Új hozzászólás Aktív témák

• Levente1991

tag

Sziasztok!

Lassan aktuálissá válik egy TCL-készülék vásárlása, a típust még nem döntöttem el, egyrészt szeretnék várni valamelyik Black Fridayig, másrészt még van bennem néhány kérdőjel, ami szeretném, ha kiegyenesedne. :)

1. Eddig nagyjából mindenre figyeltem, csak a méretre nem: jelenlegi tévém 43"-os, tévéállványon van a két fal találkozásánál a sarokban, ablak mellett. Szeretnék ennél nagyobbat, de mivel nincs lehetőségem személyes megtekintésre, így viszonyítási alapom sincs arra vonatkozóan, hogy pl. egy 55"-os készülék nagyobb-e annyival, hogy belelógjon az ablakba? Hülye kérdésnek hangzik, de nem akarom, hogy vásárlás után derüljön ki, hogy nem fér el-be rendesen.

2. Fentebb említettem, hogy nem tudok bemenni személyesen üzletbe megvenni, ezért csak webáruházból rendelés jöhet szóba. Eddig az Euronics, az Auchan, az Emag és a Telekom oldalán láttam TLC-tévéket. Ezek közül, vagy ha van más alternatíva, akkor honnan érdemes ilyen TV-t venni?

3. Arra vonatkozóan nem találtam még információt, hogy mekkora ezeknek a tévéknek a belső tárhelye, illetve a memória mérete?

Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák