- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nekem ízlett a Bravos, pedig a zöld teát nem annyira szeretem. Finom mangós és mindenféle trópusi, egzotikus ízesítéssel van, nagyon kellemes szerintem. A Dilmah-t még nem próbáltam, otthon nekem túl drága volt, itt külföldön meg nem kapni.
Ami szerintem nagyon rossz zöld teában, az a Pickwick, Tesco, meg a lidl-ös Lord Nelson. A Teekanne-t meg én tartom hulladéknak, igaz abból csak fekete teát ittam.
Amúgy egy fun story: két hete meló közben láttam az automatán, hogy nem csak black tea van, hanem white tea is. Megörültem, hogy ezt az igényességet, fehér teát automatában, ez olyan ritkaság, amit ki kell próbálni. Közben meg black tea volt tejjel, ráadásul ihatatlanul rossz is, mindezt egy teaívó nemzetnél, Anglia kellős közepén. Nem normálisak ezek. Tudom, az automatás cuccok olyanok is, nem is tudom, hogy miben reménykedtem, de azért durva volt. Kávénál tényleg úgy van, hogy a black coffee az üres kávé feketén, a white coffee pedig tejjel van, de ezt teára nem lehetne átvinni elvileg, mert a white tea nagyon mást jelent, fermentálatlan teát, ami eleve másfajta teacserje leveléből készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Alkoholista nevelde
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs