- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenicsab
tag
válasz
SPeti1 #27938 üzenetére
Szia!
Így már értem a "porblémát".
Nem tudni nálad milyen a Denon, így hát leírom az én felállásomat:
TV c805, a hdmi1 ben firestick, a hdmi4 ben hdmi audio extractor eArc kompatibilis, Denon AVR hdmi nem eArc kompt.
Így a hang a hdmi kütyű out-jából az AVR inputjába küldi a multihangot gond nélkül, a TV meg eArc soundbarként látja azt.
Szépen működik még a BR player is megy vele.Ha a tied eArc kompt, akkor a tv hdmi4-et kell az AVR hdmi out!!! jába kötni és lesz hang és mivel ez kétirányú , elvileg a kép is.
Gyanítom hogy nem hdmi 2.1 es az AVR és ezért butul le HDR-é.
Viszont ha nem ilyen az AVR-ed, akkor nincs megoldás az audió kütyű nélkül.
Még télen próbáltam egy olcsóbb eszközt és az sem engedte át a DV -t. Vissza is küldtem. -
kenicsab
tag
válasz
SPeti1 #27908 üzenetére
"Ami szerintem hiba, hogy a HDMI4-et használva, mivel ez tud hangot visszaadni az erősítőnek (eARC), nem vált át a tartalom Dolby Vision-ra., a HDMI1 és HDMI2 tökéletes."
Szia!
Ezt kifejtenéd picit, nem világos hogy erősítő esetében hogy jön képbe a Dolby V.?
Mert ha D. Atmosra gondolsz, akkor az érthető, csak dedikált hanglejátszók esetében engedi pl: soundbar ill, D.A. AVR!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest