Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
A vulkanos terkepbe sajnos beletorott a bicskam es ott letettem a jatekot.
Minden ok egeszen addig, amig fel kell fedezni a szukseges allatfajokat. Ahogy a cikkben is emlitesre kerul, ha nem passzol minden gyakorlatilag kockara pontosan, akkor ujra kell neki kell futni.
Erre maximum 2x voltam hajlando, utana megkoszontem az addigi elmenyt (ami amugy egesz jo kikapcsolodas) es tobbe nem inditottam el a jatekot.
-
Pedig pont olyan játék, amit én inkább mobilon játszanék.
-
GeoJoe
senior tag
Sajna mobilon se elérhető sok eszközre, direkt korlátozták az elérhetőséget (pl. S22U nem játszik). Pedig szívesen kipróbálnám.
-
-
DudeHUN
őstag
Ez egy összetettebb puzzle. Egy logikai játék. Szóval mindenki így álljon hozzá.
Annak viszont elég jó. Csak kicsit rövid. És ahogy jelezve is van az bosszantó tud lenni, hogy elsőre nem mindig tiszták a pálya követelményei.
Meg nem a leghosszabb játék. Plusz, ami számomra negatív volt, hogy a pályák közben nem lehet menteni. -
JoeYi
őstag
: O Netflixen keresztül ingyé' van. Köszi a bemutatót
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest