Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nyilván, de szerencsére elég jó a lefedettsége. Volt már akinek itt valamelyik topikban ajánlottam. Nem is tudott róla. Egy darab dróttal bejött neki az adás. Nagyon hálás volt az ötletért.
Azt nem tudom, hogy a tv-re fel lehet-e valahogy heggeszteni a mindigtv go appot. Mobilon elég jó.
-
mihaly13
tag
Nekem van egy 50C635-m és a legújabb firmwareval V576-l elég jól muzsikál az eredetivel ami rajta volt nem vitte a kábelről a 4K műsorokat most júl működik ! Nem tudom hogy melyik jóbb a 635 vagy a 645 de mindenhol a 635-s drágább a 645-l és a 635-n 2 darab USB van a 645-n csak egy .
-
Redlight2
tag
Konyhàba ment egy 43" c645 ,nem rég szereltem fel a falra. Szerintem àràhoz képest baromi jò kis tv. Telekomnàl sikerült 70ezer körül elcsípni, de simàn megéri a 130ezres rendes àrat is. Hangja a 15nm-es konyhànkban bőven elég..sztem még 25ös hangerőnél magasabbra nem toltam fel
Alap TV, de azok közül a legjobb. Hasonlòt samsungban vagy 50ezrerrel dràgàbban kapni.
Nekünk megfelel, sőt..még túl is teljesíti az elvàràsainkat. Viktor féle c735-ös beàllítàsokkal hasznàlom plex+netflix+iptv-re. Eddig hibát nem nagyon talàltam. Talán csak annyit, h szeret tükrőzdni
konyhaszekrény összes nyomorult làmpàja visszaverődik... De ha nagyon zavar, azokat a làmpàkat amik pont szemben vannak lekapcsolom, mert az oldalròl érkező fények nem zavaròak 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung UE50TU7022K
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te mennyit fizetsz a termékek konkrét ára helyett?
Alap TV, de azok közül a legjobb. Hasonlòt samsungban vagy 50ezrerrel dràgàbban kapni.
Vhiktor