Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25607) Skyhunter válasza ®abstract® (#25600) üzenetére


Skyhunter
senior tag

A színek, hogy mennyire jók, egyéni preferencia kérdése. Egy kicsit olyan fakó valóban. Van aki ezt szereti, és nem a túl csicsás, túl nagy kontrasztú színvilágot. De nem szentségtörés, ha te a színesebb-szagosabb látványt részesíted előnyben. Te játékod, olyanná varázsolod a modokkal, amilyenné akarod. Bevallom őszintén, lehet hogy a "fagyos" Skyrimhez ez a fajta visszafogottság jobban passzol, de én is untam a kopott színeket, ezért használom a Rudy ENB + Reshade kombót. Imádom a lens flare-t, vagy a páncélokat, amikor csillog rajtuk a napfény....

Az biztos, hogy a belső terekben a legjobb a Rudy ENB + Cathedral Weathers. Nemcsak az épületekben, home-odban, de a dungeonökben is a lehető legoptimálisabb fény-árnyék dinamikája van, lenyűgöző a balance. Jelenleg ezt használom, némi reshade-el kiegészítve, mert a külső tereken keveselltem a színeket.

Amit még én eddig használtam 10 év alatt és nagyon bejött :

- Re-Engaged ENB
- Antiqe Dragon ENB

Mindkettő erős, de még nem csicsás kontraszttal rendelkezik. Nézd meg nexus-on a shotokat. Rendkívül hangulatos mind2 ENB.

- Intrigued ENB + Obsidian weathers (közepesnél erősebb kontraszt, kellően darkos outdoor, indoor, elmúlt 2 évben a Rudy előtt ezzel nyomtam...)

Korábban használtam még a Realvision-t is, de már rég nincs frissítés, és baromi erős a fény is meg a kontraszt is, kiszúrja a szemed.

Szerkesztés : én nem használok RLO-t.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.