- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clown
csendes tag
válasz
szoltan70 #39628 üzenetére
Nem, nincs Xbox-om. Végül minden DDC-t töröltem. Majd 3x (!) kellett gyári visszaállítást csinálni, hogy újra normális legyen a DV tartalom. Utána beállítottam a DCC-t Viktor adatai alapján. A DV és a HDR10 jó lett, de az SDR DCC beállítás valahogy nem jó. Az ég kékje beszürkült, foltosodás jelent meg a képen (akár tv adás akár YT videó), így ez megmaradt alapbeállításon. Sajnos downgradelni nem tudok, nincs img fájlom valamint a menetét sem ismerem. Köszi az infókat.
-
Clown
csendes tag
T. Fórumtársak! Segítségeteket kérem. A 805-ös 55”-os tv-m megkapta az új firmware-t. Azóta a Dolby Vision jelet megkapja a tv, de nem vált át abba a módba. SDR és HDR módban hibátlanul működik Viktor új kalibrációs értékeivel is. Megcsináltam egy gyári visszaállítást, de a hiba ugyan az maradt. DV jelet megkapja (az info gomb megnyomásával ki is írja az aktuális bitrátát), de nem hajlandó a DV képre váltani, még HDMI csatlakozóról sem. Mit csináltam rosszul? Vagy kell egy hard reset? Ha van ilyen és hogyan kell? Eddig a készülék hibátlanul tette a dolgát, de ez úgy néz ki hogy hazavágta. Remélem hogy tudtok segíteni vagy egy jó megoldást mondani. Legvégső eset a szervíz, mert másfél éves a készülék. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest