- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
gjoco1 #23073 üzenetére
Elhiszem, nincs is ezzel gond.
Nem is a screenekkel volt a gond (bár szerintem ez a szalagon gyártott, és mindennapi, koncepció nélküli összeválogatós HS készítés nekem is sok), hanem a feltétel és válogatás nélküli elfogadással és dicsérettel, degondolomremélem ezt nyilván te is vágod.
A tényleg jó és egyedi HS-t soha senki nem hurrogta le, de mostanában már azt sem, amit le kellett volna. Én spec. azért, mert ha menthetetlennek látom, inkább hagyom az egészet.
Azt gondolom, hogy ez egy ilyen éra, néha becsúszik egy-egy erősebb poén, de; és főleg ha az utólag ki is lett javítva/meg lett magyarázva, akkor tudni kell elfogadni, megbocsátani.
Tehát: ezért meg ne sértődj!
Én is befejeztem az OFF-olást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Roborock S7 robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged