- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Járatom 1 órája. Vrr, freesync on, allm, 4k120, hdr, stb.
Vanguard (ha már a szponzoruk...).
Kicsit vibrál néha, a szintingadozás főleg szürkén látszik néha de nem halál vész.
Ellenben most nem szakadozik, gyorsabban is vált módot (lekopogjam, eddig...). Tehát nincs a fekete kép, elmegy-visszajön az input jelenség.Panelcsere volt, és most a v72 van rajta, ami gyárilag felmászott.
Nem is merem frissíteni mostHosszú távú próba szombaton lehet úgy is. Menni kell dolgozni.
Piros pont, hogy makulátlan állapotban kaptam vissza a tv-t.
Fekete, hogy s szervizes szerint ez nem gamer tv, meg nekik erre nincsenek műszereik. Azért rendeltek és cseréltek panelt, mert én ezt kértem.
A nálam látott hibát ők nem tudták reprodukálni.
Kiderült, hogy HDMI generátoruk sincs....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest