Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
hátazé a bravos az -sztem- eléggé fos! nem egy kategória a Lipton, Twinings, Dilmah háromszöggel... kicsit lejjebb, de még azért esetleg az 'iható, ha nagyon muszáj' kategóriába sorolom a Teekanne-t... de ha lehetőség van rá, akkor valóban szálas!
ha Bp, akkor mindenképp ajánlom az ikeás húshőmérőt, gyors, pontos (gyorsabb és pontosabb, mint egy analóg! és cs 1490!) bestbuy!
teaszűrőből, ne sajnáld a zs-t egy kicsit drágábbra, (kicsit visszaolvasol, linkeltem korábban is!
) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni! 
(teatojást én sem ajánlom, nem hagyja a leveleket szépen kinyílni, nem az igazi...)
edénynek amiben ázik, és amiből iszod, mindkettőhöz színtelen, átlátszó, edényt javaslok, h gyönyörködhess a színekben, és könnyen elkerülhesd a túlázást! (erre -a hőmérséklet mellett!- fehér, zöld, oolong teáknál nagyon figyelni kell! könnyen megkeseredik!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni!