Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nekem ízlett a Bravos, pedig a zöld teát nem annyira szeretem. Finom mangós és mindenféle trópusi, egzotikus ízesítéssel van, nagyon kellemes szerintem. A Dilmah-t még nem próbáltam, otthon nekem túl drága volt, itt külföldön meg nem kapni.
Ami szerintem nagyon rossz zöld teában, az a Pickwick, Tesco, meg a lidl-ös Lord Nelson. A Teekanne-t meg én tartom hulladéknak, igaz abból csak fekete teát ittam.
Amúgy egy fun story: két hete meló közben láttam az automatán, hogy nem csak black tea van, hanem white tea is. Megörültem, hogy ezt az igényességet, fehér teát automatában, ez olyan ritkaság, amit ki kell próbálni. Közben meg black tea volt tejjel, ráadásul ihatatlanul rossz is, mindezt egy teaívó nemzetnél, Anglia kellős közepén. Nem normálisak ezek. Tudom, az automatás cuccok olyanok is, nem is tudom, hogy miben reménykedtem, de azért durva volt. Kávénál tényleg úgy van, hogy a black coffee az üres kávé feketén, a white coffee pedig tejjel van, de ezt teára nem lehetne átvinni elvileg, mert a white tea nagyon mást jelent, fermentálatlan teát, ami eleve másfajta teacserje leveléből készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest