Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Úgy veszem észre hogy eljött az idő hogy forralás megkezdésekor egy pattanó hangot lehet hallani, majd belenézek a forralóba és alulról feljött a vízkő valamennyire. Beleöntök annyi ecetet hogy ellepje az alsó részt ahol a vízkő van, ez fél óráig benne van majd sokszor átöblítem, forralok egy adagot majd megint öblítés és ennyi.
De durva hogy már 1 forralás után lehet látni kicsapódást az alján. Kemény a víz nagyon.
n.gab
Pfú ez így nekem sok.
Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.
Vagy azon is gondolkoztam hogy mi lenne ha üveg forralóm lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.