- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Nekem egyelőre semmi bajom a játékkal! Szokatlan, persze!
Nehezítettek és nem tetszik?
Mert nem lehet heroic-on lefutni 5 direktívával a Lincoln-t 11 perc alatt?Új dolgok, meg kell szokni, bele kell tanulni.
Akinek nem tetszik, az abbahagyja és kész. -
Nagus
senior tag
Most frissült a játékom és léptem be megnézni mi ez. Hát azt sem tudom mit kellene csinálni. Manhuntnál találós kérdések? Mi a fasz?! "Kíváncsi megtalálom e Foggyban" meg Kíváncsi újra fognak e taxik járni". Mi a fasz?!
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #30688 üzenetére
Pont ezt írtam én is a klán csoportban. Sajnálom, de valószínűleg most engedem el véglegesen a játékot. Eddig még a szezononkénti 100 szintet megcsináltam, bár ruhákért már nem grindoltam. De azt csináltam, amihez kedvem volt. Most meg mi ez a kényszer? Craftoljak 20at? Minek??? Mindenem maxos. És ha két feladathoz nincs kedvem, akkor ennyi, nem tudok tovább menni a szezon szintben, mert nem lesz amiért szezon xpt ad?
Ha kibírom, akkor a 63-as szintig elvergődök. Talán ott jár az új ar, és ennyi. Ez nem újdonság, ez a játékos szívatása, semmi más. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg a buildekhez valami gyűjtőoldal, ahol részletesen le van írva, hogy melyik buildhez melyik ruhára milyen statok kellenek? Pl mind diablohoz d3planner vagy maxroll?
Köszi! -
-
Octi
aktív tag
válasz
granini #30688 üzenetére
Nekem az a gondom a játékkal, hogy semmilyen új tartalom nem készül. Ezek a fajta semmire nem jó baromságok, mint amit most toltak a nyakunkba, már baromira nem tudnak felcsigázni. Ugyan azokat a végtelenszer letolt feladatokat kell(ene) most is csinálni. Én fél óra után elengedtem. Heti 1-2 raid-et lefutunk a társaság miatt, és ennyi. Sajnálom, mert imádtam a játékot, és toltam megjelenése óta
-
granini
őstag
Azért az kemény hogy kint van a vadiúj Season 2.0 pár napja, és egy új hozzászólás nincs itt a topikban.. már ennyire senkit nem tolja..?
Spoiler alert - amennyire láttam, felfogtam, az új season progression, meg a lineáris mission lista, meg ezek az új global módosítók végleg elbaszták a maradék játékélményt is..
Eddig azt csináltam amihez kedvem volt, legyen az field, main mission, kaptam XP-t és léptem a season szinteket és oldottam ki a rewardokat.
Most "season xp" van, tehát egy új divtech-re hajazó "peták" amit konkrét feladatok elvégzése után kap az ember.. pl.. lootolj 20 gear itemet.. csinálj 3 kör descentet (bmeg életemben nem léptem be oda, most se fogok, tehát itt meg is akar a progressem..)
aztán ahogy haladnak ezek a római számozott I. II. III stb fejezetek, egyre idiótább célok vannak amiket MEG KELL csinálni, különben nem tudsz továbblépni.. persze a reward része (már akinek..) csábító, mert van az egyik fejezet befejezése pl ilyen 2-3 exo ládát meg 4-5 exo materialt ad, tehát amúgy megérné csinálni, de baszki.. konkrétan meg van mondva hogy mikor mit csinálj.. agyf..sz
Másik. Módosítók.. Egyfelől persze tökjó hogy a saját játékstílusod szerint alakíthatod, tehát short / mid / long range tipusú damage bónuszokat tudsz beállítani, és aszerint hogy körelre shotival vagy középtávra AR-el játszol-e valóban bónuszokat ad.. de könyörgöm.. kötelező jelleggel a bónuszod mellé "negatív" módosytókat is KELL válassz, és hát gyerekek.. ennyi nettó geciskedést mint amit azok hoznak..
2018 óta először most érzem azt hogy hát lendületből eljutok amíg eljutok, és ha azt látom hogy doszt olyat kell csinálnom amihez semmi kedvem akkor én most fogom lehajítani ezt a szart örökre..
Aki 8 éve tolja a Divet mint én (meg sokan itt) azoknak ez inkább irritáló macera, aki meg most(anában) kezdi el játszani annak meg waaaaaaayyyy tooooo komplex.. bravó Ubi.. erre érdemes volt időt pazarolni, jószarlett..
-
NoOne1976
őstag
válasz
Amazing789 #30684 üzenetére
Nagyot tévedsz. A rommá kraftolt emberek többsége akár a játék megjelenése óta tolja. Egy részük akár osztott karakterrel, mikor ki lép be, illetve időről időre volt xp farm glitch.
Nem kétlem, hogy van, aki beletolt 1 milliót a karakterébe, de nehezen hiszen. Én is bőven 5000 ezer fölött hagytam abba évekkel ezelőtt. Azóta a szezononként szükséges 100 szintet tolom rá, és kész. Persze előtte benne volt 2000+ óra. Én és sokan mások ezzel fizettünk. -
sony309
őstag
válasz
Na mindegy, ha van kérdésed, akkor itt jó helyen jársz, ez biztos!
-
Anonymus23
veterán
válasz
-
Amazing789
tag
válasz
sony309 #30683 üzenetére
Biztos lehetsz benne h a rommá kraftolt emberek többsége nem kevés pénzt tolt a karakterébe. Van akinek megér 3000shd szintre ugrani 1200 dollárért. De érdekes az 5000SHD szint is akcióban 2400 dollárért. Azt hittem ez az oldal megszűnt de mégse. Most is lehet milliós karaktert építeni. És ha ezek a fejlesztett dolgok stabilan működnek vásárolt játék alatt is ...akkor nem illegális a használatuk. Sőt így érti meg igazán az ember, hogy miért annyira lassú a fejlődés a játékban. Nincsenek véletlenek. A sziszifuszi tököléssel csodásan el tudják érni h pénzért vegyen ez azt az ember.
-
sony309
őstag
válasz
Amazing789 #30682 üzenetére
Most is van, google a barátod.
Én személyszerint elítélem és magamat csapnám be, de nem vagyunk egyformák.Ezer szint után valamikor kezdtem el random játékosokkal, csapatban játszani, szóval lehet haladni egyedül is.
Sok mindent (majdnem mindent) meg lehet itt kérdezni és tudni a tapasztalt "ügynököktől, akiknek nem csak a szintjük többezres, hanem a játékban eltöltött óraszáma (is) vagy a játékban eltöltött éve is!
Így kilőve (szinte) az összes problémád!De az is igaz, ha nincs rá időd, akkor ez nem a te játékod!
-
Amazing789
tag
válasz
sony309 #30681 üzenetére
Régebben volt oldal ahol fegyvert, hátizsákot, órához kraftot mindent lehetett venni. Az a gond aki nem hálóban játszik csapattal ... az éveket tökölhet mire egyedül 1000 es szintre eljut. Főleg ha angolul se tud és lövése nincs h mit hol milyen kacifántos úton lehet megszerezni. Meg toljál egyszerre több karaktert mert akkor osztva van xp stb. Elég nem eggyel bíbelődni.
-
sony309
őstag
válasz
Amazing789 #30680 üzenetére
Illegális "okosságot" szeretnél vásárolni?
-
Amazing789
tag
Halihó ügynök hölgyek, urak. A rekalibrációs műveletekhez kellene nekem nyersanyag, hogy tudjam fabrikálni a cuccaimat. Lehet vásárolni valami okosságot ami ad nyersanyagot + erőt + páncélt stb? Ami csomagot eddig találtam az csak cicomázó készlet. Nekem meg nem kell bazsarózsa az LMG -re.
-
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #30678 üzenetére
Kevés (2500). Ez az 5x xp event mentett meg. Ha az nincs abbahagytam volna az egész expertise-t a p*csaba. Még 2 run és megvan a 26. Nem para amúgy, mert 2h alatt le lehet zavarni csak elég uncsi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nanamii_o #30677 üzenetére
Stim, akkor a ha megvan 40-es a kicsi, akkor tudod használni az EB-t (kiveszed a stashből amit a másikkal beraktál), de újra craftolni nem lehet, mert az újra craftolásnál a korábbit megsemmisíti és csinál belőle egy újat random 3. attribbal és random értékekkel bár elvileg az expertise szintje megmarad az itemnek, de olyat még nem próbáltam új rendszerben, hogy kisebb szinten újracraftolni, szerintem már nem is lehet, mert megszűnt a lvl30-as külön attrib library is.
Mennyi az SHD szinted? -
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #30676 üzenetére
lvl 30 boost-ról tolom fel a karaktert dz-ben lvl 40-re és tolom a pontokat Printer filament-re. Most 25 az expertise.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #30675 üzenetére
Jó persze meg kell venni Inayánál a közös alapanyag hozzáférést, akkor lesz közös.
Korábban amíg elkülönült a 30-as és a 40-es karakter, addig is működött ez, lvl30-on lehetett könyebben farmolni a DZ ládákat, mert ott kevesebb volt a köcsög.
Most ugye ez már nem játszik mivel NY nélkül is el lehet jutni lvl40-ig, de a közös alapanyag továbbra is él.
Nekem is volt egy lvl30-as karakter, amit anno feltoltunk lvl40-ig, de NY nélkül, ott ugye megkapta az SHD-t is.Igen, jó lenne tudni mit ért kis karakter alatt, mert ez nem egy egzakt fogalom
Ha jól rémlik lvl30-on nem áll meg a karakter, hanem ha jön XP, akkor elmegy vele lvl40-ig, szal nem lehet befagyasztani ott, de ugye csak a korábbi lvl30-hoz hasonló Washington map marad, szal tudná használni az EB-t, mert pl nekem is a kis lvl40-esen egy lvl40-es gear van. Na de ki tudja mennyi és milyen bug jött még elő amióta nem játszom én sem.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #30673 üzenetére
Az alapanyag valóban közös, de ha nincs meg a 40. szintje?
Én úgy vettem ki, hogy nincs meg a 40. szintje."...a 40-es szint alatti kis karakteremnek"
nanamii_o:
Mit jelent neked a "kis karakter"?
-
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #30673 üzenetére
Király, köszi.
-
granini
őstag
válasz
sony309 #30671 üzenetére
Ez konkrétan így van. Eleinte szerettem a CD-t, azt éreztem mindenki a legjobbját hozza.. aztán ez megváltozott valahol és van hogy 8-an kezdünk, 2 instant DC mer mérne, a többit meg úgy kell lecarryzni mert 5db providence piece van rajta, meg full tank buildben van nulla dps-el, meg bejön talpig skill buildben ami elsőre jó ötlet, aztán jönnek a hunterek és blokkolnak 1-2 percre minden skillt.. szal köszi nem..
-
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30670 üzenetére
Miért jó kis karakterrel rohangálni? Nem értem.
Nem járok DZ-be, így nem tudom a választ.
Több helyen is lehet exo-t összeszedni, igaz, nem annyit, mint a CD-ban, igaz nem is unod meg olyan hamar. Két CD egy exo, plusz amit ad néha. Unalmas egy idő után. Főleg, amilyen arcok vannak néha, igénytelen, semmirevaló build-ekkel.
-
nanamii_o
tag
válasz
sony309 #30669 üzenetére
Mert op. Kell még kb 4 run a full expertise-hez. Még egy kérdés: Dz ládikból esik exo komponens, érdemes ezeket nyitogatni a kis karival, átviszi magával a nagy karakterre? Rengeteg volt nekem, de mohó voltam és 4 fegyvert is felhúztam 20 fölé és most meg már nincs.
CD-t toltam régen sokat és onnan volt nekem nagyon sok exo komponens, vettem a ládát, de már unom.
-
nanamii_o
tag
Sziasztok, Ha az eagle bearert a stash-be rakom, akkor újra tudom craftolni a 40-es szint alatti kis karakteremnek? Ha igen, akkor az is érdekelne, hogy ez a folyamat oda-vissza is működik-e, mert 1db van és nem szeretném, hogy az legyen később, hogy nem tudom már használni a fő karakteremmel.
-
Amazing789
tag
Arra tud valaki megoldást h a buildem jelenleg hány dmg erősségű??? 168k vagy 194k. Tök egyforma szerelésnél össze vissza mutatja az értéket.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
Amazing789 #30661 üzenetére
Szia! Fehér ház bejárata után jobbra van egy láda, 300 hely van benne. Oda bele lehet tenni a karakterről a cuccokat. Ahhoz a ládához mind a négy normál karakter hozzáfér. Ez a láda több helyen is elérhető a térképen.
4 karaktered lehet, ami 4x150 hely, plusz fixen a 300 a ládában. -
Amazing789
tag
Halihó mindenkinek.
Mivel nem tudok angolul elég hikomat vagyok a menüben.
Segítségre lenne szükségem. Építgetem a buildjeimet de tele lesz lassan a hátizsák a sok cuccal. Van arra opció h ne keljen eladni a jobb cuccokat ..hátha kell később ..de a hátizsák meg üres legyen??
Infót előre is köszönöm. -
fudi2002
nagyúr
Paradise lost pc-n esetleg valaki csapathoz beszállhatok ma?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Megvan a DZ-knek is a hangulata, kár, hogy nem válaszható, hogy PvP vagy PvE módban aksrsz bemenni DZ-be...
Én is csak azért járok be, mert keresem a gyűjthető rádiókat, amúgy cuccot kihozni onnan, esélye szinte 0... bent voltunk 4en, farmolni spec dz exo-s cuccokat, erre ahogy írták, 4es csaló banda pár másodperc alatt elintézett 4ünket, buktuk az addig összegyűjtött holmit... de még DZ keditet se tudtsz kihozni, mert ahhoz is helit kell hívni... azt is leszedhetik, vagy a hullából kifoszthatják... ez az EAC semmit sem ér, csak erőforrást zabál, de amire hivatott lenne nem végzi el. -
Akhim92
csendes tag
Változó, illetve platform függő a csalás. PC-n gondolom pénzért vehető programot használnak. Konzolon a Cronus Zen és egyéb hasonló termékek amikre scripteket lehet szerezni vagy venni vagy saját magadnak írni. És így konzolon is tudsz egér-billenytűvel játszani. Ezen kívül VPN-es csatlakozás, szerver laggoltatás/lag switch. Vagy ami most Xboxon megy a Sleigher-gránát- shock trap- decoy kombó. Vagy kifagy a szerver vagy olyan mintha a Sleigher gránátokat lőne rád és a robbanás kb instant elvisz. Néha egész "jó" a DZ, legalább is nekem xboxon van több tapasztalatom e téren. Az ajtó camp meg egy külön műfaj a késes DZ-ben.
-
K.J
senior tag
válasz
granini #30656 üzenetére
Köszönöm, hogy kifejtetted!
Mint említettem megértem és ennek olvasása után teljes mértékben igazat adok.
Kimentésekkel nincs gond, red drop is volt bőséggel, amit ki is tudtam hozni.
Nekem igazándiból a "rám támad-esélytelen vagyok" szitukkal van problémám. Nem csapatokra gondolok, csak 1 db emberre. Amikor megnézem milyen buildet használ, nem sokkal jobb, mint az én egyes felszereléseim..sőt.
Persze, tapasztalaton is múlik, igazad van, csak nehezemre esik feladni, ez meg már az én hülyeségem.Egyébként milyen egyéb módszert használnak a csalók? Nekem az a hatalmas tűzerő van csak meg. Az, h nem sebződik olyan mértékben, betudható a buildnek is, nem?
-
granini
őstag
Akkor árnyaltabban fogalmazok. DZ aktivitásokat csinálni, xp-ért meg materialért időnként lehet fogsz tudni.. ha olyan a target loot, akkor menj be, próbálkozz, ha csendes a víz még lehet 1-2 kimentés is összejöhet neked.
Én csak azt mondom, hogy amikor pvp-re kerül bent a sor akkor nincs esélyed, ezért vagy azért.. nagyon minimális az esélye hogy amikor valaki (vagy te) átmegy rogue-ba akkor egy magadfajta normális, valamilyen átlagos buildben lévő fazonnal találod szembe magad..
Nekem ez a tapasztalatom, hogy valaki vagy ordenáré módon csal, és megsebezni se tudom és lerak azonnal.. vagy ilyen 2-es 3-as profin összeszokott csapattal találod szembe magad, akik olyan 2020-21 környékén unták meg a Division-t és azóta kizárólag a DZ-ben mozognak, ott töltik az időt.. ennek megfelelően mindent is jobban fognak csinálni nálad.. egyedül végkép semmi esélyed hogy leszedd őket és elhagyd élve a helyszínt..
Ha ezt el tudod fogadni akkor találhatsz a DZ-ben "lopott időt" amikor lesznek kis sikereid..
-
granini
őstag
DZ-t felejtsd el.. kizárólag kétféle ember van benne
1. aki ott él 6 éve, megvan a buldje, megvan a rutinja, összeszokott csapattal mozog. esélyed sincs ellene..
2. aki csal mint a szar. (ebből van a sokkal több).. esélyed sincs ellene.."- Nincs olyan a DZ-ben ami neked kell.. továbbmehetsz..
- Nincs olyan a DZ-ben ami nekem kell.. továbbmehetek." -
VTom
veterán
Van valami használható build guide valahol?
15. szintű vagyok jelenleg, tolom a fő sztorit, aztán jönne az endgame, főleg PvP.
-
K.J
senior tag
Valaki segítsen már kérem, mert nem tudom mi a frászt rontok el, de nem megy ez a dz.
Fasza build ide vagy oda, nem tudok legyűrni egy rogue-ot sem.
Chc 48%, chd 111.3%
Mi az ami fontos még? Elvileg chc 60% körül kellene, h legyen, de akkor chd elég ha 100%?
Mit kell tenni, h egy nyomorult egyszer stackelt ügynököt downoljak?
Nevetségesnek érzem magam a próbálkozásaimmal, egy halom buildet építettem már, szinte eredménytelen.Legutóbb láttam egyet, de az csak egy video, amikor srác nyom egy sticky bomb-ot 3 ember közé és lehúzza mindegyiket. Skill build, azt tiszta, de status effect kell hozzá, vagy egyéb?
Itt megjegyzem, h kb el nem indulnék vele dz, mert full kékben is esélytelen vagyok, nemhogy 927.3k armorral. .. -
sony309
őstag
Barátkozás
-
mg1992mg
őstag
4. Delta egymás után, köszi
-
Deck
titán
Na ki mit szól az új sztori részhez?
-
Nagus
senior tag
válasz
Cr00py #30644 üzenetére
Azóta már kiderült a víruskereső védelme törölte a fájlt állandóan. Pár éve volt ilyen de akkor utána javította (?) az ubi. Felvettem kivételnek, de nem szívesen. Belekerült egy popup (vírus) ami minden indításnál feldobja milyen kurva jó lesz nekem ha ezt a kurva jó dologot megveszem mikrotranzakcióban.
-
Nagus
senior tag
Ezen a héten nem tudtam úgy a játékot indítani, hogy ne kellett volna előtte fájl ellenőrzést végeznem. Mi zajlik az ubi háza táján? Hogyan lehetne ezt megoldani?
-
Nagus
senior tag
Ezt hogyan kellene teljesíteni? Tegnap a letoltam 3 time trialt abból 1 lett. A héten szinte semmire másra nem számolt.
-
Hublot
őstag
KHL hétköznapok.
-
granini
őstag
válasz
Warzoz #30635 üzenetére
Nego tatyi szerintem eshet simán bárhol target loot területen.
Lalee mester: most néztük komával, a Bounty-t megadja activitynek. A Main mission-t valóban nem.
A CP-t így groupban nem próbáltam, viszont amikor napi project van hogy csinálj 3 aktivitást akkor a CP attack-defendet nekem még mindig kettőnek számolja. -
Sziasztok!
A negotiator's dilemma táska a játék mostani verziójában eshet random lootként mobokból, ládákból, vagy még mindig ki kell szedni a tervrajzot meg matit hozzá raidből? -
Cr00py
senior tag
válasz
granini #30632 üzenetére
Minden más, ami nem mission. A napi/ heti küldik se számolják "activities"-nek a missiont. Nem tudom miért.
Nálam pl a cp is már csak 1-nek számít. Korábban 2 volt. attack + defend
Nem mintha akkora gond lenne, csak úgy gyorsabban meg volt a napi quest. Csináltam valami random cuccot + egy cp-t. átlag 3 named enemy/ 3 activities + egy mission a napi quest. Mikor mi.Sokat mondjuk nem szoktam vele szórakozni, mert reset utáni napon kb kész minden. Kivéve a descent + a dz-s küldik. Régebben csináltam, de már nincs hozzá hangulatom. -
nanamii_o
tag
Meglett. A tatyi és a fegyver is. 5 try volt kb az egész.
-
K.J
senior tag
Mi a frászt frissítenek ezen a játékon is annyit?!
Már lassan ott járunk, mind a COD, lesz az alapjáték vagy 110 gb. -
nanamii_o
tag
-
mg1992mg
őstag
Nagyon jó update lett, visszajött a fagyás
-
sony309
őstag
Karbantartás vége!
-
granini
őstag
válasz
sony309 #30614 üzenetére
Laalee haver ha te ebből azt olvasod ki hogy az én véleményem az, hogy rossz a játék, akkor menj ki kicsit a levegőre aztán nemtom napozz, lazíts, akármi..
Kb hetente elsütjük ezt a poént, hogy ilyen kis idegesítő bugokra rányomjuk poénból hogy ja az feature.. hogy miért pont az én kommentemre ugrasz rá, számomra rejtély..
Egy játék simán lehet jó attól mert tele van buggal.. talán éppen az mutatja hogy jó játék, hogy az elképesztő bugok meg crashek ellenére 2018 óta töretlenül tolom ma is. Egyedül is, klán nélkül.. minden manhuntot.. minden eventet.. minden napi meg heti projectet..
Mert ha visszaolvasol akkot azt is le szoktam írni hogy szerintem kategóriájában a mai napig nincs alternatíva, nincs másik ilyen hangulatú, ilyen összetett játékmechankájú post apokaliptik nevezdahogyakarod 3P taktikal shooter, ami single -2-3-4 playerre is atom..
Na béke.. nyár végén benézek újra hátha addigra má nem ilyen forró a hangulat..
-
sony309
őstag
Aktív, nem pár tagból álló klánt keresünk többen!
Ha van ötlet, akkor osszátok meg, köszönöm!
-
sony309
őstag
Nem mondtam, hogy nem lehet bármilyen véleménye!
Olyan véleménye van, amilyet csak akar, lelke rajta!De miért játszik valaki egy rossz játékkal?
Soha nem játszottam olyan játékkal, ami szerintem vacak volt, de ételt sem eszek meg, ami szerintem nem jó és tudnám folytatni a sort.
Befejeztem!
-
fudi2002
nagyúr
Jut eszembe, mennyire normális, hogy kb 3 héttel ezelőtti frissítés óta elfoglalok egy CP-t, köv indításkor ugyanúgy piros. Ugyanez a heti küldetések. Csak úgy tudom végigcsinálni őket, ha egy játék alatt lezavarom az összes kiemelt küldetést.
Másnál is ilyen? Esetleg ez új feature? -
alibiman
aktív tag
Pár fegyvernek mostanában nincs hangja. Pl. Pestilence. Ti is tapasztaltok ilyesmit?
-
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30601 üzenetére
Nincs.
CATHARSIS EXOTIC MASK - THE DIVISION 2HOW TO GET THE CATHARSIS EXOTIC MASK IN DIVISION 2
The best ways to get the Catharsis exotic mask are:
Using the targeted loot feature for masks in The Summit.
Using the targeted loot feature for masks in Countdown.
Completing open-world activities (control points, missions, etc.) that target masks as loot rewards. -
nanamii_o
tag
válasz
FireKeeper #30599 üzenetére
A catharsis maszknak van "előkövetelménye"? 1 hete azt farmolom summit/cd és semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével