Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Egyszer? Volt, hogy minden vasárnap hajnalban letoltam

(#10101) szami777 Arra a helyzetre ott van a család
Asszony, lányom és a fiúk is beültethetők. De nem szokott kelleni. Három órát ki lehet bírni, főleg ha nagyon behúzza az embert. Single futamban meg tényleg meg lehet állítani, van Esc opció. A mait speciel crewban indítottam, csak 20 perc után kiszállt a delikvens. Összesen kétszer robbantam fel. Egyik a saját f@szságom miatt, a másik örök rejtély marad 
(#10103) Rony949 Olyan 600+ kilométeres a táv és minden nagyobb város és táj érintve van. Levágások sikere és pályaismeret elég sokat jelent. Jól összerakott pálya a Landmark Tour. Egyetlen negatívum, hogy a végére van hagyva a havak meg Colorado. Az azért nehezebb és majd három óra koncentrálás után nyögdécselős néhol egyáltalán az úton maradni. Mi játszottuk úgy itthon, hogy a fiúk közül egyik beült mellém a másik géphez és csapattuk. Egy élmény volt, sok-sok röhögéssel, káromkodással és csodák is történtek. (Ezeket a nem élmény szintjén játszó kollégák valami rejtelmes hangzású BUGnak nevezik
) Tehát mi igenis tudjuk élvezni a játékot, plusz én a hosszú versenyeket is. A coloradós részeket meg a Colorado Crawl pályán érdemes gyakorolni. Ott benne van minden nyűge a kanyonnak. Az is megvan már 60-tól kevesebb perc alatt. Szóval. Aki kedveli a hosszabb versenyeket, kiemelten ajánlom a Landmark Tour négyórásra hirdetett pályáját. Nagyon jó! Én először 570 pont körüli kocsival ugrottam neki. Vért izzadtam, hogy benne legyek a háromban. (233 perc volt) Aztán másik accon, valami előtte vett alap dirtessel, csak az alap dirt level cuccokkal. Volt hogy sírni tudtam volna, de csak meglett
(238 perc rémlik)(#10105) laskr99 A Showtime megvolt már 99 és 98 perc alatt is
De átlag a 110 perc nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Asszony, lányom és a fiúk is beültethetők. De nem szokott kelleni. Három órát ki lehet bírni, főleg ha nagyon behúzza az embert. Single futamban meg tényleg meg lehet állítani, van Esc opció. A mait speciel crewban indítottam, csak 20 perc után kiszállt a delikvens. Összesen kétszer robbantam fel. Egyik a saját f@szságom miatt, a másik örök rejtély marad 
) Tehát mi igenis tudjuk élvezni a játékot, plusz én a hosszú versenyeket is. A coloradós részeket meg a Colorado Crawl pályán érdemes gyakorolni. Ott benne van minden nyűge a kanyonnak. Az is megvan már 60-tól kevesebb perc alatt. Szóval. Aki kedveli a hosszabb versenyeket, kiemelten ajánlom a Landmark Tour négyórásra hirdetett pályáját. Nagyon jó! Én először 570 pont körüli kocsival ugrottam neki. Vért izzadtam, hogy benne legyek a háromban. (233 perc volt) Aztán másik accon, valami előtte vett alap dirtessel, csak az alap dirt level cuccokkal. Volt hogy sírni tudtam volna, de csak meglett