- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Ez volt az egyik ok amiért próbáltam egy új topikot nyitni ennek a témának. A tőzsde topikban már annyi minden keveredik, hogy csak na. Ahogy elnéztem nem túl sok köze volt a témához.
Remélem azért vagyunk páran akik benne vannak ebben a témában és meg is osztják véleményüket, tapasztalataikat, kérdéseiket és esetleg stratégiáikat. Több szem többet lát, pláne ebben a témában.
Dehogyis nincs keresni valód!! Ha érdekel a téma, akkor tudok neked segíteni. Csak a megfelelő kérdést kell feltenned. Van az első hszben egy pár link ami némi útmutatót ad ahhoz, hogy milyen módszertant használok, használunk.
Fundamentális elemzésben is benne vagyok picit, szóval nyugodtan kérdezhetsz olyan témában, bár nem ez a specialitásom.
Ha érdekelnek a banki hozamoknál jóval nagyobb nyereségek lehetősége, akár tradelni szeretnél, bármilyen oknál fogva akkor máris itt a helyed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest