Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Ez volt az egyik ok amiért próbáltam egy új topikot nyitni ennek a témának. A tőzsde topikban már annyi minden keveredik, hogy csak na. Ahogy elnéztem nem túl sok köze volt a témához.
Remélem azért vagyunk páran akik benne vannak ebben a témában és meg is osztják véleményüket, tapasztalataikat, kérdéseiket és esetleg stratégiáikat. Több szem többet lát, pláne ebben a témában.
Dehogyis nincs keresni valód!! Ha érdekel a téma, akkor tudok neked segíteni. Csak a megfelelő kérdést kell feltenned. Van az első hszben egy pár link ami némi útmutatót ad ahhoz, hogy milyen módszertant használok, használunk.
Fundamentális elemzésben is benne vagyok picit, szóval nyugodtan kérdezhetsz olyan témában, bár nem ez a specialitásom.
Ha érdekelnek a banki hozamoknál jóval nagyobb nyereségek lehetősége, akár tradelni szeretnél, bármilyen oknál fogva akkor máris itt a helyed!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest