Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Úgy veszem észre hogy eljött az idő hogy forralás megkezdésekor egy pattanó hangot lehet hallani, majd belenézek a forralóba és alulról feljött a vízkő valamennyire. Beleöntök annyi ecetet hogy ellepje az alsó részt ahol a vízkő van, ez fél óráig benne van majd sokszor átöblítem, forralok egy adagot majd megint öblítés és ennyi.
De durva hogy már 1 forralás után lehet látni kicsapódást az alján. Kemény a víz nagyon.
n.gab
Pfú ez így nekem sok.
Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.
Vagy azon is gondolkoztam hogy mi lenne ha üveg forralóm lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Rockrider Race 940 S
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.