Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
BreamHunter
üzenetére
Nekem is csinálja, szintén digi.
LG tv n rendben van pedig. -
LiteCross91
aktív tag
65C805
Nektek is csinál olyat, hogy TV módban nem frissíti be, hogy éppen milyen műsor megy? Újraindítom a tv t akkor a guide szerint írja szépen mi megy, de ha véget ér a műsor nem vált tovább, mindig azon marad. A guide pedig jól mutatja. Régebben pedig jó volt.
Van ötletetek? TV app cache törlése megvolt, restart többször is. -
LiteCross91
aktív tag
Ha iPhone ról chromecaston ráküldtök egy Youtube! videót a tv-re c805, akkor a teló felfele hangerőgombjával nektek sem hangosodik a tv? A lefelé gomb érdekes müködik. Több iphone al is teszteltem, nem jó. Androidos teloval nincs baja. Érdekel, hogy másnak is ilyen-e.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Nekem itthon 5Ghz-es wifin, plex-ről simán viszi a 4k, HDR, Dolby, TrueHD 5.1 filmeket.
Ennek nincs köze az internet sebességhez, mert belső hálózaton megy a kommunikáció. A router és a portok/wifi sebessége a kulcs. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Át kellett vegyem a nyelvet angolra. Utána magához tért. Viszont bekapcsoltam ezt a screenless servicet. Így figyel maga a tv mikor ki van kapcsolva. Mondom neki, hogy turn on és látszólag tudomásul veszi, de fekete a képernyő. Ha azt mondom power on vagy open Disney+, akkor meg bekapcsol a kép és csinálja, amit mondok, de a turn on tv re semmi nem történik. Másnál, hogy van ez?
Szerk.: Resart után, turn on ra bejött a kép.
érdes dolgok ezek -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Neked ki-be tudja? Nekem csak be tudja jelenleg, és már kezd felmérgelni. Átneveztem, már áramtalanítottam, routert is, google hubokat is. Ugyanaz a szöveg jön: "Please consult with your device manual or manufacturer on whether it's supported."
Van ötlete valakinek esetleg? -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy 65C805 tv-m. Google Home-ba szépe felvettem és "Turn on the TV" utasításra szépen be is kapcsol, ahogy kell. Viszont kikapcsolni meg nem ("Turn off the TV utasításra"). Próbáltam telefonról, google hubokról is, de nem engedi. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- HP Omen gamer szék Citadel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

érdes dolgok ezek
Vhiktor