Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboorka91
csendes tag
-
Redneck
nagyúr
Nem kell legyinteni, csak kipróbálni, a technológiát támogató eszközzel. Nem kell a legmodernebb VGA, elég egy alapabb régebbi is, a lényeg, hogy a Freesync-et támogassa. Biztos van a fórumtársak között olyan, aki tud neked adni egy kártyát pár órára.
beverly:
Milyen eszközön játszol? -
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
A PS5 csak december óta támogatja a VRR-t, lehet még van min dolgozniuk. Két játéknál nekem is bugos egyébként de erről nem a TV tehet. Az új Halo csak performance módban jó, a Mortal Kombat 11-nél pedig ki kell kapcsolni, különben fekete képernyőt kapok. Más játékokkal nincs gond.

Más:
Néztem tegnap más filmeket is netflixen, és nem láttam a röcögést. Lehet csak az Éjféli égbolttal volt valami probléma. -
gyűrű
addikt
Úgy néz ki a Google TV-s fw általában ok, legalábbis itt azt írja a srác hogy pár kisebb bug on kívül jobbnak látja mint a V083-at.. Tv csatornákat nem állított be, arról semmit nem ír.
-
mikrofon
veterán
-
Redneck
nagyúr
Alapvetően az nV-től függ, hogy tesztelik-e és hitelesítik, de nem tudom pontosan, milyen kritériumok alapján működik egy Freesync rendszerű TV, egy G-Sync kártyával. VGA-s szakikat érdemes megkérdezni ezügyben.
Hiába minőségiek a hardverek, ha más szabványra vannak hitelesítve.
A TV fw frissítéséhez pendrive kell, vagy a hálózaton keresztül frissíti magát?
-
Redneck
nagyúr
Persze, meg másik 628 monitort és TV-t is, de lehet nem prioritás, és/vagy limitáltak a kapacitások.
Ennyi erővel a PS5 is tudhatná a VRR-t mert hasonló AMD-s architektúrával szerelik, mint az Xboxokat. Mégsem tudja.Más:
Nem kaptam még megerősítő mailt, így idén valószínűleg már nem lesz C728-asom.
-
Redneck
nagyúr
Nagyon kevered. Mindhárom technológia VRR. Az alap szabványt a VESA alkotta meg, az nV és az AMD pedig megcsinálta a saját megoldásait. 2 éve az nV is elkezdett Freesync szabványú kijelzőket támogatni, de csak azokon garantálja a hibátlan működést, amik átmentek a teszteken. Ezek meg is kapják a G-Sync compatible plecsnit. Ez a TV nem kapta meg, és ezen semmilyen átalakító nem változtat.
Inaktív VRR, de magas fps kombó mellett, valószínűleg azért nincs tearinged, mert egyéb vertikális szinkront (fast/adaptív) használsz, vagy csak szimplán nem látványos a törés, a magas freki, és képkockasebesség miatt.A lényeg, hogy nVidia kártyával akkor tudsz VRR-t kapcsolni, ha natív G-Sync modulos kijelződ van, vagy az nV által hitelesített Freesynces.
-
Dadpool
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
Ebben a prohardveres cikkben, gyakorlatilag minden megtalálható, és a korább eseményeket is linkelték benne.
-
Redneck
nagyúr
Remélem nem lesz vele gond. Egyelőre csak automata visszaigazolást kaptam, örülnék ha elfogadnák és hoznák a két ünnep között.
Szerintem a 40-70Hz közötti VRR-nek is van értelme, monitoron próbáltam single címekkel.
Nem azért vibrál, mert nem G-Sync hitelesített?
rajzinho:
Akciósan 259.900 helyett 249.900, szóval 2 év. Kiterjesztett garanciát lehet kérni 1-3 évet, 14-23k közötti áron. 225-ért azonnal szaladnék érte, annyiért nagyon megérné.
Mentem volna most is, de csak házhozszállítással lehetett rendelni. -
Black&White
addikt
Igazán nincs mit, sok sikert!
-Img fájlt csomagold ki egy fat32-re formázott pendrivera.
-Bedugod a tv-be
-Tv kikapcs
-Tv bekapcsoló gombját hosszan nyomva (5s)elindítod (ne a nyomesszal).
-Innentől automatán lefut a dolog (néha tempósabb, néha szöszöl) , nincs semmi dolgod az üdvözlő képernyőig -
mikrofon
veterán
Ahogy @gyűrű javasolta wimu az egyik legjobb. Érdemes még a Nova Média Pleyer-rel próbálkozni, de az gyakran így befagy hogy zöld lesz a teljes képernyő, pl DV-nél, Olyankor vak a kihúz bedug segít. De amit visz az szépen viszi és látszik a több hangsáv esetén a nevük is, nem kell próbálgatni hogy most melyik melyik.
-
mikrofon
veterán
Mielőtt lecseréled LG C1-re. Azért nézz szét a fórumokon hogy mi a helyzet vele. Nehogy a duplaárún is bajok legyenek csak éppen mások, mert az Duplaszivás.
Azért ezen a fórumon is te vagy az egyik lehangosabb kritikus. Persze jogosan ez tény! De ez alapján nézz körbe az LG C1 fórumokon is. -
HELLAFLUSH
őstag
Ez esetben én kipróbálnék más VGA Drivert vagy egy másik VGA-t mert én a szoftveres hibát kizárnám a TV részéről mert nálam nem villódzik se PC-n se PS5-ön.
Milyen HDMI kábelt használsz? be tudod linkelni?
Sajnos nagyon sok olyan HDMI kábel van ami nem tudja azt ami rá van írva..
-
Kiskutya
veterán
Fogalmam sincs mi van most a tcl-el szoftver szinten mert októberig szinte 2 hetente jöttek legalább béta szoftverek azóta meg semmi. Lehet amit rainman72 linkelt az áll a háttérbe és inkább nem teszik elérhetővé a béta szoftvereket csak akkor ha kész és teljesen stabil.
-
Saccco
nagyúr
De konkrétan megnézted a beállítást?
--------
Más:
NAS-ról akarnék 4K filmet nézni...
- Kodi akad, panaszkodik lassú forrás.
- TV saját lejátszó akad.
- Megnézem telefonon, csak VLC lejátszó van rajta, amivel tudok a NAS-ról lejátszani, megy...
- Na mondom akkor VLC kell a TV-re. Elindítom megy a film rajta.
- Hopp van egy durvább bitrate-es film is... Akad...
- Telefonról próbálom ott is akad...
Arra a megállapításra jutottam, hogy van NAS hiba is (sok éves régi gép), valamilyen szoftveres és valószínűleg hálózati is.
-
-
Black&White
addikt
Én ma rendeltem Ali-ról 10m Fiber Optic HDMI kábelt.
Kuponnal volt 44$ (14e HuF) .
Kommentek alapján megy a 4k@120Hz is.Meglátjuk... -
Saccco
nagyúr
Tessék: TCL MiniLED sarkai nem sötétek.
(Kár, hogy ezeket nem hozzák ide: TCL 6 Series/R646) -
Saccco
nagyúr
QN90A sarkai is feketék. [link rtings kép]
-
tozso76
aktív tag
Nagyon nagy a hasonlóság, egy Samsung projektoron, nálam is tapasztalható problémával. Nálam is látható szint ingadozás. A problémát a bekapcsolási sorrend valtoztatása oldotta meg
. Tehát, először PC majd utána a proji. Ha fordítva indítom, akkor pulzáló fényerő a jelenség. Főleg sötét jeleneteken látszik, és CSAK ha a PC a forrás. Egy próbát megér a dolog. -
mikrofon
veterán
2003 év végén olvadt össze a francia Thomson és a kínai TCL. Az új közös cégnek a Thomson volt 33%-os míg a TCL 67%-os tulajdonosa. Majd 2004-ben megvette az Alcatel 55%-át. Majd 2005-ben az Alcatel maradék 45% tulajdonát is megvásárolta.Majd Samsungnak gyártott kijelzőket 2008-tól, mig 2015--2020 között Blackberry-ket gyártott. Aztán pedig tavaly felvásárolta Samsung néhány kínai kijelző és lcd modul gyárát eszközöstül technológiástul. .
Így lett meghatározó szerepe a TV és mobil piacon. -
szucsinka
őstag
-
Vhiktor
Topikgazda
Nálam tökéletesen működött.
Nekem nagyon kábel vagy csatlakozó hibának tűnik, én már találkoztam olyannal, hogy a hiper szuper vadonatúj 100.000 ft-os hdmi kábellel ugyanezt csinálta mint Nálad, mígy egy 10.000-essel vígan ment minden.Ha nem a HDMI kábel a ludas, akkor nincs köztes eszköz a tv és a PS között? Mondjuk egy erősítő, vagy splitter esetleg switch?
Közvetlenül csatlakozol a tv-re? -
Kiskutya
veterán
Csak szerintem már egyre kevésbé lehet majd itt is szart eladni. Igaz a szervizek próbálják lerázni az embereket de már egyre többen reklamálnak és nem nyelik le ha szar valami lásd tv-nél a panel. Én is ott tartok a következő tv-nél az lesz az első hogy megnézem és megy vissza ha nem ok. Ha 10x kell valamit visszaküldeni akkor 10x fogom.
-
Saccco
nagyúr
Régimódi =/= öreg!

Az alaplap hiba lesz.

---------------------------------------------
[Google TV vs. Android TV: What's the difference?]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt hittem egyedi probléma...

. Tehát, először PC majd utána a proji. Ha fordítva indítom, akkor pulzáló fényerő a jelenség. Főleg sötét jeleneteken látszik, és CSAK ha a PC a forrás. Egy próbát megér a dolog. 
Vhiktor