Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez nagyot ütött szerintem is.
bár már készülök a börtönös szüttyögésre és drámázásra
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Apollyon #895 üzenetére
Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ha a horda szétszóródott - vsz. ezért volt egy az autópályán is -, akkor már hihetőbb a történet.
(#894) Dyrtyho
Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ?
Szerintem igen, jól érted, mindenkiben benne van a vírus.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
No, ez a rész rendben volt. Rick beszédére már régen szükség lett volna!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Esti mese indul!!
-
Apollyon
Korrektor
Azta Q végre itt van Michonne, meg a börtön is
A képregényben halálpontosan ugyanígy jelent meg Michonne, a láncra kötött két zombival. Annak értelme is van ám, azt mondta, hogy így nem támadják meg őt a hordák, mert hogy zombikkal mászkál, tehát álcának használja őket. Nincs karjuk, és alsó állkapcsuk sem (vagy asszem csak be van tömve a pofájuk) hogy ne tudjanak Michonnera támadni.
Michonne amúgy nem kaszával nyomja, hanem szamurájkarddal, és ez a jellemző a karakterre, pisztolyt meg ilyeneket nem használ.Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ricknek végre fel kellett lépnie, mert van egy-két nagypofájú gyökér, akik széthúzzák a csoportot. Lori egyre nagyobb biccs, remélem minél hamarabb megdöglik már, legkésőbb a börtönben. Amúgy ott elég sokat lesznek elvileg, az is lehet hogy ott is átvészelnek egy évadot legalább. Lesz Governor is, huhú, ha csak ennyire követik a képregényt már akkor nagyon tuti lesz
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dyrtyho
őstag
A 2x13 évadzáró epizód nekem is adta nagyon. Csak egy kérdésem van. Csak én láttam rosszul, vagy már Rick is kezdi átvenni ezt a Shane féle megzakkanást ? Mert a tábortűznél egy kicsit erős volt amit mondott, mondjuk azt megértem, hogy épp akkor ölte meg a legjobb barátját, de azért mégis. Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ? Húúú, de messze van még az a 3. évad, mert ez a csuklyás Ninja Gaiden fazon nem kicsit strici, főleg hogy a két mögötte álló zombik kar nélküliek voltak.
best regards, egy fórumozó blogger
-
Gyufaaa
veterán
Jah. Hát a soti is olyan, hogy csak egy pontba lövi meg a fejét. Az érdekes volt De ez legyen a legkevesebb szvsz. Most legalább a sztori jó volt.
Ami még furi kicsit, hogy halkan lopakodnak, meg a fegyó hangjára felfigyelnek a zombik, de a csopper durrogó hangjára immunisak
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
vicces......ebbe az egy részbe sűrítették bele az évad összes zombiját
ráadásul mindenki milyen jó céllövő lett, minden lövés pont fejbe egy zombit.
sebaj, azért végignézem.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
keIdor
titán
Fő, hogy lesz Merle megint.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
po1son
addikt
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ebből gondolod, hogy Merle a másik csoport vezetője?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
adyz.
aktív tag
!SPOILER!!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ez a csaj meg Michonne lenne, mármint akihez az a két zombi volt kötve. És ami engem is a legjobban izgatott, miért hurcolja őket magával ? A két zombi: Az egyik a volt barátja, a másik pedig a volt barátjának a legjobb barátja. Azt, hogy miért hurcolja őket magával jó kérdés.
Valamint a 3. évad csak a börtönben fog játszódni .. És igen, lemerem fogadni, hogy a 3. évad 1. része azzal fog eltelni, hogy megtalálják a börtönt, meg találkoznak Michonneval meg Andreával."
érdekes lesz.
olvastam még olyat is, hogy a börtönben találni fognak még élő elítélteket (természetesen pszichopaták) és Hershel lányai bánják...a képregény szerinttényleg érdekes lesz a következő évad, rengeteg a kérdés és a találgatás
[ Szerkesztve ]
-
adyz.
aktív tag
a képregényt nem nézem, így nem tudom. és valóban hatalmas jelenet volt, ahogy megjelent
Avicularia: remélem hoz majd pár üde színfoltot a következő évadba, mert ez a második évad elég érdekesre sikerült. nagyjából a fele részek jók voltak, a maradék pedig nem is kellett volna.
egyébként nagyon várós a harmadik évad, kíváncsi leszek a börtönre...[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
SP:
Végre! Ez über jó volt! A kaszás a két ördögével kíváncsi leszek ki lesz. Lehet, hogy Merle????
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
(#871) rétisün igen, még a TBBT is többször nézős.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
nocsak, alias a twitteren írta, hogy csak este 10-11 között lesz felirat....ehhez képest meg már itt is van
megvan az esti program
(most nézem, az aktuális rész meg még csak most csordogál lefelé )
(#865) leslieke: többször nézős: TBBT, esetleg archer, raising hope, south park néhány rész
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Bencus88
nagyúr
Na én is túl vagyok ezek a részen.Nem volt rossz bár évad zárásként azért ütősebb befejezést vártam volna.
-
Bencus88
nagyúr
Nincs mit én most nézem nagyon izgalmas
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a felirat
-
rétisün
veterán
"TWD 2x13 felirat este 10 és 11 között lesz." forrás....
-
keIdor
titán
Eleg fasza resz lett, talan a legjobb. Sok harc, sok zombi, sok siras.
Spoiler: Rick elmondja mit mondott neki Jenner, meg latjuk mi lesz a 3. Evadban. A borton.
Meg a resz elejen ott a helikopter is. Andrea-t meg vajon ki mentette meg??? Varom az otleteket... Az a ket kez nelkuli, fekete zombi vagy ember erdekes.
Most azok miert voltak lancon??? Walkerek? Es ha igen miert maradnak egyhelybe?:S¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bok92
addikt
Na tölthető a final rész...
Várjuk a feliratot!! -
feka007
veterán
Azt bírom Akkor biztos durva lesz a 3. évad, nem nagyon tudnám elképzelni a csávót ahogy pecsenyét sütöget és vizet hord stb. a farmon..
Dyrtyho: "először azt hittem, hogy Carl a saját apját akarja lelőni"
Sztem először tényleg az apjára célzott, Shane is csak utána áll fel mint zombi. Mondjuk lehet, hogy csak egy kis jelenetkavarás volt a lényeg vele, de nem elképzelhetetlen hogy úgy volt, mivel előző részben eléggé apja ellen fordult, főleg mikor fejbelőtte volna a pajtában a foglyot és odament
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
ha valaki hiányolta merle-t: link
-
Dyrtyho
őstag
Na, végre volt valami izgalom a 2x12 epizódba.
Szerintem onnantól kezdett beindulni a gépezett, hogy Shane belépett Randyhez a pajtába, amúgy örülők, hogy Rick végre kivégezte ezt a mocskos Shane-t, bár ezzel elvesztettünk egy igen erős karaktert, először azt hittem, hogy Carl a saját apját akarja lelőni, de végül megnyugodtam hogy csak Shane-t lőtte fejbe. Kiváncsi vagyok, hogy ez a sok zombi az erdőben merre felé fog menni, és hogy mi lesz Daryllel, és Glenn-el...két kedvenc karakterem, remélem hogy épségben kijutnak majd az erdőből. Most már kíváncsian várom az évadzáró epizódotbest regards, egy fórumozó blogger
-
Vladi
nagyúr
válasz ch003067 #798 üzenetére
Nahát...
Először is, ez sci-fi. Tehát ne várd, hogy racionális válasz legyen mindenre.
Másodszor azért lehet egy bizonyos szintig magyarázatot adni az eseményekre. Nekem pl, van egy kettős fertőzés elméletem. 2 kórokozó tesz valakit zombivá. Az egyik légi úton terjed, a másik nyállal. (testnedv)Tehát mindenki fertőzött. Aki nem lett automatikusan zombi, annak a szervezete természetes immunitással bír az egyes számú kórokozó ellen. Világos?
il sole non sorge più ad Est!
-
leslieke
Jómunkásember
Itt is ugyanarról van szó: "Speculation subsists that Jenner's last words to Rick, inaudible, were to inform him of the nature of the virus. This will be confirmed in the final episode of season two" Forrás: [link]
-
rétisün
veterán
azért is a kérdőjel az első mondatom végén, már én sem emlékszem pontosan, hogy volt, újranézni meg nem fogm, nem is tudom, mert nem gyűjtögettem az ddigi részeket sem.
[ Szerkesztve ]
-
m1sk4r
aktív tag
SP
Előzetes, nagy harc lesz úgy néz ki.
Aurea mediocritas
-
mepet
addikt
Erre én is emlékeztem, de az kimaradt, hogy kiderült volna, hogy mit súgott a zombikutató-májszter Rick fülébe. Én úgy emlékeztem, hogy direkt úgy lett lezárva az évad, hogy ez nem derült ki. Ezért is csodálkoztam, hogy a 2. évadban egyszer sem került elő a téma. Az egész évadban, talán egyzser hangzik el a járványkezelő központ kifejezés, de akkor is csak azért, hogy mekkora baromság volt odamenni.
-
rétisün
veterán
válasz leslieke #830 üzenetére
valahol az első évad végefelé bejutottak valami kutatóközpontba, ott mondta nekik a doki?
aztán felrobbant(ották) az egész kócerájt, és valaki közülük az utolsó pillanatban inkább visszament ott meghalni, mint hogy tovább menjen velük.
valami ilyesmi rémlik......
-
mepet
addikt
"Angol tudás szükséges és Spoiler: "Everyone is infected. That's what Jenner told Rick at the CDC - he tested everyone's blood. The only reason Dale didn't turn into a walker, is that Daryl shot him in the head." Tehát ezt súgta Jenner Ricknek, hogy megnézte a vérüket és mindenki fertőzött."
Ezt honnan szedted? Ilyet nem is mondtak az S02E12-ben!?
-
keIdor
titán
Végén tényleg nagy f@sz volt, azt mondta többször is, hogy Rick a legjobb barátja, ha így lenne nem próbálta volna kinyírni. Aztán mondjuk ki tudja, nálam ez nem férne bele, másnál lehet.
Bár azért a végén hezitált is, lehet nem ölte volna meg, ha Rick nem szúrja le előbb.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Apollyon
Korrektor
Annyiból jó Shane halála hogy végre nem azt fogják mutatni hogy ott trollkodik a csoportban. Én nagyon utáltam azt a karaktert, de ez viszont azt jelzi hogy jó a színész aki játszotta
A halálának azért nagyobb közönséget adtam volna, de végülis mindegy, menjünk tovább. Kéne már megint valami klassz bázis mint az első évad végén volt, eddig szerintem az volt a leghangulatosabb rész.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
keIdor
titán
I miss Shane (already).
Kar volt rosszfiut csinalni belole. Meg kellett volna tartani ezt a Rick-Shane-Daryl-Andrea lovoldozos quattrot.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bok92
addikt
És eljött az utolsó rész is, legalábbis majd este
Remélem nem cs.szik el...Mert ha igen, elkaszálom a sorit, de nagyon! -
leslieke
Jómunkásember
Mikor jön az utolsó rész?
-
feka007
veterán
válasz ch003067 #796 üzenetére
Spoil3r!
Elég egyszerűen, már az autópályás résznél láthattuk, hogy falkákban közlekednek a zombik. Eddig elkerülték a farmot, most beléjük botlottak. Gondolom a lövöldözések is szépen odavonzották, pl. Dale-t se a Magnummal kellett volna megölni. Azt a fegyvert kb. 5 km-re elhallani
A fertőzést már leírták, sztem logikus. Lehet megtelt a pokol mint a Holtak Hajnalában, és azért jön vissza mindenki -
bok92
addikt
Na megnéztem a 11. meg a 12. részt.
Hát jobb lett,mint amire számítottam.Kíváncsian várom az utolsó részt,mivel az előzetes alapján elég jónak tűnt...
Viszont a fene essen beléjük,hogy a 10. részig kb nagy rakás kaki volt az egész évad.Most meg amikor végre valami izgalmasabb dolgok is történnek vége van... Remlem,hogy a 3.évad azért pörgősebb lesz,mivel a 2.évadnak csak az utolsó pár része volt számomra érdemben nézhető....[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Ezt honnan veszed? Ha jól emlékszem, egy korábbi részben, talán amikor Shane leborotválta a haját, mutattak egy karmolást is a hátán(vagy máshol). De lehet rosszul emlékszem. Minden esetre emiatt nekem evidensnek tűnt, hogy miután Rick resetelte, a boot menüben a zombi os-t választotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest