- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
himpike #7489 üzenetére
Mihez képest? Korábbi TV/másik TV?
Engem ez mindig arra emlékeztet, mikor valaki a telefon hangszórójára panaszkodik, hogy kihangosítva "nem jól szól a zene". Nem meglepő, mert ebben a méretben egy hangszórótól nem lehet csodát várni. Tök mindegy, hogy milyen márkajel van ráragasztva. Van szörnyű és borzasztó hangzás.
Ha zenét akarsz hallgatni, vegyél egy sztereo erősítőt meg 2 normális hangfalat és azzal minden jól fog szólni, ezerszer jobb, mint az 5.1 térhangzás.
Nek 55 C728 van, szerintem TV-hez képest jó hangja van, de eszem ágában sincs zenét hallgatni rajta. Nekem az fontos, hogy a beszédhang tiszta legyen és ezt a megfelelő módban tudja is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest