- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Dadpool #9462 üzenetére
Azért, ha kipróbáltad, komolyan várom az infokat.
Nézd meg az épp rendelkezésre álló kábellel is.
Az én gamer pc-m beköltözött a tv alá.
Megfontolom hogy az rtx3080-at elcserélem 6900xt-re.(Bár mint mondtam, 4k ultra beállítással, enyhe DLSS vagy FidelityFX bekapccsal megvan a 90-125 Fps, és tükörsima. Nincs judder, artifact, töredezett kép. Szóval bele lehetne törődni
de jobban örülnék, ha gatyába ráznák ezt a VRR dolgot. Tulajdonképpen a szint-villódzasokat, vibràlást leszámítva egyébként működik. Az infosarokban az info gombra írja az aktuális, folyamatosan változó frame-számot.
(Van G-sync hardveres, szoftveres, Freesync, VRR is minimum 2 fajta. Kedves fejlesztők, még vagy 8 fajtát találjatok ki gyorsan, ez még nem elég zavaros
)
-
turho
addikt
válasz
Dadpool #9462 üzenetére
Légy szíves, írj, ha lesz tapasztalatod. Pont erre jutottam, hogy lehet az AMD vga-k jobban szeretik a tv-t.
Bár, az fura, hogy nincs bekapcsolva a vrr, de fluid játszom, képhibamentesen sima 4k120 jellel. A game 90-125 fps közt ingadozik (Vanguard), de frame sync off mellett is törésmentes, sima a kép.
Vrr on-nal meg villódzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest