Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akhim92
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nevesített spas vagy m870 brazennel. Szerintem.
-
Akhim92
tag
Ongoing vagy tipping scales lmgvel, akár Tinkerer maszkkal vagy overdogs kesztyű. Refactor csapattámogatásra. Glass canon rifle build zwiadowka és fox. Ninja és minden skill brand (empress, hanaU, wyvern és shiny monkey).
-
Akhim92
tag
A legjobb amikor olyan sok explosive stickit lő ki és robbant fel a DZben, hogy kifagy a játék. Fel is tudtam venni egyet.
-
Akhim92
tag
Szia need! Xboxon tudunk segíteni. Klán is van, aktívak is vagyunk. Akhim92 gametag.
-
Akhim92
tag
Kettő Overdogs, 1 shroud és egy turmoil eddig meg persze Lexington.
-
Akhim92
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akár a coyote maszk, vagy a centurion fegyvertáska bele. Nálam ceska táska Wickeddel és contractor kesztyű van.
És én a carnage lmgvel használom ha nem a tinkerer van benne.A madárijesztős fityegő jól néz ki.
-
Akhim92
tag
Ajánlom az ongoingot is. Mellény legyen benne. Akár a tinkererrel. Hátizsák Wicked talent, ceska contractor. Vagy az új exotic kesztyű. Nálam most striker helyett ez megy.
-
Akhim92
tag
Én is jövök negyediknek ha kell paradicsomra.
-
Akhim92
tag
Nekem eddig egy Lexington, 140 szint körül járók. De turmoilt szeretnék inkább.
-
Akhim92
tag
Remélem akkor már a következő konzolgenerációra készül majd elsősorban. Egy dolgot szeretnék majd a Div3-ban, hogy egy ubisoft accounttal bármelyik platformon tudjak játszani ugyan azzal a profillal/karakterrel. Ne keljen külön karaktert felhúzni és buildeket farmolni. (Természetesen külön-külön megvéve a játékot ide-oda is.)
-
Akhim92
tag
Én még egy új strongholdot szeretnék New Yorkban vagy Brooklynban legendás szinttel és még esetleg egy 2. incursiont vagy a countdownhoz hasonló valamilyen 8 fős dolgot. gondolom bilibe lóg a kezem.
-
Akhim92
tag
Ha valaki hétvégén szeretne PCn vagy xboxon raidet vagy incursiont írjon rám. Lalee ha ti is tudtok jönni az szuper lenne.
-
Akhim92
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én pont fordítva vagyok. Egyszer East Mallon random kinyitottam a mellényt egy ládából. Headhunter HS+WH. A táskából meg van már mindenféle, a legközelebbi a HS+CHD Vigilance lett, a "tökéletes" még nincs meg.
-
Akhim92
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
nem is mentem, és nem is hiányzik.
Mert nem jó csapattal voltál raiden.
-
Akhim92
tag
válasz
ChPessimist
üzenetére
Kimondottan solo dolgok:
1. countdown 1-8 ember is lehet összesen és többféle nehézségi szint
2. Summit
3. Descent, ide build sem kell
4. Journey
5. Priority objectives
6. Mission, control point, open world aktivitások, bounty.
7. te magad légy
8. utas a halál
Így viszont kimaradsz a raidből és az incursionből amihez 8 illetve 4 ember kell illetve a legendás strongholdok.
Zen Roni küldtem barát felkérést.
-
Akhim92
tag
válasz
Amazing789
üzenetére
Szia! Fehér ház bejárata után jobbra van egy láda, 300 hely van benne. Oda bele lehet tenni a karakterről a cuccokat. Ahhoz a ládához mind a négy normál karakter hozzáfér. Ez a láda több helyen is elérhető a térképen.
4 karaktered lehet, ami 4x150 hely, plusz fixen a 300 a ládában. -
Akhim92
tag
Változó, illetve platform függő a csalás. PC-n gondolom pénzért vehető programot használnak. Konzolon a Cronus Zen és egyéb hasonló termékek amikre scripteket lehet szerezni vagy venni vagy saját magadnak írni. És így konzolon is tudsz egér-billenytűvel játszani. Ezen kívül VPN-es csatlakozás, szerver laggoltatás/lag switch. Vagy ami most Xboxon megy a Sleigher-gránát- shock trap- decoy kombó. Vagy kifagy a szerver vagy olyan mintha a Sleigher gránátokat lőne rád és a robbanás kb instant elvisz. Néha egész "jó" a DZ, legalább is nekem xboxon van több tapasztalatom e téren. Az ajtó camp meg egy külön műfaj a késes DZ-ben.
-
Akhim92
tag
válasz
Lesusius85
üzenetére
Szia, melyik platform?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest