Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz Vhiktor #21391 üzenetére
Persze, érthető, hogy egy vélemény alapján nem hoz döntést az ember, főleg egy videó alapján.
Meg hát tanulmányaimból tudom én is, hogy egy rosszul vagy egyáltalán nem kalibrált kijelző mennyire félre tudja vinni a dolgokat, főleg ha abból nyomtatszCsak azért írtam róla én is, mert többen hivatkoznak erre a tesztelőre, nem csak ezen TV kapcsán és azért ő is elmondja, hogy nem tudja h ez általános probléma vagy ő fogott ki egy rossz darabot vagy h csak simán fw hiba.
Aztán ugyanez felbukkant másoknál is, fórumokon és én is inkább az fw frissítési lassúság miatt álltam el a tv-től, mert nem akartam egy esetleges cserével vacakolni.Amúgy a C845-öt és C805-öt láttam egymás mellett, HDR10-es tesztvideó futott rajtuk, az alapján jól nézett ki mindkettő.
Érdekes módon a mellettük lévő C745 ki volt kapcsolva, pedig az futott akcióbanÉs azért az is fura, hogy eddig nem érkezett róluk több teszt...
Lol, itt hivatkoznak a pH-ra
https://avclub.gr/index.php?threads/tcl-c745-reviews-entyposeis-scholia.180406/ -
PishT
tag
válasz Vhiktor #21391 üzenetére
Szia Viktor!
előfordulhat, hogy a blooming/black crush hiba nincs vagy nem akkora mértékű C845-nél 65" méretben?
Ha lenne olyan üzlet,ahol működik C805 is C845 mellett, mit érdemes figyelni, ami műszer nélkül is észlelhető,hogy az éppen bug-os lehet? ha megy rajtuk a demo persze.
adatok alapján simán a C845-öt venném, de miután bejöttem ide is olvasni erről, nagyon elbizonytalanodtam köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külpolitika
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Lightyear - befektetési app
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs