- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
-
1tigris
tag
Szép napot
[link] -
punky10
addikt
válasz kertsa #23886 üzenetére
Ha a megjelenés és működés menü alatt kiveszed a pipát, és nincs beállítva gesture-vezérlés a megjelenítésére, akkor nem szabad(-na...) megjelennie.
Bár szerintem sem szerencsés teljesen eltüntetni, nálam ujjmozdulat lefele, és előjön, újabb mozdulat és eltűnik...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
1tigris
tag
Estét
[link] -
7Sony7
addikt
kertsa, yuyizi: köszi.
Ha a hs ről akarok képernyőmentést csinálni, mióta fent van a zooper, csak fekete üres kép lesz. Ez miért van?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zho-lee
addikt
válasz Adamis #23875 üzenetére
Valódi old scool..
Nem ledegradálni akartam, szerintem ez maga a stílus!Gratula!!
U.i.: lassan összeáll ez a fránya android L.. de mire nekiállnék hs-t csinálni ezt a previewet leváltja a végleges, elvileg 3-án.. nem baj, holnap töröm a fejem!
Ja, "L" alatt pl az xposed nem megy a fix art miatt, de a zooper igen! Hál' istennek!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kertsa
senior tag
Hogy tudom beállítani, hogy az állapotsáv egyáltalán ne jelenjen meg?
-
7Sony7
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv! Zooperben időjárás widgetnél meg tudom valahogy oldani, hogy ne automata legyen a helymeghatározás, hanem kézileg beállítani?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
mihione
őstag
válasz kakukkmarci #23858 üzenetére
Hat ez jo nagy baromsag egy kezzel hasznalhatatlan a telo dupla ujjas swipeokkal.maradok a kicsinyitett navbarnal...
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
zho-lee
addikt
válasz kakukkmarci #23858 üzenetére
Nagyon köszönöm, de a felét így is mindig elfelejtem..
Azért rálesek, mert a pie, az nem százas mindíg.. pl a quickpicben lapozva majdnem esélytelen előcsalogatni.
Vagy faragok egy kicsit az ujjaimból..Talán most lesz időm hétvégén valami gesztust találni a navibár on/off-ra.
Vagy találok egy pont ilyen nevűt a playon..
Hogy eszembe sem jutott eddig!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kakukkmarci
senior tag
válasz zho-lee #23775 üzenetére
Én máshonnan közelítettem meg ezt a navi gombos kérdést, de hasonló végeredményre jutottam; nem kell az !
Csak én nem nem raktam ki, hanem el tudtam tüntetni !
Ja, találtam neked valamit: [link]
Csak hogy egyszer mintha azt mondtad volna, hogy nincs több gesztus a launcher-edben... Hát, ebben van egy pár .[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
zho-lee
addikt
válasz kertsa #23855 üzenetére
A zooper az e-robot is kezeli, hasonló,mint a tasker. És magyar, mivel a fejlesztő is az.
Nekem egyenlőre a mobilnetet, és a wifit kapcsolja, de időhiányban szenvedek, kijött a Lollibop, de még csak preview.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
ananasz1
tag
válasz kakukkmarci #23850 üzenetére
És a színtévesztő Zuram nevében is
Nagyon kompakt, stílusos! A pie az Pie Pro vagy Paranoid?Ok, közben jött válasz
[ Szerkesztve ]
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
zeon.hu
nagyúr
nagyon jó!
a színvakok nevében is köszönömaz egy lebegő gomb vagy widget?
#?*@&!
-
Garada
őstag
Nagyon pofás lett, nagyon tetszik.
-
kertsa
senior tag
Zooperrel lehet olyan vidgetet készíteni amivel be és kikapcsolni lehet pl: adatforgalom, hotspot, wifi ?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz kakukkmarci #23843 üzenetére
Nem.
Úgy néz ki, hogy telefon csere lesz, és abbahagytam egy elkezdett munkát.
Ezzel is volt némi meló de amit építettem bele, már nem rajtam ki, mert nem lett kész.
Egyébként öt db widget.#?*@&!
-
-
silboy
aktív tag
válasz ananasz1 #23818 üzenetére
Hogyan csináltok ilyen egyszínű háttereket?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
kertsa
senior tag
-
Orf3usz
tag
Windows alatt mivel szoktad kicsomagolni az apk-t?
-
ananasz1
tag
válasz zeon.hu #23800 üzenetére
Remek sasszem, látom a rutin! Én tuti nem vettem volna észre
Rögtön meg is néztem, hogy javítsam, és kiderült, hogy nincs szóköz. Bizonyos betűtípusok úgy tűnik, nem kezelik jól az 'ő'-t. Végigpróbáltam 6-7 félét, és több is van (pl. walkway, origin light) , amivel szóköznek néz ki. Egy sima, vízszintes sor amúgy, a mérethez és a térközhöz nyúltam csak. Tapasztaltatok már ilyet ékezetes betűknél?[ Szerkesztve ]
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)