- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Malfroy #26988 üzenetére
Na a Videoton szerviz is ezzel jött, hogy a szoftverre nem vonatkozik a garancia a jótállásról szóló rendelet 2021-es változtatása óta. Kértem, hogy küldjék el, hogy ez hol van leírva, mert én nem találom a rendelet szövegében.
Azt is mondták, hogy reklamálhatok a TCL-nél. Hazai képviselet nincs, az eu-s pedig nagy ívben le fogja sz@rni. Ezt jó ha tudjátok.Viszont megtaláltam az emagos jótállás jegyen egy igencsak pongyola megfogalmazásban: A termék szoftverének esetleges meghibásodására a garancia nem terjed ki;
- Hogyan tud egy szoftver meghibásodni? Átíródik egy bájt? De akkor az a szoftver vagy a tárolóeszköz (hardver) meghibásodása?
- Milyen alapon zárják ezt ki? Fogyasztóként mem mindegy miért válik használhatatlanná a készülék?Ha valaki tudja ennek a jogszabályi hátterét, kérem világosítson fel. Ne fussak felesleges köröket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest