Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
st6969
őstag
Per pillanat, ha jól tudom, nem HBO-zik (Netflix, Amazon és Disney+ megy), de tényleg jó tudni, köszönöm, és a tesztet is
Xbox One van neki egyébként.23132 Bogyi007
Nem lesz ez egyszerű menet...a Google tv tetszett neki. De jó, hogy nem nekem kell dönteni
Az eddig felsoroltakat meg fogjuk nézni élőben, plusz az elérhető garancia és aktuális akció is nyilván fog számítani.
Február közepén esedékes.Köszönöm a segítséget, mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
-
alaves
addikt
Azért ne felejtsük el, hogy hiába akarsz CI-t, ha nincs a lakóhelyeden, márpedig egyre több helyen nincs. Nálunk is felvásárolta a helyi kábeltévét a Telekom, az van és slussz- passz. Egy előnye van, az optikai giganet. Megszüntetik a CI-t, mert a szolgáltatóknak is a streaming-ből van többlet bevételük (pl. Telekom: Filmklub).
-
Celtis
veterán
Most már nem találom hol, de nekem a HDT kiszállításnál azt írták, hogy a futár a csomag sértetlenségérét felel csak. Ha belül van sérülés, akkor forduljak a forgalmazóhoz. Nem is bontottam ki a csomagot átvételnél. Mondjuk a futár is fura volt. Mondtam, hogy segítek behozni, de ő inkább egyedül hozta be a vállán a 75-ös tv-t.
-
Parmezan77
junior tag
Hali,
Tudtommal a futár csak a csomag felbontását köteles megvárni, ha a címzett arra kéri. Az üzembe helyezést azt már nem.
Amint írtad, üzembehelyezést nyílván dokumentálni lehet és a ezért van a 14 napos elállási lehetőség a webshopoknál, illetve a 3 napos kötelező csere a hibás termékre.
Amúgy én erdélyből költöztem jópár éve Budapestre, és eddig bármilyen garanciális problémám volt az eMag volt a legkorrektebb. Legalább 15-20 éve vásárolok tölük. Ezért ha tehetem, mindent náluk vásárolok, ha nem túl nagy az árkülönbség... -
baladam86
aktív tag
Szia,
Köszönöm szépen, most sajnos nem volt időm bíbelődni vele, de megnézem hogy game mode off-nál vagy VRR kikapcsolásánál mi a helyzet.
A gyári HDMI kábelt használom, ami az Xbox dobozában volt, de beszerzek egy másikat, hogy azzal is megnézzem. A TV HDMI csatlakozói rendben vannak, mert mindegyikre dugva ott a zöld pixel. Egyszer úgyis kiderül hol van a kutya elásva.
@Stealth: Neked is köszönöm, a képernyő masszírozással várok még

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Xbox One van neki egyébként.

Vhiktor