a zombikutató-májszter Rick fülébe. Én úgy emlékeztem, hogy direkt úgy lett lezárva az évad, hogy ez nem derült ki. Ezért is csodálkoztam, hogy a 2. évadban egyszer sem került elő a téma. Az egész évadban, talán egyzser hangzik el a járványkezelő központ kifejezés, de akkor is csak azért, hogy mekkora baromság volt odamenni.
-
rétisün
veterán
-
mepet
addikt
"Angol tudás szükséges és Spoiler: "Everyone is infected. That's what Jenner told Rick at the CDC - he tested everyone's blood. The only reason Dale didn't turn into a walker, is that Daryl shot him in the head." Tehát ezt súgta Jenner Ricknek, hogy megnézte a vérüket és mindenki fertőzött."
Ezt honnan szedted? Ilyet nem is mondtak az S02E12-ben!?
-
keIdor
titán
Végén tényleg nagy f@sz volt, azt mondta többször is, hogy Rick a legjobb barátja, ha így lenne nem próbálta volna kinyírni. Aztán mondjuk ki tudja, nálam ez nem férne bele, másnál lehet.
Bár azért a végén hezitált is, lehet nem ölte volna meg, ha Rick nem szúrja le előbb. -
Apollyon
Korrektor
Annyiból jó Shane halála hogy végre nem azt fogják mutatni hogy ott trollkodik a csoportban. Én nagyon utáltam azt a karaktert, de ez viszont azt jelzi hogy jó a színész aki játszotta
A halálának azért nagyobb közönséget adtam volna, de végülis mindegy, menjünk tovább. Kéne már megint valami klassz bázis mint az első évad végén volt, eddig szerintem az volt a leghangulatosabb rész. -
keIdor
titán
I miss Shane (already).
Kar volt rosszfiut csinalni belole. Meg kellett volna tartani ezt a Rick-Shane-Daryl-Andrea lovoldozos quattrot. -
bok92
addikt
És eljött az utolsó rész is, legalábbis majd este
Remélem nem cs.szik el...Mert ha igen, elkaszálom a sorit, de nagyon! -
leslieke
Jómunkásember
Mikor jön az utolsó rész?
-
feka007
veterán
válasz
ch003067 #796 üzenetére
Spoil3r!
Elég egyszerűen, már az autópályás résznél láthattuk, hogy falkákban közlekednek a zombik. Eddig elkerülték a farmot, most beléjük botlottak. Gondolom a lövöldözések is szépen odavonzották, pl. Dale-t se a Magnummal kellett volna megölni. Azt a fegyvert kb. 5 km-re elhallani
A fertőzést már leírták, sztem logikus. Lehet megtelt a pokol mint a Holtak Hajnalában, és azért jön vissza mindenki -
bok92
addikt
Na megnéztem a 11. meg a 12. részt.
Hát jobb lett,mint amire számítottam.Kíváncsian várom az utolsó részt,mivel az előzetes alapján elég jónak tűnt...
Viszont a fene essen beléjük,hogy a 10. részig kb nagy rakás kaki volt az egész évad.Most meg amikor végre valami izgalmasabb dolgok is történnek vége van...Remlem,hogy a 3.évad azért pörgősebb lesz,mivel a 2.évadnak csak az utolsó pár része volt számomra érdemben nézhető....
-
bzoley
veterán
Ezt honnan veszed? Ha jól emlékszem, egy korábbi részben, talán amikor Shane leborotválta a haját, mutattak egy karmolást is a hátán(vagy máshol). De lehet rosszul emlékszem. Minden esetre emiatt nekem evidensnek tűnt, hogy miután Rick resetelte, a boot menüben a zombi os-t választotta.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest