Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
kk831228
üzenetére
igen.
jó minőségű, ez a Kamjove kanna (ebayről rendelhető)
jó minőségű teáknál érdemes ebbe az irányba elmenni! továbbra is kérdezem, h MENNYIT iszik meg 1x-re a hölgy?
nekem ez a méret ideális (formára is ez néz ki a legjobban sztem), ez kb 2-2,5dl főzetet jelent forrázásonként...
ha úgy érzed, h nem szívesen bíbelődne a hőmérővel (sztem egyáltalán nem bonyolult, hamar meg lehet szokni) akkor jó lehet egy ilyen linkelt Sencor kanna! viszont, ha te ezzel párhuzamosan szeretnél filter kv-val is foglalkozni, akkor érdemes lehet megfontolni egy Brewista kannát...(amúgy nem jó a linked, de sikerült megfejtsem!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)