- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
lorinser #38451 üzenetére
Nekem a 43C655-höz tartozó RC833 gyári táv egyáltalán nem sorjás sehol a felső és alsó rész tökéletesen azonos méretű, az elemfedél is tökéletesen passzol. Lassan fél év használat után a tetején lévő fényes rész alja (ahol érintkezik az asztallal) kicsit karcos. Szerintem nem hangosabb, mint egy LG Magic remote.
-
kokokka
addikt
válasz
lorinser #38449 üzenetére
December óta hasznalom, nálam se sorja, se karc, se kopás nincs rajta. Hangosan kattog, ez igaz, de sajnos ez valamiért trend lett az utóbbi években. Az elrendezése is lehetne logikusabb, de már megszoktan rég. Nekem semmi bajom nincs vele. Bár egyet tudok mondani: mivel a csatorna szám gombokat nem használom mert ugye a beltéri távjával kapcsolom ezeket, igy feleslegesen nagy a mérete. Mondjuk ennyi pénzért egy világítás is tehettek volna bele, de ez már csak az en igényem.
-
rainman72
nagyúr
válasz
lorinser #38449 üzenetére
[Ilyet vettél] ?
Kiváncsi vok az idei távra milyen,alap szinten,C6K/C7K?(RC833)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest