Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
scapegt
üzenetére
Allatorvos necces, népkertibe (szerencsére) én vittem amikor szo szerint elszurtak Fido-t, masikat meg nem igazan ismerek ami ne csak kutyamacska lenne.
Kenyérbol sokat nem kap, csak egy kicsit erositesnek es mert legalabb megeszi. Fogai rendbe vannak bar szenabol fogalmam sincs mennyit eszik. Multkor nyigott, akkor egy szotyi a fogara volt csuszva - levettem meg elkoboztam azt a 2 szemet ami egyben volt.
Cebiont szerintem veszek amint tudok. Kajabol Versele Laga-t (most megnemmondom milyet raadasul az is uj format kapott kivulrol) kapnak meg valami ocso magkeverekes is lett véve csak hogy legyen kiegeszitonek.El lett koltoztetve Flafi ketrecéről (kulon vannak) a konvektor mellé, azota nyugodtabb es latvanyosan bujik a meleg ketrec szelehez. Mint kiderult amugy fiu, igy egyutt nem lehetnek...
-
CocooN-z
őstag
válasz
scapegt
üzenetére
Kiderítettem biztosra, Fiú az idősebbik egyén is
Na ilyenkor mi is van? Nem is érdekli a kicsit hogy fiúra mászik? Mivel lehet őt lenyugtatni, hogy belássa, nem csajjal van dolga?THX előre!
(most egész sokáig bírták válaszfal nélkül, majd 3 óra után -sötétben, mintha ettől jobban beindulna- bekattant, és jött a fal, ekkor nyikkanás sincs)
ui: Mai pokrócozás során max 1x mintha akarta volna toszni, de azis egy két hasbarugás után elillant
Jó lenne ha kb így viselkedne a ketrecben is 
-
orkester
őstag
válasz
scapegt
üzenetére
A rövid szőrű nagyon aranyos, de itthon fiú uralom van (3f-1l), így nem lenne jó ötlet, mert a lány is már lassan 6 éves.
Egyébként sajnos nekem sem jut már annyi időm rájuk, de próbálok mindent megadni Nekik, főleg a kényelmet, meg a malac társaság lehetőségét.
Igaz a lány malac magányos, de vele Párom azért próbál foglalkozni amennyit tud. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
scapegt
üzenetére
Egy éve van már nálunk, előző lakhelye 60x40-es volt. Ez nem depressziós, ez ÉHES.
Tudom amiket mondtál, olvasgattam az oldalad. Eddig nem volt a ketrec mérete miatt társra lehetőség - most majd az anyagiak döntenek mikor vagy találunk-e miskolcon malit - mert gondolom posta nem játszik.

Előző malackát (Fidó † ) a spanyol uborka nyírta ki, ez most jól viselte a salátát is télen, szerintem nagyon random mikor mibe szalad bele az ember. Száraztápból Versele laga markat kap, valtozo mikor melyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cebiont szerintem veszek amint tudok. Kajabol Versele Laga-t (most megnemmondom milyet raadasul az is uj format kapott kivulrol) kapnak meg valami ocso magkeverekes is lett véve csak hogy legyen kiegeszitonek.