Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 2 heti érlelés után végül kiporcióztam a 1,5 litert 3 darab fél literes üvegbe, melyekből lett almás-fahéjas, mangós meg uborkás-mentás kombucha, utóbbi asszony ötlete volt, szerintem nincs jó íze.
Viszont én lehet, hogy túltoltam a cukrot, mert nekem sokkal sötétebb lett az ízesítetlen kombucha.Bubis se lett nagyon, bár én nem használtam túl jól záró edényeket, legközelebbre kerítek pár csatos üveget. Most így 1:1 arányban keverek hozzá szénsavas vizet, hogy buborékos legyen valamennyire. Az ízek jól kijöttek amúgy, olyasmi mint valami fanyar szörp, de van még mit csiszolni a technikán.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont én lehet, hogy túltoltam a cukrot, mert nekem sokkal sötétebb lett az ízesítetlen kombucha.