Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
South Velen #858 üzenetére
Szerintem ha annyira "vágysz" rá, akkor rendeld meg, de ne bontsd ki. Ha megjönnek a teszteredmények, akkor döntsd el, hogy kell-e neked vagy sem. Ha nem szeretnéd kipróbálni, akkor bontás nélkül vissza tudod küldeni, nem kell "bontottként" eladni a Telekomnak. Ha igen, akkor jöhet a bontás és a saját tesztek, ha nem tetszik az eredmény még mindig visszaküldheted 14 napon belül. Szerintem ez így korrekt lenne. Ha nem kell, akkor nálad van pár napig bontatlanul, ha meg kell, akkor úgyis tesztelsz te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest