- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Én is hasonló preferenciákkal rendelkezem, ezeket nagyjából tudtam is egyébként a tv-ről, de hasznos kis összefoglaló, köszi!!
Ha megjön a TV, és a PWM tesztet megcsinálnád majd nekem a hozzászólásban leírt módszerrel, nagyon hálás lennék.
Már 2 (másfajta) TV-t küldtem vissza emiatt. Nem akarom ezt is..Az amerikai S425 17-100 fényerőtartományban PWM mentes, és bár semmi konkrét infó nincs mégis úgy tűnik a DP600 ennek az európai változata. Úgyhogy reménykedem.
Bár rohamosan fogy a telekomnál (pénteken 70 darab volt, most 37...) de addig nem merem megrendelni míg nincs infóm erről. De jó eséllyel lecsúszok. Pedig a topikban is van nem egy tulaj, dehát.. nem lepődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest