- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Kiskutya #8664 üzenetére
Azt mondta az egyik idősebb szervizes, ekkora gamer monitor szerinte nincs 1.5 milla alatt. Erre csak ráírták
de az sose biztos. Mondom, ember, ezzel reklámozzák. Egy naccsomó tv tud már hdmi 2.1-et meg vrr-t.
Nekem 280 k is kemény pénz, az is igaz. Nem vagyok módos.... Hosszú távra vettem (volna), évekre a tv-t.De ő még az analóg világban nevelkedett, bevallotta.
Mindegy, ment már 2 órát, eddig nem szakadt meg a kép. Előtte volt hogy percenként is.
Amúgy v84 óta nincs új szoftver? Bár nem tudom, fel merném-e most tenniAmúgy én bemondtam Székesfehérvári központnak a panrlcserét, mailban ecsetelve a tüneteket. Rendeltek is, mivel Lengyelből jön. Ez a TCL állítólag ex-Thomson. És tán ott is készül. Attól hogy kínai....még hamisítvány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest