Hirdetés
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Nyomokban
- S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R -
Én is a végére értem mind a két évadnak. Amennyire Andreát utáltam az elején, a végére annyira ordasul megcsináltam volna. Khm.
Lori-ból elegem van és Carl-ból is egy neveletlen tuskó kölyök. Remélem a 3. évadban ezeket a szálakat kicsit jobban átrágják. Mert tele velük a hócipőm.
Az 2. évad első fele és az utolsó két rész kivételével egy dögunalmas szutyok volt az elsőhöz képest. Viszont a történet szálakat, és az első évadban kapott fülest iszonyatosan jól vezették végig a storyn. Szinte egyik sorozatban sem tapasztaltam efféle vezetést. Ez eddig No.1
- S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R - - S.P.O.I.L.E.R -
-
m1sk4r
aktív tag
Erre most akadtam rá:
-
Dyrtyho
őstag
válasz
leslieke #1070 üzenetére
Ez sokkal durvább kaland lehet, mint a plázás
Zombivadásznak lenni egy napig - bizarr kalandtúra Angliában -
adalbert1
veterán
Legjobb ár/érték aránnyal ez a kiadás rendelkezik. Ez 48 megjelent számot tartalmaz. Persze az, hogy több mint ezer oldal és két kiló kicsit nehezen hordozhatóvá teszi
(illetve kíváncsi vagyok hogy mennyire strapabíró), de valamit valamiért.
-
mepet
addikt
válasz
adalbert1 #1072 üzenetére
adalbert1: Köszi az infókat! Ha lesz időm nekiállok az angol nyelvú olvasásának valamilyen módon,
bár tuti zavarni fog, hogy meglopom a készítőit, mert sajnos túl drága lenne nekem a 95 szám.(Áthúzva, hogy a jogvédők ne tudják elolvasni!
)
Nesti: Sajnos az átlag magyar túl igénytelen egy ilyen sorozathoz (lásd Lost esete), így marad a letöltögetés...
-
Nesti
tag
És kérhetek egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni??
Amugy feliratos, vagy szinkronos?Vagy egy olyat ahol lehet online nézni....
-
Nesti
tag
Hello, engem érdekel ez a sorozat hol adják a tv-ben vagy csak is neten van fent..?
Nagyon tetszik a filingje elkezdeném nézni én is csak nem tudom hol...:/
Köszi előre is a válaszokat!
-
adalbert1
veterán
Innen kiderül, hogy a magyar kiadások valószínűleg ugyanezek (legalábbis a címeket, és az oldalszámokat összevetve). Tehát egy magyar kiadás 6 számot fed le az eredeti képregényből, az eddig megjelent 3 itthoni kiadás így 18-at az eredeti 95-ből. Én gépen olvastam az eredeti kiadást, képregényolvasó programmal (comicrack). Nekem nem tűnt túl kényelmetlennek, igaz nagyon lebilincselő volt, a hétvégére kb. végig a monitor elé ragasztott. A magyar kiadás még nem volt a kezemben, így a fordítás minőségéről nem tudok nyilatkozni (amúgy is jobban szeretem angolul olvasni/nézni a dolgokat).
-
keIdor
titán
válasz
leslieke #1070 üzenetére
De rohadt jó! Mindig is nagyon nagy álmom volt úgy Resident Evil 1-2 óta, hogy nyomulhassak egy zombi apokalipszis kellős közepén a haverokkal. Persze csak ilyen 2 órákra, ez tökéletes, meghalni nem akarnék meg átváltozni sem.
Qrva jó, erre kéne menni! Simán megérné nekem az 500$-t is, állítólag szétver a félelem, ez kéne nekem, imádom a zombikat, a fillingjét az egésznek!
-
leslieke
Jómunkásember
Mit ki nem találnak?
-
Ps Vita
őstag
[link]
GONOSZ... -
Ps Vita
őstag
Még egy kérdésem lenne
,a magyar képregény hozza a színvonalat?mármint fordításban..
-
Ps Vita
őstag
ez beszarás igaz...
-
Gyufaaa
veterán
-
-
Ps Vita
őstag
A legjobb taktika szerintem az lenne ha egy városfal szerüségel körbe vennének egy területet(épülhetne bármiből,ágak,fák,amit találnak és ha egy több ezer fős horda rájuk találna egész egyszerűen felgyújtanák,természetesn akkor egy nagy területet kéne körbe keriteni.
-
Bencus88
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
ez még jobb
,és teljesen igaz
-
dipeti
senior tag
-
mepet
addikt
válasz
Ps Vita #1020 üzenetére
Én még nem olvastam egyik képregényt sem.
wikipedián azt írják, hogy több, mint 1000 oldalas eddig összesen az amcsi képregény.
A magyar képregény könyvek (3db) darabja pedig 130-150 oldalasak. A könyv, ha fele annyi "kockát" is tartalmaznak, mint az amcsi megfelelőik (vagy nem), akkor gyors matek után legalább az amcsi egyharmadáig kell, hogy tartson (de valószínűleg legalább a feléig).
Én is gondolkodom rajta, hogy elkezdjem valamelyiket, de az amcsit (azért angolul lenne az igazi...) megvenni nincs lóvém és energiám, gépről olvasni nagyon nem szeretek, kinyomtatni pedig szerintem lopás lenne. A magyar pedig tutira nem teljes. Ha valaki esetleg találkozott már az amcsi és a magyar verzióval is, akkor várom a tanácsát!
Szerintetek hogyan érdemes nekikezdeni? -
Ps Vita
őstag
-
Ps Vita
őstag
Beszéltetek itt arról,hogy 90 részes már a képregény,de a magyar képregény 1 része ugye többet foglal magába mint 1 eredeti és 1 magyar rész nem egyenlő 1 eredetivel?
-
ch003067
addikt
válasz
Avicularia #1007 üzenetére
Dead Set tényleg jó, csak rövid volt
-
törölt tag
Keldor papa,Avicularia,leslieke: Köszi mindhármótoknak
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Avicularia #1007 üzenetére
Dead Set tényleg jó! Ez nem ugrott be nekem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
#04441088 #1004 üzenetére
Zombis? Olyat nem tudok, de ezt tudom ajánlani: Supernatural
-
törölt tag
Hali mindenkinek
3 napja hallottam erről a sorozatról és 3 nap alatt meg is néztem mind a 2 évadot. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez hasonló sorozatot/sorozatokat tudnátok mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest