Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
aktív tag
válasz VFR800 #22624 üzenetére
Gondolod ha valaki visszaküldi ,akkor a fólia visszarakással fog foglalkozni?
Megpróbálja szépen ,de tudja hogy úgysem sikerül.Nézd meg az üzemóra számlálót, biztos van benne ilyen.
Láttad volna én hogy vettem , a 835-öt.
Kiállított utolsó darab volt. Mondom a srácnak sokat ment? Pár hónapja van kint de nem volt minden nap bekapcsolva.Akkor csomagold be, mert elviszem.
Elmentem kifizetni, papírozni, mire visszamentem bedobozolta és szólt hogy minden oké.
Hazahoztam kibontottam és minden fa..a.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Celtis
veterán
válasz VFR800 #22624 üzenetére
Engedd már el. Ezt senki nem rakja így vissza. Igen a szélén azzal a széles celluxszal van leragasztva, alig lehet levakarni. Írtam is. Ne legyünk már hülyék, hogy egy buborék miatt küldünk vissza tv-t, anélkül, hogy kipróbálnánk.
Helyzed üzembe és élvezd. Aztán ha valami baja van, akkor az más történet.Csak a refencia kedvéért, így nézett ki, amikor én nagyon gondosan próbáltam a visszaküldött tv-re felrakni a fóliát.
-
Swami
senior tag
válasz VFR800 #22630 üzenetére
Körben a keret valóban mintha celluxxal lenne ragasztva és tényleg alig jön le. A távirányító, meg a csavarok rendesen lehegesztett zacskóban voltak? Amúgy nem hiszem, hogy újra csomagoltat mernének eladni újnak. Bár ki tudja, amilyen vadkapitalizmus van széles e hazában....
Az üzemórát kellene megnézni, de én nem tudom, hogy egyáltalán van-e benne ilyen. Talán valaki kiokosít.Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Saccco
nagyúr
válasz VFR800 #22635 üzenetére
A TCL Login nem kötelező, amikor feljön, akkor a távirányítón nyomj 5-ször fel és 5-ször le nyilat, így át lehet ugrani!
Ha esetleg itt elakadnál.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
baladam86
aktív tag
-
silboy
aktív tag
válasz VFR800 #23303 üzenetére
Ez az, basszus, pedig már jártam itt!
Köszönöm!
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Vhiktor
veterán
válasz VFR800 #25735 üzenetére
Adaptivra kell állítani a hdrt a set top boxon.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest