- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Malfroy #26988 üzenetére
Na a Videoton szerviz is ezzel jött, hogy a szoftverre nem vonatkozik a garancia a jótállásról szóló rendelet 2021-es változtatása óta. Kértem, hogy küldjék el, hogy ez hol van leírva, mert én nem találom a rendelet szövegében.
Azt is mondták, hogy reklamálhatok a TCL-nél. Hazai képviselet nincs, az eu-s pedig nagy ívben le fogja sz@rni. Ezt jó ha tudjátok.Viszont megtaláltam az emagos jótállás jegyen egy igencsak pongyola megfogalmazásban: A termék szoftverének esetleges meghibásodására a garancia nem terjed ki;
- Hogyan tud egy szoftver meghibásodni? Átíródik egy bájt? De akkor az a szoftver vagy a tárolóeszköz (hardver) meghibásodása?
- Milyen alapon zárják ezt ki? Fogyasztóként mem mindegy miért válik használhatatlanná a készülék?Ha valaki tudja ennek a jogszabályi hátterét, kérem világosítson fel. Ne fussak felesleges köröket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest