- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
Jelenleg a crew hibátlan nem küzdök a korábbi hibákkal amit fentebb írtam ...

Viszont én is kaptam meghívót a beta-ba , de sajna egy másik profilomba most olvastam a mailt
-
sunny84
senior tag
üdv , uplayben van az akciókban dlc státusz csináld magad vagy angolul do it yourself ... és nem adja meg pedig már régen meg kellene lennie
-
sunny84
senior tag
ez azért baráti zséé

-
sunny84
senior tag
kösz fiúk
, alapból nekem a jobb shift és a ctrl ( döntés , emelés ) pedig nem állítottam ... Na mind1 most már f@sza lehet tolni 1 keréken mókásan viszont most vettem észre ha nagyot ugratok mocival , trükköznek ezek a kis mocsok pilóták 
-
sunny84
senior tag
Üdv , hogy lehet 1kerekezni a mocival , ebben a personal stunt cuccban kéri meg a whellie stopot és fogalmam sincs
, billentyűvel megyek nem paddal .. köszi#10137) nzozz drivereket nézd át , de a dx10 újratelepítés meg a net framework is sokat segít
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , karbantartás van vagy mi a helyzet ? mentem volna pár karikát de semmi
-
sunny84
senior tag
hát nem tudom ... vegyes érzelmeim vannak a crew 2 vel kapcsolatban , én nem csípem ezt a trackmania cuccot kipróbáltam de fúj
nem erőltetnem itt , azok az ütközések is mik ebben :/ , az autók teljesen az nfs mw 2012 böl vett mozgás irányítás így ránézésre , még megjelenésre is csak hd ban turbózva , nekem teljesen azt a fillinget megfűszerezve gta5 el
hozza , ja meg repülő .. csónak egy autós játékban
? , még a motorok a crew1 böl ok elfogadja az ember , de ez na mind1 én vagyok lehet eddig ezen a véleményen , aztán lehet béta után másképpen gondolom.. pacsi -
sunny84
senior tag
dobálóztatok a játékcímekkel napokban ,most van pár akció érdemes lesni sztem beszerzek pár címet

[link] -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
nissan fairlady miféle jószág ebben a játékban megéri itt az árát , sok gammában kedvencem volt
-
sunny84
senior tag
válasz
ashiaor666
üzenetére
nekem elvileg jó , vagy is most szedem le az ac3 at ubi30 ból
-
sunny84
senior tag
mire kaptam 50ezer cc -t ? nem baj jöhet még
-
sunny84
senior tag
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
szinte minden megvan , legalább is az autók és megépítve minden kategóriában , 9 misi alá nem tudok egyszerűen esni soha
... javításokra költök jobban , mondjuk 2014 év végén és 2015 év közepéig sokkal jobban adta a zsét sztem -
sunny84
senior tag
éppen ráérek , tudok maradni pár órácskát , ha valakinek van kedve tolni az új küldit írjon vagy ha bandázás van

-
sunny84
senior tag
Üdv , valami megmozdulás vagy krúz mára ?

-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nekem 27 napot ír

-
sunny84
senior tag
válasz
Potyka03
üzenetére
Szeva ,nem tudom milyen konfigod van , de elég sok mindenkinél van ilyen hiba , driverek frissítése stb hogy állnak ? Amúgy én jelenleg 372.70 es drivert használom hibamentes szintén w10 x64 pro -n , anno nekem azt mondták mindig legyen naprakész a rendszer , de ha egy nv driver beválik ne cserélgessem havonta.
(#7638) Zsoxx egy konfig leírás azért jó lenne abból lehet okoskodni
-
sunny84
senior tag
amúgy mennyi ideig ingyenes , egy haver csatlakozna , csak nem találok rá infot , anno látta nálam , most lenne lehetősége leszedni ... kösz
-
sunny84
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
persze aki ne vette meg eddig más okokból vagy sajnálta rá a zsét , az jól járt és ez korrekt dolog ...
meg mi is örülünk hogy a pvp -k felpezsdültek
ha innen nézzük 
-
sunny84
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
ezt is szerették volna elérni , tudták lesznek páran ezáltal akik vásárolnak is... , nem a jóság vezérelte őket hogy adunk valamit hanem a marketing és be is jött ezért tart ott az ubi ahol tart , jelenleg 1.29 % ot ugrott a részvényeik és megy fel még mindig ..
-
sunny84
senior tag
akinek nem megy az először nyomjon rá a fájlok ellenőrzésére , utána nyomja be az uplay beállításoknál a próba verziók használatát és indítsa a játékot
-
sunny84
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
nekem nincs gond , most küldtem ki a küldiket
-
sunny84
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
kész vicc

-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
nekem van a legtöbb lóvém

pedig már mindenem megvan
-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
állítólag nv karikban van jobban ez a jelenség , az új nfs ben is arra fogják a pályáról való kiesést ....
-
sunny84
senior tag
válasz
Fehdavee
üzenetére
nem akarlak ijesztgetni de 2 haveromnál is elfosta magát ez a típus táp .... , chifi már rég nem olyan mint volt régen , én mindenkinek thermaltake tápot ajánlok ( ezekben nem csalódtam még ) , mert azt is használok smart se 630w -t hangtalan erős moduláris stb finomság
-
sunny84
senior tag
az f40 es ferka megvehető játékpénzért , gondoltam szólok ... vagy már tudtátok

-
sunny84
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
értem köszi , a limitált mini meg a viper gts meg van , most telepítettem pár játékot elindítottam meg toltam velük picit pl rayman , trial fusion motoros valami és kaptam sok pontot
-
sunny84
senior tag
Üdv az mi az uplayben a nevem alatt hogy 500tp kell a szintlépéshez ? lehet lámaság de nem tudom
thx -
sunny84
senior tag

-
sunny84
senior tag

-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
nm
... tehát ugyebár kiküldöd virtuálisan ö nem megy sehova nem kell küldibe mennie semmi ... nem kap lóvét érte , ellenben te meg kapod meg reputation pontot a frakció háborúhoz -
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
-
-
sunny84
senior tag
na megy f@szán a crew megjavult , hogy is tudom 1280 x 1024 ben futtatni ? anno Quqa ( bocs nfsw megmaradt de itt Ufo1 ) nekem írta de nem találom ..
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
igen érdemes mert 40% os akció van de már csak február 6 ig amúgy 9990 ft [link]
----------------------------
tixem : az avatarod az ac 4 bf böl a james kid ugye ?
-
sunny84
senior tag
először is BUÉK mindenkinek

másodszor meg eladó egy the crew limited edition + uplay acc meg minden , belefáradtam nem küzdök tovább
érd priviben -
sunny84
senior tag
a menet a következö felraktam a w7 x64 ulti sp1 et , frissítések 1 része meg ami most is töltödik , game fel a 2 dvd röl ugyebár az uplay is felmegy ezzel , elsö indítás frissíti az uplayt + szedi le a 7 gb valamennyit a játék , már indítható a game de semmi kilép hogy nem müködik

-
sunny84
senior tag
mindent végigzongoráztam , volt fent w7 -8 -8.1 -10 semmin se megy csalódott vagyok , ilyen nincs hogy nem megy , mikor megvettem vígan ment w8 on , volt egy alaplapcserém , újraraktam a gépet úgy ahogy kell , sokáig nem játszottam vele , sokan nyaggattak lépjek már fel vissza , ok engedtem , feldobtam semmi és elkezdődött a huzavona , minden más ok de ez pffff
... ott tartok hogy eladom ezt a f@st -
-
sunny84
senior tag
w10 el mi a tapasztalat crew ügyben ? lehet a jogtiszta w8.1 enterprise ot felfrissítem w10 nek hát ha menne
... vagy a win 10 gané rendszer ? -
sunny84
senior tag
semmi , ez a support olyan mint az ea féle vagy f@sabb , tehát hiába mondom hogy friss a rendszer friss minden driver naprakészen összes rendszerfrissítés telepítve ... minden adat küldve nekik nagy semmi

most azt próbálom hogy full letöltöm az uplayen keresztül nem rakom fel a 2 eredeti crew dvd -t hanem leszedem a 23 gb ot , ha simán felrakom lemezröl csak 7gb szed le frissítést -
sunny84
senior tag
üdv , 1001 éve nem jártam erre , nekem is sz@rakszi , 0ra letoltam a gépet win 8.1 enterprise fel most felraktam a crewet több mint 7 gb frissítést szedet le és nem indul
miért ? kösz elöre is -
sunny84
senior tag
nekem is hatalmas csalódás a játék amilyen kedvel megvettem és lelkesedve játszottam letört teljesen :/ , néha néha előveszem megyek pár kört terepezek valakikkel száguldozok de a multi része felmérgel a sok veszteni nem tudó és minden vagyok csaló hacker lóf@.z kabaré ez , kieget meg bármi mást ami ehhez a játékhoz tartozik tutkóra nem veszem meg ...
-
sunny84
senior tag
akkora marhaság ez az új rendszer , más szintű emberkékkel menve és folyamatosan nyerek nem adja a pontokat sok értelme van így

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, alapból nekem a jobb shift és a ctrl ( döntés , emelés ) pedig nem állítottam ... Na mind1 most már f@sza lehet tolni 1 keréken mókásan viszont most vettem észre ha nagyot ugratok mocival , trükköznek ezek a kis mocsok pilóták
és ezzel mi lesz kiütik a szerókat 0,5 - 1 év múlva , kabaré 

érd priviben
minden más mocskos jól megy de ez