- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
A vulkanos terkepbe sajnos beletorott a bicskam es ott letettem a jatekot.
Minden ok egeszen addig, amig fel kell fedezni a szukseges allatfajokat. Ahogy a cikkben is emlitesre kerul, ha nem passzol minden gyakorlatilag kockara pontosan, akkor ujra kell neki kell futni.
Erre maximum 2x voltam hajlando, utana megkoszontem az addigi elmenyt (ami amugy egesz jo kikapcsolodas) es tobbe nem inditottam el a jatekot.
-
Pedig pont olyan játék, amit én inkább mobilon játszanék.
-
GeoJoe
senior tag
Sajna mobilon se elérhető sok eszközre, direkt korlátozták az elérhetőséget (pl. S22U nem játszik). Pedig szívesen kipróbálnám.
-
-
DudeHUN
őstag
Ez egy összetettebb puzzle. Egy logikai játék. Szóval mindenki így álljon hozzá.
Annak viszont elég jó. Csak kicsit rövid. És ahogy jelezve is van az bosszantó tud lenni, hogy elsőre nem mindig tiszták a pálya követelményei.
Meg nem a leghosszabb játék. Plusz, ami számomra negatív volt, hogy a pályák közben nem lehet menteni. -
JoeYi
őstag
: O Netflixen keresztül ingyé' van. Köszi a bemutatót
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest